تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4350 از 4751 اولاول ... 33503850425043004340434643474348434943504351435243534354436044004450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,491 به 43,500 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

6مگ به تازگی گرفتم 3 شب پشت سر هم فقط دانلود کردم. سرعتم 2مگ بوده شبانه. الان شده 16کیلوبایت.
    خیلی بده که اینطوری. عجب بی شرفهایی هستن.
    ولی در کل اگه من بودم و 6 مگ داشتم و سرعت دانلودم شبانه 200 تا 250 بود (که میگین تازه 16 هم شده!!) درجا تخلیه میزدم.
    30-40 تومن پول بی زبون بدیم و این سرعت؟ بهت حق میدم کاملا ناراضی هستی.
    فقط دو سوال ازت دارم عزیز,
    شما توی روز سرعتت چطوره؟ روزانه سرعتت 6 مگ هست؟ سرعت دانلود با idm در روز چند هستش؟
    و اینکه از وقتی 6 مگ گرفتی شبانه ش از اول روی 2 مگ بوده؟؟

2. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ولی در کل اگه من بودم و 6 مگ داشتم و سرعت دانلودم شبانه 200 تا 250 بود (که میگین تازه 16 هم شده!!) درجا تخلیه میزدم.
    شما توی روز سرعتت چطوره؟ روزانه سرعتت 6 مگ هست؟ سرعت دانلود با idm در روز چند هستش؟
    من از سر مجبوری از شاتل میگیرم! هیچ شرکت دیگه توی روز کیفیت شاتل رو نداره...وگرنه از شرکت دیگه میگرفتم!

سرعت شبانه هم دقیقا طبق گفته شاتل اعمال میشه:

8مگ خودم با سرور خارحی 3مگ بود سرعتش....
    الان هم که طبق معمول روی 16 محدود هستم و 3 هفته هست از محدودیت در نیومدم!!!
    اخر دوره که میشه از محدودیت در میارن تا تمدید کنی.....

4. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

حالا خوبه به شما حواسشون هست از محدودیت در میارن منو که چند ماهه شبانه محدودم و
    الانم که 24 ساعت از من 20kb :|

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

روزانه تا 660کیلوبایت رو میده.
    همش چندروز نیست که گرفتم و در مجموع 5شب دانلود کردم دو شب اول با وقفه و فاصله بود چون تنظیم نکرده بودم برنامه ها رو. (نسبتا کم دان کردم)
    3شب دانلود کردم با سرعت 2مگ که شب سوم نصف دو شب قبل بود.
    شب بعد سرعتم 16کیلوبایت بوده.
    و الان 4 شبه دانلود نکردم دیشب دیدم هنوز 16 هست.

نمیدونن چطوری دیگه میشه مردمو غارت کنند میشین فکر میکنن روش های جدید ابداع میشه.
    سازمان های دولتی هم این غارت رو قانونیش میکنن کسی نتونه حرفی یا شکایتی کنه.

حدود 60تومن از من گرفتن که این سرویس رو راه اندازی کنند، همش واسه 4-5شب!!!
    اینم وضعیت ما.
    بدتر از همه اینه که وقتی میخواین سرویس بگیرید از شاشتل هیچ کدوم از سوالاتتون رو شفاف جواب نمیدن انگار که هیچ ارتباطی به این خراب شده ندارند و هیچ گونه اطلاعی ندارند چه میزان باید دانلود کرد و چه میزان دانلود نکرد، چرا و چگونه محدود میشه یوزر چه مدت بعد در میاد.
    یا اشتباه اطلاعات میدن یا نمیدن.
    وقتی افتادی توی دامشون اون وقت میفهمی 3هفته باید دانلود نکنی تا از جریمه 3شب در بیای :|

یکی نیست بپرسه، آیا اینترنت رو کیلویی وارد میکنید که گرمی میفروشید؟
    مگر نه اینکه نامحدود وارد میکنید؟ حجمی سودش بیشتره نه؟

خبر ندارید خود مراکز مخابراتی چیزی که داره هرز میره همین باند اینترنت بلا استفادست. اونقدر دارن که نمیدونن چکارش کنند.
    منتها به من و شما نباید برسه. باید این محدودیت ها رو بگذارن که فردا که برداشتن احساس شوق کنیم و توهم بزنیم که اتفاق خوبی افتاده.
    من هر چی میگردم کشورهای قحطی زده هم اینترنت ADSL رو حجمی نمیفروشن. مگر کسی که قصدش غارت و دزدی باشه اینکارو میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 6 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از سر مجبوری از شاتل میگیرم! هیچ شرکت دیگه توی روز کیفیت شاتل رو نداره...وگرنه از شرکت دیگه میگرفتم!

سرعت شبانه هم دقیقا طبق گفته شاتل اعمال میشه:

8مگ خودم با سرور خارحی 3مگ بود سرعتش....
    الان هم که طبق معمول روی 16 محدود هستم و 3 هفته هست از محدودیت در نیومدم!!!
    اخر دوره که میشه از محدودیت در میارن تا تمدید کنی.....
    اپراتور پشتیبانی میگفت هیچ کس از ما شکایتی نداره و همه راضی هستند.
    یه مثال براش آوردم که بنده چندوقت پیش از مخابرات نت داشتم همه ناراضی بودن و هیچ به شکایات ترتیب اثر نمیداند به همین علت کسی دیگه شکایت نمیکرد ولی علتش رضایت نبود.
    و در کمال وقاحت به من پیشنهاد خرید سرویس Dedicated رو دادند و گفتند شاتل تضمین میکنه تمام دوره سرعتتون حفظ بشه.
    که در جوابش گفتم شما همین رو که فروختید نمیتونید تضمین کنید.....

در کل یه مشت بدبخت رو آوردن اپراتورهاشون کردند که حاضرن هرکاری بکنند. دروغ، فریب، به ک* خلی زدن خود، ....
    تنها کاری که نمیکنند همین پشتیبانی از مشتری است. در عوض پشتیبانی شرکت رو میکنند اگر دقت کنید.

9. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نوشته شده توسط arian007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام من از مخابرات میخوام ببیام بیرون میخواستم بدونم این طرح نامحدود شبانه رایگان داره؟ یعنی سرعتش بیشتر باشه؟
    اگه ممکنه جواب منو هم بدین ممنون
    اگه ممکنه جواب منو هم بدین ممنون
    شما می‌تونید شبا هم دانلود کنید اما 1) سرعتتتون از روز کمتره، 2) اگر از میزان مشخص شده (که دوستان میگن 22 گیگ هست) بیشتر دانلود کنید، سرعتتون به سرعت اسمی کاهش پیدا می‌کنه (مثلا اگه قبل از محدودیت با سرعت 200KB دانلود میکردید و سرویس 128kb دارید، محدود میشید و با 16KB که سرعت واقعیتونیه دانلود می‌کنید.)
    در کل، به هیچ وجه من‌الوجوه سرعت شبانه هیچ کدوم از سرویس‌ها از روزانه‌شون بیشتر نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اپراتور پشتیبانی میگفت هیچ کس از ما شکایتی نداره و همه راضی هستند...
    در کل یه مشت بدبخت رو آوردن اپراتورهاشون کردند که حاضرن هرکاری بکنند....
    تنها کاری که نمیکنند همین پشتیبانی از مشتری است. در عوض پشتیبانی شرکت رو میکنند اگر دقت کنید.
    آخه اپراتور پشتیبانی که کاره‌ای نیست، مثل فروشنده‌ی مغازه می‌مونه. اینا هم مجبورن چنین جوابایی رو بگن. مکالماتم که ضبط میشه، بعد یه چیزی میگن اونوقت خر بیار و باقالی بار کن...
    مشکل مدیران شاتل هستن که پدر ماهارو در آوردن...
    یه چیز جالب این‌که دیشب رفتم ترافیکم رو چک کنم، بعد پیغام داده که برو فلان‌جا تو نظر سنجی به ما رای مثبت بده...

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یه چیز جالب این‌که دیشب رفتم ترافیکم رو چک کنم، بعد پیغام داده که برو فلان‌جا تو نظر سنجی به ما رای مثبت بده...
    من که رفتم به شاتل رای مثبت دادم !!! هم به شاتل هم به مبین نت. من خودم تا حالا نت های مختلفی داشتم و هیچکدومشون مثل شاتل سرعت روزش خوب نیس، نسبت به ایران عالیه. نظرات بالای دوستان رو هم خوندم و هم به شاتل حق میدم که نذاره کاربرا مفتی شبانه رایگان دانلود کنن و هم به کاربرا حق میدم که شاتل نسبت به اون حرفی که توی صفحه تعرفه هاش گفته، داره سرعت کمتری رو توی شبانه ارائه میده و هرجوری بدبختی رو شبا سر آدم میاره ولی الحق توی روز عالیه، یعنی میشه گفت از این شرکت های افتضاح دیگه ایران بهتره. همین دوستمون که میگفتن سرعت روزشون 660 هستش. این سرعت در عمل رو هیچ شرکت دیگه ای، مثل مخابرات، مبین نت، ایرانسل و .... حتی توی بالاترین طرحشون هم ارائه نمیدن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من که رفتم به شاتل رای مثبت دادم !!! هم به شاتل هم به مبین نت. من خودم تا حالا نت های مختلفی داشتم و هیچکدومشون مثل شاتل سرعت روزش خوب نیس، نسبت به ایران عالیه. نظرات بالای دوستان رو هم خوندم و هم به شاتل حق میدم که نذاره کاربرا مفتی شبانه رایگان دانلود کنن و هم به کاربرا حق میدم که شاتل نسبت به اون حرفی که توی صفحه تعرفه هاش گفته، داره سرعت کمتری رو توی شبانه ارائه میده و هرجوری بدبختی رو شبا سر آدم میاره ولی الحق توی روز عالیه، یعنی میشه گفت از این شرکت های افتضاح دیگه ایران بهتره. همین دوستمون که میگفتن سرعت روزشون 660 هستش. این سرعت در عمل رو هیچ شرکت دیگه ای، مثل مخابرات، مبین نت، ایرانسل و .... حتی توی بالاترین طرحشون هم ارائه نمیدن
    دوست عزیز ما بقی صحبت های بنده رو هم خواندی؟ یا فقط سرعت 6مگ رو خواندی؟
    6مگ رو ارائه میکنند در عوضش 3گیگ برای یکماه میدن. روزی چند مگ باید مصرف کنید؟ 100مگ... چندتا سایت باز کنید بازم بیشتر میشه... دانلود خاصی هم نمیتوانید داشته باشید.
    6مگ نامحدود رو دادند که شما ذوق کردید و بهشون حق میدید؟

سرعت 100مگابیت هم باشه مگر 3گیگ بیشتر میشه مصرف کرد؟

همینه که وضع بهتر نمیشه؛ عادت ندارید خوب و بد رو مقایسه کنید. همش دنبال بد و بدتر هستید.

یک جوری شما میگی به شاتل حق میدم که نگذاره کاربرا مفتی دانلود کنند انگار فقط شما پول میدی و ما پول نمیدیم. کسی نگفته مفتی...چندبرابر دیگران پول میدیم همه رو 16کیلوبایت محدود کرده در صورتی که این 3 گیگ روی سرویس های ارزان قیمت هم هست. شما چرا نمیای یه کشور رو پیدا کنی که مثل ایران حجمی adsl میده؟

اسم این کار گران فروشی، کم فروشی، دزدی...همش هست.
    حالا تصمیم با خودته اگر میخوای از کار این شرکت دفاع کنید. دلیل نمیشه چون شرکت های دیگه هم دزد هستند این شرکت بهتر محسوب بشه. چندسال پیش صبانت هم 6مگ به من میداد برای اولین بار. وقتی که شاتل نمیدونست 6مگ چیه. ولی از روی شارژ می دزدیدن...شاتل همچین کار خاصی هم نکرده قبلا کسانی بودند که 6مگ ارائه کردند.

تنها شاید ثبات شبکه بالاتر باشه نسبت به شرکت های دیگه. که اون هم خدمات نیست جز الزامات ارائه اینترنت است.

14. 13 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

کارمندای این شرکت توی تاپیک خوب فعالن خدا ختم بخیر کنه

16. 5 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •