e-care را من امروز از داخل شركت وارد شدم ولي دسترسي كاربران خارجي فعلاٌ ممكن نيست.
فردا انشا ا... درست ميشه.
در مورد جام 14 هم اطلاعاتي ندارم.
e-care را من امروز از داخل شركت وارد شدم ولي دسترسي كاربران خارجي فعلاٌ ممكن نيست.
فردا انشا ا... درست ميشه.
در مورد جام 14 هم اطلاعاتي ندارم.
ايرانسل از حدود 40 روز قبل شروع كرده به Update كردن شبكه و كار گزاشتن آنتن هاي جديدش. ايم مشككلات شما معمولا از ساعت 16 شروع ميشه و تا حدود 3 بامداد ادامه داره.
در هر محدوده كه اين عمليات شروع بشه معمولا از 3 روز تا 14 روز اين حالت ادامه داره.
ولي تا پايان سال اينطور كه من دارم مي بينم مشكل مهمي دوستان ما نخواهند داشت.
و در برنامه هاي شركت تا پايان سال جاده ها تحت پوشش خواهند بود.![]()
راستي يادتون نرهاگه سيم كارت خريديد سريع فعال كنيد كه 000 500 ريال مي توانيد رايگان صحبت كنيد. (پرداخت ماهيانه ها) حد اكثر زمان تا 12 مرداد.![]()
ببخشيد اگه به شما دير جواب دادم.
از 12 خرداد محاسبه شروع شده ولي اگه براتون امكان داره اصلاً از اين سرويس استفاده نكنيد چون اگه هزينه اضافي براتون بياد ديگه برگشتنش با خداست.
امروز پنج شنبه ، سومین روز تعطیلات تابستانی ایرانسل تو شیرازه . وضعیت آنتن دهی شهر های دیگه چطوره؟؟
به جای افزایش پوشش ، همون شهرهای قبلی رو هم از دست دادیم
دوستان عزيز سلام و وقت بخير.
هركي كه تاحالا تنظيمات GPRS, MMS رو دريافت نكرده شماره و مدل گوشي را فقط به من e-mail بزنه. البته من 22 و 23 تير ماه OFF هستم ولي قول ميدم كه 23 تير ساعت 22 تنظيمات روي گوشي تون باشه.
من مي تونم اين رو ادعا بكنم كه تاحالا 3% از مشتري هاي ايرانسل رو براشون GPRS راه اندازي كردم.
130 رو بگير بعدش 3 و بعد 6 رو بزن فقط پيچوندن مشتريه./
توي اين دوروز كه OFF هستم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد از اون به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من email بزنيد.
البته ايميل دومي چون شركتيه ممنون ميشم هر 5- 4 روز ايميل بزينيد چون بيشترش ممكنه مشكل ساز بشه.
شبكه شيراز تا حداكثر 2 روز ديگه درسته.
سوالات من :
1 - پوشش اصفهان کی؟
2 - کنترل حساب اینترنتی هرچی اس ام اس می زنم به 130 میگه طی 7 روز آینده ارسال میشود ولی ارسال نمیشه !
3 - سیم کارت جایزه ما نیومدا !! دفتر پستی هم رفتم میشه پیگیری کنین ؟!
----------
Last edited by MTNIrancell; 03-11-2007 at 01:53.
[-----------------
Last edited by MTNIrancell; 03-11-2007 at 01:54.
-------------
Last edited by MTNIrancell; 03-11-2007 at 01:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)