من ساخت دمو بلد نيستم ولي اگه يكي از دمو ها رو كپي كني بعد اسمشو عوض كني ميشه جديد . مثلا اسمشو بزاري ug-roof و بالاي ماشين بزاري و يه تنظيماتي توي carmods.dat انجام بدي ميشه روش ROOF گذاشت
سلام
ممنونم محمد رضا جون خیلی کمک کردی دمت گرم
با تشکر![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من ساخت دمو بلد نيستم ولي اگه يكي از دمو ها رو كپي كني بعد اسمشو عوض كني ميشه جديد . مثلا اسمشو بزاري ug-roof و بالاي ماشين بزاري و يه تنظيماتي توي carmods.dat انجام بدي ميشه روش ROOF گذاشت
سلام
ممنونم محمد رضا جون خیلی کمک کردی دمت گرم
با تشکر![]()
بله . من اون فولكس (gol) رو دانلود كردم و اين تنظيم ها رو انجام دادم. و يه در خواستي هم داشتم در اين مورد. اين كه براي پيكان يه سپر پلاستيكي درست كنيد ( چون من ياد ندارم ) و همين طوري بذاريم تا وقتي پيكان رو اسپرت ميكنيم بشه براش سپر پلاستكي گذاشت.براي فول اسپرت فقط نياز به تنظيمات ريدمي نيست . بعضي ماشين ها كه قابليت اسپرت دارن تعدادي دي اف اف همراشونه كه بايد ريپليس كني و بعد فول اسپرت كني . بله اسپرت معمولي مثلا باله و roof و hood و اگزوز و از اين قبيل با ريدمي ميشه ولي ماشين هايي كه ميشه سپر عوض كرد و باله ها و ... جدا از ماشين هاي ديگه دارن ( مثل فلوكس گل جي 3 كه من توي تاپيك گذاشتم ) ، بايد فايل ريپليس كرد .
من اين رو از سايت gtainside.com دانلود كردم و خودش ريدمي داشت.دستت دردنكنه
اين همونيه كه من گذاشتم چجوري قطعات براش گذاشتي
دمت گرم بگوتا ماهم استفاده كنيم
اينم براي راحتي شما دوستان:
لينك مستقيم ( مستقيم شروع به دانلود ميكنه)
اما ايني كه شما هم گذاشتيد ريدمي نداشت؟؟؟؟؟
خوب ميدونم يه لطفي كنيد آموزششو بزاريد كه چطوري فول اسپورت كنيم
سلام به همه فردا ماشین هارو که درست کردم همه رو میزارم یه سایت برای اپلود بدید . در ضمن اگر کسی ماشینی خیلی شبیه به پاترول دو در داره لطفا بزاره چون میخوام پاترول بسازم.
ببخشید ، من عضو جدید هستم.
اگه کسی پژو پرشیا داره بزاره.
405 معمولی با گرافیک بالا میخوام.
لطفا از سپر لاستيكي چندتا عكس بزاريد من براتون اسپرتش رو درست ميكنم . من هنوز تري دي مكس خوب بلد نيستم پس سپر رو فكر نكنم بتونم بسازم . ولي اسپرت رو ميتونم كاريش كنم . اتفاقا روي همون آر.دي كه ورژن 1.1 ش رو گذاشته بودم الان دارم اين امكان رو درست ميكنم . براي پيكان هم ميشه . اصلا ميشه حتي طوري درست كرد وقتي سپر عقب رو عوض مي كني چراغ عقب هم اسپرت بشه .اين كه براي پيكان يه سپر پلاستيكي درست كنيد ( چون من ياد ندارم ) و همين طوري بذاريم تا وقتي پيكان رو اسپرت ميكنيم بشه براش سپر پلاستكي گذاشت.
پژو پرشيا اصلا ساخته نشده . پژو 406 هست همين چند صفحه پيش دانلود كنيد .ببخشید ، من عضو جدید هستم.
اگه کسی پژو پرشیا داره بزاره.
405 معمولی با گرافیک بالا میخوام.
405 هم بصورت ايرانيش دو تا ساخته شده يكي من ساختم كه 405 معمولي رو من ساختم و جي ال ايكس رو آقاي دانوش پيچ گاه . سرچ كنيد پيدا ميشه ...
سلام دوستان من یه ماشین خیلی خفن DL کردم نمیدونم چجوری بریزمش تو بازی
البته میتونم ولی کامل نه
ماشینو میارم تو بازی ولی به صورت کامل نمیاد (مثلا این ماشین باید هنگام n2o زدن رو 2چرخ وایسه که نمی ایسته)
چون این ماشین دارای 5تا فایل txd و 2تا فایلdff است
ولی من فقط تونستم 1فایل txd و یک فایل dff وارد بازی کنم
حالا اگه میشه راهنمایی کنید چجوری نصبش کنم به صورت کامل ؟؟؟؟
لطفا به صورت کامل برنامه رو معرفی کنید
لطفا با عکس باشه
اینم لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطوري ميشه يه ماشين معموليو تاكسي كرد
اگه درست گفته باشم شما بايد بقيهي فايلارو به همون نام وارد بازي كنيسلام دوستان من یه ماشین خیلی خفن DL کردم نمیدونم چجوری بریزمش تو بازی
البته میتونم ولی کامل نه
ماشینو میارم تو بازی ولی به صورت کامل نمیاد (مثلا این ماشین باید هنگام n2o زدن رو 2چرخ وایسه که نمی ایسته)
چون این ماشین دارای 5تا فایل txd و 2تا فایلdff است
ولی من فقط تونستم 1فایل txd و یک فایل dff وارد بازی کنم
حالا اگه میشه راهنمایی کنید چجوری نصبش کنم به صورت کامل ؟؟؟؟
لطفا به صورت کامل برنامه رو معرفی کنید
لطفا با عکس باشه
چطوری میتونم فایلهای Txd رو تو 3dmax باز بنمایم؟؟
چطوری میتونم Graphic Patch نصب کنم؟
Last edited by GAME-GTR; 02-07-2008 at 11:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)