پس 2 گيگ بخر اينجا يك گيگ 10 تومنه ولي 2 گيگ همون 16 تومنه
پس 2 گيگ بخر اينجا يك گيگ 10 تومنه ولي 2 گيگ همون 16 تومنه
باسلام من دیروز روی ک 800 دو تا دیکشنری جاوا که بابیلون هستن و دو تا بازی پرنس پرسیا که برای گوسی نوکیا هست ولی تحت جاوا روی گوشیم ریختم بازیها و دیکشنری بدون مشکل اجرا و میشن و نصبشونم موردی نداشت می خام بدونم اینا به گوشی صدمه ای نمی زنه چون برای نوکیا هست فقط برای صفحه گوشی کوچیکن و ایا میشه هر نرم افزاره تحت جاوا رو روی گوشی ریخت
بچه ها من در مورد دوربین ک 800 ونحوه عملکرد وچگونگی استفاده از دکمه بقل گوشی که ماله دوربین گوشی هستش توضیحاتی می خام یعنی چند ثانیه باید بگیریش و این چیزاش ونحوه چراغه بالای دوربین که الان اسمش یادم نیست هر کی بهم بگه ممنون میشم
Last edited by aminkohan; 19-09-2008 at 11:04.
اگه میشه برای منم یه آدرسی جایی معرفی کنید که همه جوره تنظیمات و نحوه عکاسی در شرایط مختلف با گوشی کا800 رو گفته باشه. آخه من خیلی به عکاسی علاقه مندم. همیشه دوس دارم بهترین عکس ها رو بگیرم :*
اينكه ميگيد نرم افزار ها مال نوكيا بوده درست نيست.نرم افزار جاوا براي گوشي هايي هست كه جاوا را پشتيباني ميكنن و ربطي به نوع گوشي نداره و هيچ مشكلي هم ايجاد نميشه.در مورد سايزش هم معمولا هر نرم افزار و يا بازي كه توليد ميشه يا فري سايز هست و يا براي تمام سايز ها توليد ميشه و شما ميتونيد سايز مورد نظرتون را استفاده كنيد.
براي تنظيم كه بايد اون دكمه را آنقدر نگه داريد تا يك صدا بده و اون كادر وسط سبز بشه بعد عكس بگيريد
اون چراغ بالاي دوربين اگر منظورتون فلاش هست كه خب كارش مشخصه واسه روشن كردن محيط هاي تاريكه ولي اگر منظورتون اون چراغ قرمز هست كه اون براي زماني كه نور كمه به دوربين كمك ميكنه تا بتونه فوكوس كنه چون در جايي كه نور كمه يا نور نيست لنز نميتونه فوكوس كنه.
خودت يه مدت با دوربينش كار كني ياد ميگيري ولي با اين حال اگر سوالي بود من در خدمتم
من چند تا سوال در مورد گوشی خودم (k800) داشتم , اگر امکان داره هر کس که جواب سوالات من رو میدونه به من جواب بده
:
1- هیچ راهی وجود نداره که روی k800 منوی فلش (مثل k770) نصب بشه, چون عموی من به تازگی k770 خریده و من هم شیفته ی منوی فلشش شدم
.
2- چرا وقتی گوشیمو به k810 تبدیل میکنم LCD کوشیم هی سفید مشه و چشمک میزنه , حتی چند تا فریمور k810 رو هم امتحان کردم ولی...
3- elf و پچ تغییر گرافیک چی هستن میشه برای من توضیح بدید .
4- شاید ربطی نداشته باشه ولی آیا k850 منوی فلش میخونه یا نه ؟
گوشيم يه مشکلي پيدا کرده ،
وقتي کابل Usb رو بهش وصل ميکنم هيچي تشخيص نميده !
يعني گوشي نميفهمه که کابل بهش وصل شده :د
مشکل از کابل هم نيست چون با چند کابل مختلف هم تست کردم.
خود سوکتش هم مشکلي نداره چون راحت شارژ ميشه.
توي تنظيمات خود گوشي هم که هيچ دستکاري نکردم که به خاطر اون خراب شده باشه،
مشکل از چيه ؟
اكثر اين سوالاتت به كلوپ پچ مربوطه مي توني اونجا مطرح كني تا سريعتر به نتيجه برسي دوست من
روي كامپيوتر ديگه امتحان كردي يه امتحاني بكن نتيجه رو بگو
نه حتي بازيهايي هست كه با اينكه جاوا هستند صرفا براي نوكيا طراحي ميشن نمونه اش بازي فيفا استريت 3 هست كه براي نوكيا ساخته شده و در صورتي كه رو سوني اريكسون نصب كني با ايرادات دكمه مواجه ميشي و متوجه ميشي كه دكمه ها درست كار نميكنن
اينم از سايت: forum.p30world.com
اينجا مگه چشه؟ بپرسي بهت اطلاعات رو خصوصي ميگيم داداش
نصب بازي يا app هيچ مشكلي براي سوني اريكسون به وجود نمياره يا به درستي اجرا ميشن كه مي توني استفاده كني يا اجرا نميشن و در اين صورت فقط حذف مي كني والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)