جواب Sony به Activision

چندی پیش اگر بخاطر داشته باشید Bobby Kotick که سمت CEO شرکت Activision Blizzard را بر عهده دارد طی اظهار نظری نسبتاً عجیب اعلام کرد ممکن است Activision Blizzard از سال 2010 دو کنسول نسل حاضر سونی یعنی PS3 و PSP را حمایت نکند،در پی این اظهار نظر حرف و حدیث های بسیاری شکل گرفت تا حدی که CEO ی سونی یعنی Sir Howard Stringer شخصاً به این اظهار نظر پاسخ داد.
طی مصاحبه ای که Reuters با ایشان انجام داد Sir Howard Stringer عنوان کرد که Bobby Kotick صرفاً به دلیل جلب توجه و ایجاد آنچه را که ایشان پارازیت(Noise)خواند دست به چنین اظهار نظری زد!
استرینگر ادامه داد:"او بر من فشار وارد میکند و من هم بر او،این طبیعت تجارت و کار است(ولی)وقتی من بر روی هر PS3 که تولید می کنم ضرر و زیان متحمل می شوم آیا عقلانی است که قیمت آن را کاهش دهم؟!

همچنین Jack Tretton رئیس Sony Of America در مصاحبه ای دیگر با Silicon Vally Magazine در مورد شایعات کاهش قیمتی که ماه دیگر قرار است برای PS3 اعمال شود اعلام کرد:این اصلاً حقیقت ندارد،در حال حاضر ما بازدهی و سود دهی کوتاه مدت خود را فدای اهداف بلند مدت کردیم،متاسفانه اکثر مردم تفکر کوتاه مدت دارند و به مزیت های برنامه ریزی بلند مدت توجهی ندارند.
PS3 در حال حاضر فقط 3 سال دارد و همچنین هزینه ی بالایی برای تولید طلب می کند.ترتون همچنین با اشاره به بحران مالی جهان که از اواسط سال پیش آغاز شد روند کند و راکد بازار بازی های کامپیوتری را نگران کننده توصیف کرد چراکه PS3 با قیمت 399.99$ , 499.99$ گران ترین سیستم بازی در بازار است و طبعاً در شرایط بحرانی اولین لطمه به صنایع لوکس بازار وارد میشود اما با این حال وی عملکرد کمپانی خود و PS3 را ستود و به افزایش فروش PS3 با وجود بحران مالی با دیده ی امید نگریست.
ترتون در ادامه گفت:در سال 2008 ما با 38% افزایش فروش به هدف از پیش تعیین شده ی فروش 10 میلیون PS3 در سال رسیدیم،او توضیح داد ما فقط در ایالات متحده به تنهایی 6.4 میلیارد دلار درآمد از مارک Playstation بدست آوردیم و فروش نرم افزار هم به صورت تصاعدی و 116% افزایش داشت.در پایان او یادآور شد وقتی شما در بدترین شرایط چنین نتایج مثبت و موفقیت آمیزی را بدست می آورید مسلماً سال های 2010 و 2011 که شاهد بازی های بیشتر و عنوان های متنوع تر خواهیم بود سال پربار تری خواهد بود.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع اصلی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید