منم مشکل تورو داشتم با موزیلا میرفتم ارور قرمز میداد ولی با کروم یا اپرا رفتم مشکل حل شد،با مرورگری دیگ تست کن وارد میشه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
منم مشکل تورو داشتم با موزیلا میرفتم ارور قرمز میداد ولی با کروم یا اپرا رفتم مشکل حل شد،با مرورگری دیگ تست کن وارد میشه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟
توی اپلیکیشن رو میدونم من سایت رو گفتم که نمیشه رمز ثابت داشت
با یه مرورگر دیگه امتحان کن شاید درست شد
سلام داداش ، کجای رحمتی ؟ ببین ما طرفای پل قدیر هسیم . چون خط تلفن صاحب خونه پول نداده بود کلا جمع کردن . الان هم درخواست دادیم ولی گفتن کلا با کمبود امکانات مواجه هستیم و خط واگزار نمیکنیم . به ناچار اومدم سراغ تی دی ایرانسل . از شرکتای ای دی اس ال اطلاع ندارم . مبین نت هم آخرین بار نقشه رو نگاه کردم شرق شیراز کلا پوشش نداره . اما تی دی ایرانسل توو این ۶ ماه که استفاده کردم کارمو راه انداخته . در مورد بازی آنلاین نت تایپ سه میده . ثبات پینگش خوبه معمولا ۱۲۰ تا ۱۳۰ پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ هست . داداش من فقط بازی های رقابتی مثل کمبت وpes میزنم . ببین چون تایپش سه هست خیلی حریفا باهات نمیخورن . ولی اگه حریف پیدا کنی راحت باش میزنی بخاطر ثبات پینگ خوب . یکی دو بار هم gta و آنچارتد وصل شدم اونجا مشکل نبود . لگ نداشت و متصل شد . ببین بازی های رقابتی چون دو طرف مستقیم به هم وصل میشن نت تایپ سه برای پیدا کردن حریف دردسر ساز میشه . معمولا توی پارتی ها هم اذییت میکنه . در کل اگه امکان ای دی اس ال داری توو بازی ای دی اس ال کم دردسرتر هست
Last edited by arashsard; 17-08-2017 at 19:23.
منم همونو میگم من با رمز ثایت میرم.
دوستان کسی تا حالا تجربه پس دادن مودم td lte به ایرانسل و گرفتن پولش رو داشته ؟
من دو هفته پیش یک مودم 2510 از ایرانسل گرفتم برای محل کارمون ولی انتن نداد و همش چشمک می زنه و یا یک انتن گاهی اوقات میده که سرعتش افتضاحه . من با ایرانسل تماس گرفتم و بهشون گفتم و اونها هم گفتند که فرم پر می کنیم براتون و بعدا باهاتون تماس می گیریم
ولی توی این دو هفته خودم دوبار زنگ زدم و هر بار میگه به زودی با هاتون تماس گرفته میشه ولی تماس نمی گیرن و بدی قضیه اینجاست که همین طور داره زمان اون 100 گیگ می گذره و من نمیتونم ازش استفاده کنم
میخواستم ببینم تا حالا کسی این مشکل رو داشته و تونسته مودم رو پس بده و پولش رو بگیره یا نه ؟
به نظرتون به 195 شکایت کنم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده تجربشو داشتم بهمن ماه مودمو گرفتم دیدم اصلا سیم کارت رو نمیخونه بعد از صد بار تماس و فرم پر کردن 195 چهار ماه کشید تا پولو پس دادند
بدی این شرکت اینه که پولو جلو جلو میگیره و هیچ پشتیبانی درست و حسابی هم نداره.
عیب نداره زمان میبره .اون 100گیگ هم که معلومه استفاده نکردی مشکلی نیست
پس نمیگیرن منم فرم برام پر کردن بعد 3 هفته زنگ زدن گفتن پس نمیگیرن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)