تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 858 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

این td چرا وقتی از طریق مرورگر میخایم بریم فقط رمز یک بار مصرف میشه رفت ؟ راهی ترفندی چیزی نیست که براش یه رمز ثابت انتخاب کنیم ؟
    منم مشکل تورو داشتم با موزیلا میرفتم ارور قرمز میداد ولی با کروم یا اپرا رفتم مشکل حل شد،با مرورگری دیگ تست کن وارد میشه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. این کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟

4. 2 کاربر از alireza26345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

توی نرم افزار ایرانسل من مدیریت حساب میرید. دکمه اضافه کردن حساب جدید رو بزنید بعدش شماره اینترنت ثابت رو وارد میکنید. ثبت میشه دیگه برای همیشه
    توی اپلیکیشن رو میدونم من سایت رو گفتم که نمیشه رمز ثابت داشت

6. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

توی اپلیکیشن رو میدونم من سایت رو گفتم که نمیشه رمز ثابت داشت
    با یه مرورگر دیگه امتحان کن شاید درست شد

8. این کاربر از aez1982 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟
    سلام داداش ، کجای رحمتی ؟ ببین ما طرفای پل قدیر هسیم . چون خط تلفن صاحب خونه پول نداده بود کلا جمع کردن . الان هم درخواست دادیم ولی گفتن کلا با کمبود امکانات مواجه هستیم و خط واگزار نمیکنیم . به ناچار اومدم سراغ تی دی ایرانسل . از شرکتای ای دی اس ال اطلاع ندارم . مبین نت هم آخرین بار نقشه رو نگاه کردم شرق شیراز کلا پوشش نداره . اما تی دی ایرانسل توو این ۶ ماه که استفاده کردم کارمو راه انداخته . در مورد بازی آنلاین نت تایپ سه میده . ثبات پینگش خوبه معمولا ۱۲۰ تا ۱۳۰ پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ هست . داداش من فقط بازی های رقابتی مثل کمبت وpes میزنم . ببین چون تایپش سه هست خیلی حریفا باهات نمیخورن . ولی اگه حریف پیدا کنی راحت باش میزنی بخاطر ثبات پینگ خوب . یکی دو بار هم gta و آنچارتد وصل شدم اونجا مشکل نبود . لگ نداشت و متصل شد . ببین بازی های رقابتی چون دو طرف مستقیم به هم وصل میشن نت تایپ سه برای پیدا کردن حریف دردسر ساز میشه . معمولا توی پارتی ها هم اذییت میکنه . در کل اگه امکان ای دی اس ال داری توو بازی ای دی اس ال کم دردسرتر هست
    Last edited by arashsard; 17-08-2017 at 19:23.

10. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یادم رفت بگم منظور من کنسول مودم نبود منظورم همون کنترل حساب هست که باقیمانده حجم رو میبینی از روی اپلیکیشن نیازی به پسورد نداره ولی از طریق مرورگر و اینترنت بخای بری فقط رمز یکبار مصرف میفرسته به ایمیل و رمز ثابت نمیتونی انتخاب کنی من دنبال اونم راهی هست ؟
    منم همونو میگم من با رمز ثایت میرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تجربه پس دادن مودم td lte به ایرانسل و گرفتن پولش رو داشته ؟
    من دو هفته پیش یک مودم 2510 از ایرانسل گرفتم برای محل کارمون ولی انتن نداد و همش چشمک می زنه و یا یک انتن گاهی اوقات میده که سرعتش افتضاحه . من با ایرانسل تماس گرفتم و بهشون گفتم و اونها هم گفتند که فرم پر می کنیم براتون و بعدا باهاتون تماس می گیریم
    ولی توی این دو هفته خودم دوبار زنگ زدم و هر بار میگه به زودی با هاتون تماس گرفته میشه ولی تماس نمی گیرن و بدی قضیه اینجاست که همین طور داره زمان اون 100 گیگ می گذره و من نمیتونم ازش استفاده کنم
    میخواستم ببینم تا حالا کسی این مشکل رو داشته و تونسته مودم رو پس بده و پولش رو بگیره یا نه ؟
    به نظرتون به 195 شکایت کنم یا نه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

13. این کاربر از .::Mohammad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

بنده تجربشو داشتم بهمن ماه مودمو گرفتم دیدم اصلا سیم کارت رو نمیخونه بعد از صد بار تماس و فرم پر کردن 195 چهار ماه کشید تا پولو پس دادند

بدی این شرکت اینه که پولو جلو جلو میگیره و هیچ پشتیبانی درست و حسابی هم نداره.

15. این کاربر از mehrdad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دو هفته پیش یک مودم 2510 از ایرانسل گرفتم برای محل کارمون ولی انتن نداد و همش چشمک می زنه و یا یک انتن گاهی اوقات میده که سرعتش افتضاحه . من با ایرانسل تماس گرفتم و بهشون گفتم و اونها هم گفتند که فرم پر می کنیم براتون و بعدا باهاتون تماس می گیریم
    ولی توی این دو هفته خودم دوبار زنگ زدم و هر بار میگه به زودی با هاتون تماس گرفته میشه ولی تماس نمی گیرن و بدی قضیه اینجاست که همین طور داره زمان اون 100 گیگ می گذره و من نمیتونم ازش استفاده کنم
    میخواستم ببینم تا حالا کسی این مشکل رو داشته و تونسته مودم رو پس بده و پولش رو بگیره یا نه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    عیب نداره زمان میبره .اون 100گیگ هم که معلومه استفاده نکردی مشکلی نیست

17. این کاربر از mohammadgh6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    پس نمیگیرن منم فرم برام پر کردن بعد 3 هفته زنگ زدن گفتن پس نمیگیرن

19. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •