تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 435 از 1547 اولاول ... 3353854254314324334344354364374384394454855359351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تجربه میگه نهایت 4 تا 5 گیگ در هفته دان کنی محدود نمیشی.شما 4 بیشتر دان نکن تا خیالت راحت باشه
    آره ز بزن بگو خطتو جم کنند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
    زمان خاصی نداره گاهه شده یه ماه درمیون این طرحو گذاشتند گاهیم سه ماه بینش فاصله بوده
    سلام مجدد
    ممنون از شما
    برای ایپی ثابت همون ایپی که روی سرویس قبلی هست میشه شاتل اوکی کنه یا باید ایپی ثابت جدید از شاتل خریداری بشه؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال : اگه من الان سرویسمو تمدید کنم ، حجم دوره جدید به این دوره اضافه میشه یا اول باید این دوره تموم شه تا بشه از ترافیک جدید استفاده کرد ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اولین روز تیر ماه 1395

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقه‌مندان به بهره‌گیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتل‌لند، تک شات، کاپ و نماوا می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهره‌مند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.

4. 4 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اولین روز تیر ماه 1395

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقه‌مندان به بهره‌گیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتل‌لند، تک شات، کاپ و نماوا می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهره‌مند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.
    سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

من که تو شاتل لند و پروموشن جیزی در مورد این ندیدم
    آخریش تا 31 خرداد بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

آخریش تا 31 خرداد بود
    قسمت پنل کاربری قسمت پیشنهاد ویژه

Sent from my LT26w using Tapatalk

7. 2 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
    چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

آخریش تا 31 خرداد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند از اولین روز تیر ماه

10. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی

یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
    من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟

و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...

بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت

12. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی

یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
    من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟

و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...

بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت
    سلام
    فک کنم بستکی به منطقت داشته باشه
    چون من 128 ام و پهنای باندمم طبق خطم بازه بعضی وقتا نویز دارم رو 6 مگه که سرعت دانلودم رو 600 700
    بعضی وقتا رو 8 مگ که سرعتم تا 1 مگ میره
    و برای من نوعی سرویس 128 با 1 مگ جز پول اضافی دادن هیچ فرقی نمیکنه
    (مگه اینکه مصرف شبانت زیاد باشه که سرعتتو ی مدت محدود میکنن
    که اونم بازم من نوعی هر شب 10 12 گیگ دانلود دارم و خبری از محدودیت نیست(بجز ی محدودیت کوچیک یکی 2 ساعته)

14. این کاربر از scar_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
    چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه

اگر بدهی داشته باشید ، وقتی که درخواست رانژه خط واحد MDF برسی بکنه و بدهی رو مشاهده بکنه 90% درخواست تون رو رد میکنه..
    برای خودم چنین مشکلی پیش اومد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •