سلام مجدد
ممنون از شما
برای ایپی ثابت همون ایپی که روی سرویس قبلی هست میشه شاتل اوکی کنه یا باید ایپی ثابت جدید از شاتل خریداری بشه؟
با سپاس![]()
سلام مجدد
ممنون از شما
برای ایپی ثابت همون ایپی که روی سرویس قبلی هست میشه شاتل اوکی کنه یا باید ایپی ثابت جدید از شاتل خریداری بشه؟
با سپاس![]()
دوستان یه سوال : اگه من الان سرویسمو تمدید کنم ، حجم دوره جدید به این دوره اضافه میشه یا اول باید این دوره تموم شه تا بشه از ترافیک جدید استفاده کرد ؟
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اولین روز تیر ماه 1395
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقهمندان به بهرهگیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتللند، تک شات، کاپ و نماوا میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.
لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهرهمند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.
سلام
دادا منبع این خبر کجاس ؟
من که تو شاتل لند و پروموشن جیزی در مورد این ندیدم
آخریش تا 31 خرداد بود
قسمت پنل کاربری قسمت پیشنهاد ویژه
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند از اولین روز تیر ماه
سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی
یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟
و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...
بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت
سلام
فک کنم بستکی به منطقت داشته باشه
چون من 128 ام و پهنای باندمم طبق خطم بازه بعضی وقتا نویز دارم رو 6 مگه که سرعت دانلودم رو 600 700
بعضی وقتا رو 8 مگ که سرعتم تا 1 مگ میره
و برای من نوعی سرویس 128 با 1 مگ جز پول اضافی دادن هیچ فرقی نمیکنه
(مگه اینکه مصرف شبانت زیاد باشه که سرعتتو ی مدت محدود میکنن
که اونم بازم من نوعی هر شب 10 12 گیگ دانلود دارم و خبری از محدودیت نیست(بجز ی محدودیت کوچیک یکی 2 ساعته)
اگر بدهی داشته باشید ، وقتی که درخواست رانژه خط واحد MDF برسی بکنه و بدهی رو مشاهده بکنه 90% درخواست تون رو رد میکنه..
برای خودم چنین مشکلی پیش اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)