راستي نرم افزاري رو سراغ داريد كه بشه تشخيص داد كه دكل شهر مايا منطقه ما به LTE تجهيز شده
گوشي هاي سوني فكر كنم نشون بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
راستي نرم افزاري رو سراغ داريد كه بشه تشخيص داد كه دكل شهر مايا منطقه ما به LTE تجهيز شده
گوشي هاي سوني فكر كنم نشون بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
Network signal info pro
یکی از این برنامه هاست .بهت میگه به کدام bts وصل هستی فاصلش تا گوشیت چند متر هست روی نقشه محلشو نشون میده و ......
دوست عزيز فكر كنم براي ios نياشه فقط براي اندرويد هست ؟
سلام دوستان , سرعت دانلود شما تو بهترین حالت با 3G یا 4G همراه اول چقدر بوده؟ مخصوصا الان ک دیگه بسته داده و گفته سرعت دیگه محدودیت نداره!
این مال منه ؛ تهران ساعت 4 صبح 3G .. قبل برداشتن محدودیت سرعت ! برنامه speedtest رو قبول ندارم چون الکی زیاد نشون فقط از IDM یا ADM گوشی باشه بهتره
دوتا سوال دیگه هم داشتم !
یکی اینکه چرا نت همراه اول یا ایرانسل مثل رایتل همیشه H به بالا نیست؟! ینی E میشن بیشتر اوقات ! ولی رایتل اصلا حالت GSM و نت E نداره ! همیشه با کمترین آنتن هم H+ هست! دقیقا چرا ؟
و اینکه بسته نامحدود شبانه ای ک میده همراه اول آلفاست یا آلفا+ ؟ ینی اون محدودیت سرعته برداشته شده تو اون بسته هم؟
ممنونم
Last edited by PouriaTech; 07-05-2016 at 22:26.
من با نسل چهار همراه اول تا ۱۳ مگابایت و با نسل ۳ تا ۲ مگابایت دانلود گرفتم، شما هم خوبه سرعتت بیشتر از ۲ مگابایت برای 3G خیلی خوبه..
چونکه شبکه رایتل کلا نسل ۳ هست و نسل ۲ نداره..
بله آلفاپلاسه و محدودیت سرعت نداره.
Last edited by 093X; 07-05-2016 at 22:33.
دوستان بسته های همراه اول چگونه هست مانند ایرانسل متنوعه یا خیر؟
پوشش شبکه نسل 3 و چهار چه جوریه؟ هنوز تو خونه نسل 3 هم نمیاد... تو اخبار میخوندم که با شدت بیشتر دارن ارتقا میدن... چطوریه وضعیت؟
سلام دوستان من تازه خط گرفتم برای اینترنت شبانش با *10*231# کانفیگ کردم ولی بازم وصل نمیشه به اینترنت نمی دونم باید دیگه چه کار کنم خطمم رو هم فورجی کردم کسی نظری داره؟ این شبانه رو هم که میزنم مینویسه مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت نامحدود شبانه وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد. دیگه کلافه شدم
Sent from my LT26w using Tapatalk
3G همراه اول. در حال اپدیت کردن 1 برنامه از اپ استور
محتوای مخفی: 3G MCI
تست نسل ٤ همرا اول از سرور آلمان
منطقه اقدسيه تهران
تازه نسل ٤ شده
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)