قیمت با این کانفیگ توی دیجی کالا 2700است.ولی تو بازار تا 100تومن ارزون تر هم پیدا میشه!
قیمت با این کانفیگ توی دیجی کالا 2700است.ولی تو بازار تا 100تومن ارزون تر هم پیدا میشه!
سلام.شما مشکلاتت خیلی تعجبیه...من تا حالا همچین ارورهایی تو زد500 خودم ندیدم...و الانم میتعجبم...!!!!!!!
شما محض احتیاط یه بار دیگه ویندوز 8 رو بنصب روی لپ تاپت،بعدم اینکه وقتی خواستی درایورا رو بنصبی ،دقیق تو همه ی فایلای داخل سی دی رو بگرد و هرچی اومد دم دستت نصب کن...این خیلی مهمه...
64 هم نصب کن...
موفق باشی...![]()
چی رو 100ه؟
بک لایت به چراغ زیر دکمه های کیبوردت میگن که برا تایپ توی تاریکی خیلی عالیه...با دکمه Fn+Space میتونی روشنش کنی
کنده؟؟؟!!!حتما درایور تاچ پدت رو درست نصب نکردی...
معمولا وقتی دارید یه نرم افزار حجیم را نصب میکنید و همزمان در حال دیدن فیلم هستید مصرف هارد به 100 درصد میرسه.
گزینه Hard Disk Power Saver رو خاموش کنید...
من خیلی دنبال لپ تاپ خوب و ارزون گشتم و فقط دو مورد پیدا کردم که با بررسیایی که کردم فهمیدم این لپ تاپ بهتره!
حالا چنتا سوال داشتم! اول اینکه با ویندوز 32بیت مشکلی نداره؟ بعد رو کیبوردش حروف فارسیم نوشته!؟ سگ جونه؟ وزنش اذیت نمیکنه؟(با یه کیف و شارژر و خرت و پرتاش!) میخام با کانفیگ ci5 740m 1T 6gRam بگیرم! راحت گیر میاد؟ (تو استان ما کمی سخت میشه چیزی پیدا کرد!!!)
راستی الان سنگین ترین بازی Metro last lightـه دیگه درسته؟ واسه بررسی بنچمارکا میخام!!
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخدهیتون...
تمام مشکلاتم حل شده به جز همین موردی که عکسشو گذاشتم....درایور خاصی بهش مربوط هست؟دقیقا میدونید کدومه که برم دوباره نصب کنم؟آخه نصب دوباره ی ویندوز 8 برام خیلی سخته....
ممنون میشم اگه راهنمایی فرمایید![]()
اصلا نه چیزی نصب میکنم نه فیلم میبینم.تو وب گردی ساده اینجوری میشه
لپ تاب z500هم این امکان رو داره؟؟؟؟؟چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)