تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 624 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من همینم نصب کردم لینک شما رو دیدم گفتم ببینم چطوریه.
    اینم کرکش برام کار نکرد!!
    همینو میده!
    KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
    هر نسخه ای که با کرک باشه تست کردم کلا کی تول باز نمیشه!! شما میتونی بری تو خود سایت پشتیبانی بگردی ببینی مشکلش چیه؟
    اینم بدون کرک و گفتم اون خطای دومی میاد موقع نمایش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدشم این hd pack که هست رو هم نصب کردم اصلا برای ما که لازم نیست. مال چی هست کلا؟
    اینو نصب کردم صفحه Dvbviewer خراب شد! یعنی صفحه پخش کانال رو خراب میکنه کانال میره گوشه!! کلا صفحه برنامه رو نمیگیره!

بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه!

آخرش یه راه حلی بده. من از یک سال هم گذشت سیستم رو تغییر ندادم چون مشکلی نداره واسه این فسقلی نمیخوام وین چنج کنم!

بعدشم میخواستم بدونم دستگاه 3100 با چه نرم افزاری کار میکنه؟

اصلا نمیدونم این نسخه که لینکشو دادم چش شد که record میزنی چیزی ضبط نمیکنه !! پاک کردم نسخه شما رو نصب کردم فک کنم بعد که دوباره اینو نصب کردم چنین شد!! ای باو چیکار کنم. از روز قبلی هم انداختی ما رو! : دی
    قبلا داشت ضبط میکرد. حالا ببینم با نرم افزار ccleaner کامل پاک کنم شاید درست شد.

ویرایش:
    آقا اون خطا حل شد!

مشکل کرک dvbviewer حل شد همین بود که تو نت پیدا کردم:
    renaming KeyTool.exe to KeyTool2.exe

حالا میخوام بدونم اون نسخه ای که شما دادی چرا وقتی ضبط میکنی بدون صدا میاد تو پلیر ها؟

اون لنیکی که من گذاشتم اون صداش با هر پلیری پخش میشد!!

بعدشم این recording service واسه چیه؟

اصلا الان که دوباره نسخه خودمو ریختم اینم دکمه رکوردش کار نمیکنه! فک کنم یا شانسیه یا از تنظیماتشه!! چیکار کنیم اینو؟

اون جدیدا نسخه 4.9.5 با کرک هم تست کردم وقتی ضبط میکردی صدای چیزایی که ضبط کردی رو همه پلیر ها نمیخوندن.

برای شما هم وقتی رکورد میکنی با هر پلیری با صدا پخش نمیشه نه؟ من تو این نسخه 4.9 نمیدونم چیکار کردم که وقتی ضبط میکردی با هر پلیری صدا رو پخش میکرد!!
    فکر کنم ویزارش رو باید دستکاری کرد. اصلا این نسخه 4.9 یه بار ویزاردش میاد دیگه نمیاد! ویزارد نداره!
    ولی بعد از اینکه نسخه برنامه رو تغییر دادم و دوباره هم به قبلی برگشتم دیگه نمیدونم چطوری باید همون کارو کرد.
    الان بیشتر تمرکزم تو دکمه رکوردشه که کار نمیکنه و این صداش که با هر پلیری پخش بشه.
    علت اینکه این پیغام خطا رو نشون میده اینه که شما اول نسخه جدید رو نصب کردید (که هیچکدوم کرکشون درست کار نمیکنه) و بعد نسخه‌ای که من گذاشتم رو نصب کردید. که در اینصورت فایل KeyTool قفل میشه. البته اون راه حلی که شما پیدا کردید هم جالبه. شما این کار رو انجام دادید مشکل قفل شدن فایل KeyTool حل شد؟!!
    من کل رجیستری و System32 و ... رو گشتم،از CCleaner هم استفاده کردم فایده نداره. باز دیتای برنامه بعد از پاک کردنش باقی میمونه ...
    Recording Service قابلیت رکورد کردن رو به برنامه اضافه میکنه. بدون نصب اون نمیتونید تو ورژن 4.5 رکورد کنید. من با ورژن های جدیدتر نتونستم رکورد کنم، حتی با نصب Recording Service !
    من فایل هایی که رکورد میکنم رو فقط تو VLC میتونم با صدا پخش کنم. البته اگه کانورتش کنم تو همه پلیرها (و همچنین دستگاههای پلیر خانگی) با صدا پخش میشه. (من با برنامه Pavtube HD Video Converter کانورت میکنم)
    جالبه که ویدیوهای رکورد شده شما تو همه پلیرها صدا داشته!
    در مورد HD Pack؛ اگه این کدک رو نصب نکنید موقع فول اسکرین کردن برنامه تصویر شطرنجی میشه و حتماً باید این کدک رو نصب کنید و تو تنظیمات برنامه گزینه های مناسب رو انتخاب کنید.
    Last edited by BraveKnight; 20-04-2012 at 12:12.

2. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

... بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه! ...
    برید به مسیر:
    Channel> Channel scan
    تو پنجره باز شده جلوی Frequency و End Frequency عدد 602000 رو وارد کنید و بعد دکمه Scan Range رو کلیک کنید و یکبار دیگه عدد 650000 رو برای فرکانس وارد کنید و دوباره اسکن کنید. (البته این فرکانس ها برای تهران هست. اگه شما در شهر دیگه‌ای ساکن هستید فرکانس های منطقه خودتون رو وارد بفرمایید.)
    احتیاجی نیست به چیز دیگه‌ای دست بزنید.
    اینم یه عکس از پنجره اسکن:

این هم تنظیمات کدک قسمت ویدیو:

Last edited by BraveKnight; 20-04-2012 at 12:35.

4. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اره اونجوری keytool حل میشه.

پس باید recording service نصب شه؟! من هی میگم این دکمه رکورد کار نمیکنه!!
    recording service جداگانه نداریم؟

آخرش ندونستم چرا وقتی موقع تماشای کانال برنامه خطا میده: و بسته میشه.

User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
    correct data

خودش کرک شده هستا !

ArcSoft MediaConverter 7.5 هم واسه تبدیل خوبه.
    مال totalmedia رو با این تبدیل کردم صداش میاد.

ولی جالب بود که وقتی رکورد کردم صداش تو همه پلیر ها اومد!! همون نسخه هم هست. ول یعجیبه این نسخه رکوردینگ سرویس نداره پس قبلا چطوری ضبط شد؟!!! دکمش قبلا کار میکرد!

hd pack نصب نباشه و فول اسکرین کنم شطرنجی نمیشه.
    اون که کلا خراب میکنه صفحه کانالها رو!

پس تو ترنسپوندر لیست نمیخواد چیز دیگه ای بزارم جالبه.

حالا تنظیمات کدک رو چک میکنم یهو دیدی شاید دوباره صداش اومد! : دی

6. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اره اونجوری keytool حل میشه.

پس باید recording service نصب شه؟! من هی میگم این دکمه رکورد کار نمیکنه!!
    recording service جداگانه نداریم؟

آخرش ندونستم چرا وقتی موقع تماشای کانال برنامه خطا میده: و بسته میشه.

User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
    correct data

خودش کرک شده هستا !

ArcSoft MediaConverter 7.5 هم واسه تبدیل خوبه.
    مال totalmedia رو با این تبدیل کردم صداش میاد.

ولی جالب بود که وقتی رکورد کردم صداش تو همه پلیر ها اومد!! همون نسخه هم هست. ول یعجیبه این نسخه رکوردینگ سرویس نداره پس قبلا چطوری ضبط شد؟!!! دکمش قبلا کار میکرد!

hd pack نصب نباشه و فول اسکرین کنم شطرنجی نمیشه.
    اون که کلا خراب میکنه صفحه کانالها رو!

پس تو ترنسپوندر لیست نمیخواد چیز دیگه ای بزارم جالبه.

حالا تنظیمات کدک رو چک میکنم یهو دیدی شاید دوباره صداش اومد! : دی
    الان این لینکی گذاشتم رکوردینگ سرویسش جداست دیگه!
    اون ارور رو هم به خاطر همون عدم کارکرد درست کرک نشون میده. واس منم همین طوری شد. برنامه بدون مشکل و به ظاهر کرک شده نصب میشه اما وسطش هی ارور میده و میاد بیرون.
    شاید شما کدک دیگه‌ای روی سیستمتون نصبه که به واسطه اون بدون نیاز به HD Pack تصویر رو نشون میده. در غیر اینصورت بدون HD Pack تصویر خراب میشه.
    شما هم یه بررسی‌ای انجام بدید شاید تونستیم تو پلیرهای دیگه هم صدا بگیریم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

مثل اینکه تو لینکای زیر یه چیزایی گفتن ولی اونارو نصب کردم بازم مثل اینکه فرقی نکرد یا من ندونستم چیکار کنم شما هم تست کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    رکوردینگ سرویس اون رو میشه تو یکی دیگه نصبید؟ من که اونو باز میکنم همینجوری یه پنجره کوچیک باز میشه و بسته نمیشه خودم میبندمش چطوریه نصبش؟!

اون ارور رو چطوری حل کنم؟
    Last edited by Ghaioom; 20-04-2012 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثل اینکه تو لینکای زیر یه چیزایی گفتن ولی اونارو نصب کردم بازم مثل اینکه فرقی نکرد یا من ندونستم چیکار کنم شما هم تست کنید.
    کد:
    کد:
    رکوردینگ سرویس اون رو میشه تو یکی دیگه نصبید؟ من که اونو باز میکنم همینجوری یه پنجره کوچیک باز میشه و بسته نمیشه خودم میبندمش چطوریه نصبش؟!

اون ارور رو چطوری حل کنم؟
    من رکوردینگ سرویس رو روی ورژن‌های جدید نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت. انگار نه انگار که نصبش کردی!
    اون ارور رو هم من که نتونستم کاریش کنم. و همون طور که عرض کردم مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

فکر کنم خطای سافت درست شد.
    مال شما رو دوباره نصبیدم بعد هم کرک رو کپی نکرده بودم تو پوشه نصب بعدا دیدم نوشته کپی : دی

الان که خطا نمیاد.
    رکوردینگ هم اوکی شد.

شما تو اون لینکایی که دادم رفتین؟ برین ببینین چی گفتن. من که نصب کردم بازم مثل قبله!
    صدا میاد تو مدیا پلیر و ک لیت ولی تو نرو نمیاد. اونی که من داشتم تو نرو هم اومد وقتی ایمیج گرفتم با صدا بود!

11. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله رفتم تو اون لینک ها.
    به توصیه یکی از اعضای فروم که ظاهرا عضو تیم پشتیبانی هست عمل کردم دیگه حتی فایل های ضبط شده اجرا هم نمیشدن!
    برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد.
    من که از خیر نسخه های جدیدتر گذشتم.
    همین نسخه 4.5 از همه بهتر کار میکنه!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

میگم فرقی بین این تغییر کدک ها هست؟ تو اون قسمت directx من ویدئو و ادیو رو تغییر دادم مثل قبله چیزی نشده ولی میخواست مبدونم مشکلی که نیست؟ و بهترین تنظیماتش چطوریه؟

بعدشم تبدیل با dvbviewer کم حجمترم یکنه یا با totalmedia من که تست نکردم ولی میخوام تست کنم.
    اگه با dvbviewer کم حجم تر میکنه با اون ضبط میکنم و تبدیل میکنم

میگم این نرم افزار چرا با دکمه های 123 کار نمیکنه برای کانال؟ اینجوری خوب میشه.

بعدشم میخوای تو قسمت نرم افزار یه تاپیک بزنم در مورد تلتکست این توتال مدیا؟ بگم که بچه های سافتور ساز بیان ببینیم چطوری میتونیم تلتکست این برنامه رو فارسی کنیم؟!
    Last edited by Ghaioom; 21-04-2012 at 21:41.

14. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میگم فرقی بین این تغییر کدک ها هست؟ تو اون قسمت directx من ویدئو و ادیو رو تغییر دادم مثل قبله چیزی نشده ولی میخواست مبدونم مشکلی که نیست؟ و بهترین تنظیماتش چطوریه؟

بعدشم تبدیل با dvbviewer کم حجمترم یکنه یا با totalmedia من که تست نکردم ولی میخوام تست کنم.
    اگه با dvbviewer کم حجم تر میکنه با اون ضبط میکنم و تبدیل میکنم

میگم این نرم افزار چرا با دکمه های 123 کار نمیکنه برای کانال؟ اینجوری خوب میشه.

بعدشم میخوای تو قسمت نرم افزار یه تاپیک بزنم در مورد تلتکست این توتال مدیا؟ بگم که بچه های سافتور ساز بیان ببینیم چطوری میتونیم تلتکست این برنامه رو فارسی کنیم؟!
    والا طبق تجربیاتی که طی این یکی دو سال در مورد DVBViewer به دست آوردم. تنظیمات کدکش کاملا شانسیه! یعنی بارها پیش اومده یک ستینگ خاص که تصویر رو درست نشون میداده در مواقع دیگه و در شرایط یکسان تصویر رو خراب کرده!
    اما الان مدت زیادیه که با همین ستینگی که تو تصویر گذاشتم به خوبی کار میکنه.
    واس من دکمه‌های اعداد کار میکنن. البته اعداد قسمت بالای کیبورد.

راستی منظورتون از تبدیل با DVBViewer رو متوجه نشدم. یعنی شما با خود برنامه DVBViewer ویدیوها رو تبدیل میکنید؟!

16. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •