اوکی فهمیدم'Do not virtualize access to the specified files/folders این گزینه باید تیکش برداشته باشه بعد فقط یه چیزی کوکی و هیستوری مروگر رو به صورت خودکار خودش حذف میکنه دیگه درسته؟
اوکی فهمیدم'Do not virtualize access to the specified files/folders این گزینه باید تیکش برداشته باشه بعد فقط یه چیزی کوکی و هیستوری مروگر رو به صورت خودکار خودش حذف میکنه دیگه درسته؟
سلام
بعد از استفاده از سندباکس، بوسیله Reset the Container سندباکس را پاکسازی کنید.
سلام مرسی واسه ج
سلام دوستان چ طورین؟
من سه تا مشکل دارم با کومودو یکی اینکه با نصب فایروال کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نشده در صورتی ک باید خودش غیرفعال بشه و کومودو اجازه نده تنظیمات فایروال ویندوز رو تغییر بدم در صروتی ک اینطوری نیس
یکی دیگه اینکه من میخواسم فقط از اوتوسندباکسش استفاده کنم ولی خب نمیشه فایروال رو غیر فعال کرد
یکیم اینکه من تنظمیات فایروال رو روی custome Ruleset گذاشتم ک یعنی خودم مشخص کنم چی وصل بشه چی نشه و واسه یه برنامه قبلا مشخص کردم Allowed app ولی بازم وقتی اون رو اجرا میکنم سوال میپرسه ک اجازه دسترسی به اینترنت داره یا نه؟ نمیدونم چرا اینطوریه واسه همه نرم افزارام نه البته واسه بعضیاش
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی
وقت که سوالی میپرسه پایینش تیک این پاسخ را به خاطر بسپار را بزنید تا دفعه بعد سوال نپرسد.من تنظمیات فایروال رو روی custome Ruleset گذاشتم ک یعنی خودم مشخص کنم چی وصل بشه چی نشه و واسه یه برنامه قبلا مشخص کردم Allowed app ولی بازم وقتی اون رو اجرا میکنم سوال میپرسه ک اجازه دسترسی به اینترنت داره یا نه؟ نمیدونم چرا اینطوریه واسه همه نرم افزارام نه البته واسه بعضیاش
خودتون دستی میتونید فایروال ویندوزو غیر فعال کنیدا نصب فایروال کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نشده
وقتی فایروالو غیر فعال میکنید پایین صفحه راست دسکتاپ یک پیغام میاد که چند دقیقه فایروال غیر فعال باشه گزینه همیشه رو انتخاب کنید.من میخواسم فقط از اوتوسندباکسش استفاده کنم ولی خب نمیشه فایروال رو غیر فعال کرد
درباره سند باکس هم بهتره به تنظیمات اتوسندباکس برید و اگر میخواین هر فایل ناشناسی سندباکس بشه به روشی زیر عمل کنید:
اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم:
سوم:
وقتی که کار سوم را انجام دهید عمر فایل تبدیل به »همه« میشود و هر فایل ناشناسی فارغ از اینکه منشاء ان چیست و عمرش چقدراست اتو سندباکس میشود.
Last edited by آداک; 01-05-2017 at 17:09.
دوستان وقتی یه برنامه ایی مثل Maya رو نصب می کنم در واقع نمیدونم کدوم برنامه از این نرم افزار وصل میشه به اینترنت که کد ریجیستر رو باطل کنه....
.... کومودو گزینه ایی نداره پوشه یه برنامه رو دربر بگیره و هر چی فایل مربوط به اون برنامه داخل پوشه هست رو دسترسیش رو به اینترنت قطع بکنه؟
سلام مرسی اون غیر فعال کردنه فایروالش رو دقت نکرده بودم کجاس گزینش از بس تنظیمات داره
مرسی گزینه ی ریممبر رو میزنم ولی بازم میپرسه ممنون واسه راهنمایی
با سندباکسش بلدم کار کنم و از قبل همه فایلاای ناشناس اوتوسندباکس میشه![]()
یه مقدار عجیبه... ... ببینید در تنظیمات فایروال بخش alert setting تیک گزینه اول را کامل برداشتید؟قاعداتا اگه تیک رو بردارید اونوقت سوال میپرسه و اگر تیک ریمببر رو برای هر سوال بزنید به خاطر میسپاره و قوانینش هم توی application rules میاد.مرسی گزینه ی ریممبر رو میزنم ولی بازم میپرسه ممنون واسه راهنمایی
Last edited by آداک; 02-05-2017 at 10:55.
سلام
دو سال پیش یک ویدئو از چگونگی افزدون یک پوشه به فایروال و تعریف قوانین، تهیه کردم که ویدئو را در آپارات قرار دادم. از این لینک ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن ویدئو، کیفیت HD را انتخاب کنید تا واضحتر باشه.
Last edited by Jadda; 02-05-2017 at 16:16.
سلام ممنون درسته مال همینه من تیک اون الرت رو گذاشتم رو high واسه همین بازم سوال میپرسه اگه تیک رو بردارم سوال نباید بپرسه دیگه ولی چون من ادم شکاکیم این تیک رو گذاشته بودم ک دیگه خیالم راحت باشه چیزی بدون اجازم وصل نشه به اینترنت و دیگه حواسم نبود این سوال پرسیدن مال این الرت زیادشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)