تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 720 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا لطفا یک پلیر 3d بلوری خوب به من معرفی کنید در حصرت دیدن یک فیلم 3D اورجینال موندم...!! ( توضیح این که : رفتم پایونیر بگیرم ، فروشنده گفت این برند پلیر 3d بلوری نداره ،نمایندگی پاناسونیک هم گفت چند مدل قرار بوده برامون بیاد ولی هنوز به دستمون نرسیده و قیمتش هم حداقل از 600000 تومان شروع می شه !! )

2. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با اینکه خودم خیلی از سامسونگ خوشم نمی آمد ولی این اواخر فهمیدم اگه یه نمایندگی درست و حسابی داشته باشیم سام سرویسه نه بانیانی که تی وی 2011 رو تو 2012 با چند برابر قیمت بکنه تو پاچه ملت؟ 50st30 رو رفتم نمایندگی دیدم با اینکه خوشبختانه نمایندگی خیلی زرنگ بود و تو دو سه متری تی وی فقط یه لامپ کم مصرف 40 وات روشن کرده بود و هیچ نور دیگه ای نبود باز هم از کمبود نور ای ن تی وی رنج می بره. حالا این st30 به گفته همه دوستان برایتنس بیشتری هم از vt30 داره حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....
    حالا من تجربه کاملا متفاوتی با شما داشتم!
    من توی یه فروشگاه ST30 رو بقل یه ال ای دی سامسونگ دیدم نور و برایتنس ST30 تو اکثر صحنه ها بالاتر بود البته به جز مواقعی که درصد زیادی از تصویر رنگ سفید نشون میداد قبلا توی یه پست تجربم رو عنوان کردم.

امروز جمهوری بودم توی یه مغازه (بهترینهای دنیا داخل پاساژ حافظ) پلاسمای ST30 و یک ال ای دی سامسونگ رو (مدلش رو متوجه نشدم) با سورس یکسان با هم روشن کرده بودن نور مغازه نسبتا زیاد بود و در یک محیط کوچیک تعداد زیادی لامپ هالوژن روشن کرده بود.
    Average Brightness پلاسمای ST30 به نظر من از LED بالاتر بود البته وقتی درصد زیادی از تصویر رنگ سفید نشون میداد برایتنس LED روی رنگ سفید بالاتر بود ولی در 80 الی 90 درصد مواقع ST30 تصویر براقتری نمایش میداد!!
    از فروشنده خواستم تا کنترل ال ای دی رو بده تصویر روی مد داینامیک و بالاترین کنتراست بود روی مدهای دیگه بک لایت رو تا آخر زیاد کردم ولی تصویر ST30 بازم در اغلب موارد به جز همون مواقع که گفتم براقتر بود چندتا عکسم گرفتم البته فروشنده مغازه رفتار زیاد دوستانه ای نداشت و وقتی بعد از تشکر ازش خداحافظی کردم حتی زورش اومد خداحافظی کنه انگار که بهش برخورده باشه واقعا فروشنده ها فکر میکنن مثلا یه تی وی دو میلیونی پفکه که هر کی میاد تو مغازشون باید حتما یکی بخره!!
    ST30:

LED:

ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.

4. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ولی با این همه برین خداروشکر کنید که یم شرکت درست و حسابی نماینده پاناسونیک هست و تلویزیون های پلاسما که اوج کیفیت تصویر هستد با اوج کیفیت 3دی را شما با 2900 میتونی بخرین وگرنه همون ال ای دی های آشغال سامسونگ که بیرون ایران 2 میلیونه و اینجا 5 6 میلیون تو پاچه مردم میکنن که در سه بعدی 1 سانت بیشتر عمق نداره را باید میخریدید

بازم به بانیان این اضافه رو که میگیره نوشه جونش گوشت بشه به تنش
    من که کاملا برعکس شما فکر می‌کنم در این مورد! البته بحثی‌ در کیفیت پاناسونیک نیستش، بحث ما رقابت نمایندگی‌ برند‌های مختلف در سؤ استفاده از وضعیّت موجود بازار و افزایش قیمت کالاهای "موجود در انبار" می‌باشد که در اینمورد بانیان لقب بی‌ انصاف‌ترین برند رو بین همه برند‌ها به خود اختصاص داده ! چون هیچ مارکی چه مونتاژ داخلی‌ چه وارداتی‌ مثل این پاناسونیک (بانیان) با کمال پررویی جنس های جدید (۲۰۱۱)!!! رو تو انبارهاش احتکار نکرده و جنس های قدیمی و ۲۰-۳۰ درصد گرونتر واسه مردم قالب نکرده! (البته تو نمایندگی‌‌های پاناسونیک مگس هم پر نمی‌زنه دیگه

6. 3 کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز رفتم st30 50 اینچ بخرم . شیراز جایی زیر 2900 نمی داد !!!
    برگشتم خونه همین سامسونگ قوزی 21 اینچ رو تر و تمیز کردم نشستم پاش !!!
    همون كاري كه من با سوني 21 اينچم كردم

8. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همون كاري كه من با سوني 21 اينچم كردم
    شما میتونی از سایت خرید کنی digikala قیمتش رو زده 2350

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با اینکه خودم خیلی از سامسونگ خوشم نمی آمد ولی این اواخر فهمیدم اگه یه نمایندگی درست و حسابی داشته باشیم سام سرویسه نه بانیانی که تی وی 2011 رو تو 2012 با چند برابر قیمت بکنه تو پاچه ملت؟ 50st30 رو رفتم نمایندگی دیدم با اینکه خوشبختانه نمایندگی خیلی زرنگ بود و تو دو سه متری تی وی فقط یه لامپ کم مصرف 40 وات روشن کرده بود و هیچ نور دیگه ای نبود باز هم از کمبود نور ای ن تی وی رنج می بره. حالا این st30 به گفته همه دوستان برایتنس بیشتری هم از vt30 داره حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....
    خداروشکر مشکل برایتنس در مدلهای 2012 تا اندازه ای حل شده(1.5 برابر روشن تر هستند) و با اومدن نسل جدید دیگه برایتنس از لیست مشکلات پلاسما کلا حذف خواهد شد!
    اتفاقا توی شیراز چندتا فروشگاه فروش TV های پاناسونیک هستند(که فقط مدلهای 2010 و قدیمی تر رو دارند) اینقدر تاریکه که ته فروشگاه رو نمیشه دید! 2-3 تا لامپ کم مصرف سفید روشن کردند و بسیار تابلو (مغازه های کناری وحشتناک روشن اینها شام غریبان!)

11. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما که خونه هم ال ای دی سامسونگ داریم هم st30 براقیت st30 من اگه از ال ای دی بالاتر نباشه پائینتر نیست اگه کسی تهرانه ما خیابون گلزار بالای میدون نوبنیاد هستیم تشریف بیارید ببینید در خدمت دوستان هستم.

13. 5 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید که سوال تکراری میپرسم ولی میخواستم بدونم که
    آیا st30 هم تنظیمات پیشرفته داره یا نه؟
    و اینکه چون از دوبی خریدم احتمالا سری r نیست
    آیا اسمارت یا اینترنت داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.[/QUOTE]
    همین دوساعت پیش رفتم و دوباره ال ای دی سا مسونگ و st30 رو دیدم . اینبار تنها هم نرفته بودم تا ببینم نظر طرف م چطوریه؟ اول سامسونگ رو دیدیم و بعد پانا رو. اونیکه باهام بود عکس العمل جالبی داشت:
    (دوستم مقابل st30) این همون تی وی هست که این همه ازش تعریف می کردی؟ دیزاینش که مال عهد تزاره!
    تصویرش همه که آدمو یاد بدهکاریاش میندازه! بریم همون سامسونگ رو بگیریم.
    تی وی پانا درست مقابل صورت و حتی کمی بالاتر قرار داشت و بهیچ وجه از بالا نمی تونستیم به اون نگاه کنیم.

16. این کاربر از 1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ولی یه احتمال وجود داره اگر تصویر VT30 و ST30 رو از بالا نگاه کنید برایتنس تصویر خیلی کمتر از زمانی هست که از روبرو یا پائین به اون نگاه میکنید ممکنه شما سطح دیدتون بالاتر از سطح پنل بوده باشه یا اینکه سورس مورد نمایش چیز جالبی نبوده باشه.
    مگه پلاسماها مشکل زاویه دید دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •