کی گفته مفت نمیارزه؟!!
پارسال توی 6 ماهی که سرویس داشتم فقط دوبار قطعی داشتم!!!! افت سرعتم که بسیار کم بود!!
کی گفته مفت نمیارزه؟!!
پارسال توی 6 ماهی که سرویس داشتم فقط دوبار قطعی داشتم!!!! افت سرعتم که بسیار کم بود!!
شما فقط کافی بود تو انجمن شون میرفتین همه چیو متوجه میشدین!
من نمیدونم همه میگن میخوان جمع کنن از های وب ولی هنوز هستن و استفاده میکنن و منتظر معجزه ای از سمت روحانی هستند !
والا من 10 تا نت عوض کردم از صبا نت بگیر تا مخابرات ( به مولا قسم 8 تاش رو تا عوض کردم ) , توی این مملکت نت از این بهتر پیدا نمیشه ! بیخودی وقت خودتون هم تلف نکنید ! من هم گیمرم هم سرور کانفیگ میکردم یه زمانی , نت با ترافیک ارزون و به صرفه الان فقط های وب خوبه
ای کسانی که دانلود شب میخواید از هاب وب نگیرید چون باید پول بدید ! اگر میبینید پینگ میترکه کلا همه سرور ها و نت ها که از اون مسیر گت وی میگذرن میترکن
الان من مخابرات دارم 2 مگ 26 هزار تومن مگر دیوانم دیگه شارژ کنم ؟ شب با سرعت آشغالش دانلود کنم اونم از 2 شب به بعد , میرم 15 گیگ فشفشه میخرم هر چی خواستم در 4 ساعت دانلود میکنم با 12 هزار تومان از این دیگه بهتر ؟
مخابرات شهرمون خودش میگه پهنا باند نداره باز مشترک میگیره پینگ ما تو روز از 300 پایین نمیاد صبح پینگ میره 130 ! حالا کی دزده ؟
به خدا دوستایی تو تهران دارم غم پینگ منو میخورن یا پورت منطقشون پره یا کلا پینگ بالان !
حالا باز پست میدن چرا دانلود شبانه اینطوریهمخابرات وقتی میگه همینی که هست از شرکت خصوصی معجزه میخوان
ترافیک شب شما برو از شاتل بگیر 2 مگ تو ماه 4 گیگ بیشتر دی ال کنی سرعتت رو شب 20 کیلوبایت میکنن !!
صبا نت بگیر که شب همش تایم اوته !
مخابرات بگیر که شبا بعضی موقع اینترانت میشه !
پارس آنلاین بگیر که آفلاینه همش !
بچه هایی که گیمر قدیمی هستند فکر کنم منو بشناسن ( amo0 jackal ) و اینکه مدیره irankeys هستم دیگه فکر نکنم اندازه من نت کسی عوض کرده باشه![]()
Last edited by jackalag; 05-10-2013 at 00:17.
حرف رفیقمون تایید میشه
پارسال نه قطعی داشتم نه افت سرعت ! لتنسی پینگ همه چیز عالی ! با اسکایپ مثل هلو توی ساعت رایگان چت میکردم با خانومم ولی الان ..
اصلا اسکایپ جواب نمیده ، سرعت ها خیلی زیاد افت کردن ، اشغال شده..
سلام
من به نتیجه رسیدم که های وب از حجم من میدزده
-----------------------------------------------------------------
این تعرفه های چه سرعتی میدن
512kb
1mb
2mb
4mb
8mb
???????
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
این 256 نامحدود این شرکت , سرعت اسمی رو میده یا بستگی به مخابرات داره ؟ یعنی ممکنه بیشتر از سرعت اسمی سرویس بده یا نه برای نامحدود ؟ چون یکم گرونه نسبت به بقیه شرکت ها.
سلام هادی جان.
اره اسمی رو میده تقریبا.
ولی به نظر من اصلا ارزش نداره از این شرکت نامحدود بگیری(نسبت به پولی که میدی)!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)