تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 686 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بهترین طرح رایتل چیه؟ به نظرم طرح 3گیگ+3 گیگ شبانه خوبه... بهتر از این طرحم داره رایتل؟
    بستگی به استفاده شما داره،طرح ۳+۳ برای من زیاده و اشکالش دیگه اش اینه ترافیک هر دوره جداگانه محاسبه میشه ، من طرح ۴،۵ گیگابایت سه ماه رو دارم با قیمت ۳۵۲۵۰ تومن ،و با صرف ده هزار تومن برای سی روز تمدیدش میکنم و ترافیک باقیمانده هم به دوره بعد منتقل میشه.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من میخوام از شر وایمکس ایرانسل خلاص بشم و از اونجایی که مخابرات ما هیچ پورت بازی نداره و از هیچ شرکتی حتی خود مخابرات نمیتونم ADSL تهیه کنم فقط و فقط به فکر تهیه یه دانگل رایتل و یه سیم کارت نسل 3 یا 4 افتادم تا بتونم ازش استفاده کنم.
    حالا چند سوال از دوستان دارم.
    1- من در حال حاضر تی وی و بلوری پلیر و ایکس باکس و رسی**ور و همچنین یه کامپیوتر و یه لپتاپ و 2 تا گوشی رو با استفاده از سوئیچ به اینترنت وایمکس وصل کردم. در حالت کلی فقط 2 گوشی و یه لپتاپ در حال استفاده دائمی از نت هستن.
    2- یه مودم ای دی اس ال D-link 2750U دارم که پورت usb داره. قصد دارم دانگل رو به اون پورت وصل کنم و اینترنت رو با کابل و وایفای به دیوایس ها برسونم.
    3-با مراجعه به سایت رایتل متوجه شدم یه تعرفه سرعت پایه و یه سرعت حرفه ای داره. فرق این دو در چیه؟
    4-آیا تعرفه اینترنت حرفه ای 30 روزه__GB) 3GB+3GB هدیه ساعات افت مصرف ، مناسب هست؟
    5-آیا استفاده از این سرویس رو برای کاربری وبگردی و موبایل اپلیکیشن ها (مثل تلگرام و اینستاگرام و ..) و البته گاها دانلود های کم حجم پیشنهاد میکنید؟
    6-در صورت استفاده از دانگل هربار برای شارژ اینترنت باید سیمکارت رو دربیارم بندازم تو گوشی و اینترنت رو شارژ کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
    7-در صورتی که قبل از ماه شارزم تموم شد حجم اضافه میتونم تهیه کنم؟
    ممنونم از همه دوستان.

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

برای من نسل چهار تا ۲۸ مگابیت هم رفته،اما نسل سه حداکثر به ۳مگابیت رسیده،در کل از هر لحاظ بهتر از ایرانسله،حتی برای مکالمه هم رو اوردم به رایتل،چون ایرانسل هم کیفیت مکالمه پایین تری داره و هم نقطه کور زیاد،اما رایتل با داشتن رومینگ ملی هیچ نقطه کوری نداره
    کاملا درست میگی و موافقم ☺

4. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    من میخوام از شر وایمکس ایرانسل خلاص بشم و از اونجایی که مخابرات ما هیچ پورت بازی نداره و از هیچ شرکتی حتی خود مخابرات نمیتونم ADSL تهیه کنم فقط و فقط به فکر تهیه یه دانگل رایتل و یه سیم کارت نسل 3 یا 4 افتادم تا بتونم ازش استفاده کنم.
    حالا چند سوال از دوستان دارم.
    1- من در حال حاضر تی وی و بلوری پلیر و ایکس باکس و رسی**ور و همچنین یه کامپیوتر و یه لپتاپ و 2 تا گوشی رو با استفاده از سوئیچ به اینترنت وایمکس وصل کردم. در حالت کلی فقط 2 گوشی و یه لپتاپ در حال استفاده دائمی از نت هستن.
    2- یه مودم ای دی اس ال D-link 2750U دارم که پورت usb داره. قصد دارم دانگل رو به اون پورت وصل کنم و اینترنت رو با کابل و وایفای به دیوایس ها برسونم.
    3-با مراجعه به سایت رایتل متوجه شدم یه تعرفه سرعت پایه و یه سرعت حرفه ای داره. فرق این دو در چیه؟
    4-آیا تعرفه اینترنت حرفه ای 30 روزه__GB) 3GB+3GB هدیه ساعات افت مصرف ، مناسب هست؟
    5-آیا استفاده از این سرویس رو برای کاربری وبگردی و موبایل اپلیکیشن ها (مثل تلگرام و اینستاگرام و ..) و البته گاها دانلود های کم حجم پیشنهاد میکنید؟
    6-در صورت استفاده از دانگل هربار برای شارژ اینترنت باید سیمکارت رو دربیارم بندازم تو گوشی و اینترنت رو شارژ کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
    7-در صورتی که قبل از ماه شارزم تموم شد حجم اضافه میتونم تهیه کنم؟
    ممنونم از همه دوستان.
    ۱. اول از همه مهمه که در جایی که شما هستی انتن دهی رایتل کاملا خوب باشه. ضمنا اگر با ----- میخوای کانال های کد شده را باز کنی حتما چک کن lte خوب انتن بده که پنگ تایم پایینی داشته باشی.
    ۲. مودمتون دانگلهای 3/4g را ساپورت کنه.
    ۳. برای این کار بهتره سیمکارت دیتا بخری بسته های بصرفه تری داره.
    ۴. اگر ۳ گیگ در ماه برات کفایت میکنه بصرفه ترین بسته است.
    ۵. بله مناسبه البته با شرایط مورد ۱
    ۶. خیر از روی اینترنت به راحتی میتونه شارژ کنی یا بسته بخری کلا رایتل رو سایت اینترنتش خیلی کاملتر از ussid هست.
    ۷. جحم اضافه تا اونجایی که میدونم مال سیمکارتهای دیتا و بسته های مخصوص خودشه تا اونجایی که میدونم رو بسته سه گیگ نمیشه.

Sent from my iPhone 6

6. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آقا یک مدت هست افتضاح شده سایتها و برنامه ها را باز نمیکنه یا کند یا....نمدونم DNS ربط داره یا داستان همیشگی روتینگ مسیر و گین وی...

کجا زنگ بزنیم و رسیدگی میکنند؟ بهترین DNS رایتل چیه؟
    Last edited by italodance; 03-11-2015 at 12:36.

8. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه UIWe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

متاسفانه بنده هم تو مشهد هستم اینترنت قطع و وصلی های مکرر و کندی شدید داره با وجود H+ و آنتن پر ، وقتی هم که به ۱۹۵ شکایت میکنی هر روز باهات تماس میگیرن که اینجوری کن اونجوری کن نمیدونم برو فلان جا امتحان کن بعدشم تماس میگیرن که همکارای ما یک سری تغیرات رو اعمال کردن امتحان کنید ببینید درست شده؟ خلاصه شانسی یک بار که تماس بگیرن درست کار کنه چی بگم دیگه الان که وصله و مشکل رو حل شده قلمداد میکنن ولی همون آش و همون کاسه قطع و وصل و کندی .. کلا ایرانسل هم پخی نیس رایتلم هیچی ایراد کار کجاس نمیدونم شبکه ملیه..کابل فیبر نوری دریای سرخه فیلترینگه شایدم همگی باهم

10. این کاربر از UIWe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱. اول از همه مهمه که در جایی که شما هستی انتن دهی رایتل کاملا خوب باشه. ضمنا اگر با ----- میخوای کانال های کد شده را باز کنی حتما چک کن lte خوب انتن بده که پنگ تایم پایینی داشته باشی.
    ۲. مودمتون دانگلهای 3/4g را ساپورت کنه.
    ۳. برای این کار بهتره سیمکارت دیتا بخری بسته های بصرفه تری داره.
    ۴. اگر ۳ گیگ در ماه برات کفایت میکنه بصرفه ترین بسته است.
    ۵. بله مناسبه البته با شرایط مورد ۱
    ۶. خیر از روی اینترنت به راحتی میتونه شارژ کنی یا بسته بخری کلا رایتل رو سایت اینترنتش خیلی کاملتر از ussid هست.
    ۷. جحم اضافه تا اونجایی که میدونم مال سیمکارتهای دیتا و بسته های مخصوص خودشه تا اونجایی که میدونم رو بسته سه گیگ نمیشه.

Sent from my iPhone 6
    ممنونم از راهنمایی کاملتون.
    بله آنتن دهی تو منزل عالیه و کنار پنجره جایی که مودم ای دی اس ال قرار داره آنتن رایتل رو گوشی آیفون فول هست. ظاهرا نزدیک دکلیم (هرچند دیده نمیشه)
    ممنونم اصلا حواسم نبود که باید سیم کارت دیتا بگیرم بسیار کمک کننده بود. هرچند بسته هاش گرونترن انگار!
    راستش در حال حاضر مصرفم در حد 5 گیگ در ماه هست ولی متغیره و البته به استفاده از شبکه های مجازی ربط داره. ممکنه 3 گیگ کم باشه.
    در مورد حجم اضافه روی سیم کارت دیتا، سایت رایتل رو چک کردم و گفته برای بسته های طولانی مدت (90 روز و بیشتر) موجوده!!یعنی اگه بسته یک ماهه بگیرم نمیشه حجم اضافه خرید؟
    باز هم سپاسگذارم

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان دانگل های شرکت رایتل 4 جی هستند؟و اینکه لاک خود اپراتور رایتل هستند؟

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوستان دانگل های شرکت رایتل 4 جی هستند؟و اینکه لاک خود اپراتور رایتل هستند؟
    سلام دوست عزیز
    تمامی دانگل هایی که تاکنون از طرف رایتل عرضه شده است فقط 3G هستند.
    و اینکه بله لاک اپراتور هستند.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

14. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

تنوع بسته های رایتل 100 پله از ایرانسل عقب تر هست با اینکه مدت بیشتری هست که 3g ارائه میده و قیمت هم بسیار بالاتره در مقایسه با ایرانسل.
    یه مقایسه ساده اینکه بسته 6 ماهه 24 گیگ رایتل 200 هزارتومن هست و در مقابل بسته 6 ماهه 30 گیگ ایرانسل 60 هزارتومن.
    همینطور رایتل نه بسته ای برای شبانه و نه برای ساعت کم مصرف ارائه نمیده...
    کیفیت هم به شدت افت کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •