همشهری انگار این بار قرعه بدش به نام ما افتاده....همیشه پاینده باشی داداش...امیدوارم همینجور برات عالی بمونه .... فعلا تا رو شانسی استفاده کن![]()
همشهری انگار این بار قرعه بدش به نام ما افتاده....همیشه پاینده باشی داداش...امیدوارم همینجور برات عالی بمونه .... فعلا تا رو شانسی استفاده کن![]()
من پارسال که اولین بار مخابرات گرفته بودم هم روی 4 مگ بسته شده بود که اون موقع اشتراک 128 داشتم، الان خیلی وقته رو 6 مگ هست پهنای باند. امیدواریم بیشتر از این هم بشه![]()
اگر رو 20 مگ ببندن
اکانتینگ هم شما رو محدود کنه
هیچ فرقی نداره
درسته. ولی چند وقته بعضی اوقات سرعتم تا 800کیلو هم میرسه. یهو سرعت تا چند ساعت میره بالا و چنتا لینک که میزارم برا دانلود متوجه میشم.چند بار من اینجوری شده
با 256 نامحدود تا 800 میره؟![]()
اره گاهی وقتا انگار شیر فلکه رو باز میزارن یا چیزه دیگه، سرعت حتی یه بار ساعت 3 صبح تا 1000 کیلو هم رفت!! خلاصه هرچی بود نبود دانلود کردیم![]()
فعلا که برای ما در حد قطره چکان باز گذاشتن.... راستی داشتیم با امضا قشنگت صفا میکردیم داداش...![]()
اگه دوس داری تا بزارمش ؟![]()
'گفتی دوس داری و تمام؟؟؟؟؟؟ عاشقشم داداش ... اگه نباشه میخوام دنیا هم نباشه... فقط 7 مقدس...
ولی من که فردا شارزم تمام میشه و فکر کنم دیگه تمدید نکنم ... چون الان تماس گرفتم 2020 و دعوام شد با یارو... منو زیر نظر گرفتن ...فکر میکردم اپراتور های عصر عوض میشن و دیگه نمیشناسن ... مث اینکه آمار ما رو به اینا هم داده بودن... درجا شناخت... حالا احتمالا یه مدت ترک نت کنیم...
![]()
مگه شرکت دیگه ای تو شهر شما نیست؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)