در رده تبلت های ارزان قیمت، بنظر من بغیر از برندهای lenovo و asus و کمی هم alcatel بقیه برندها ارزش خرید ندارند.
در رده تبلت های ارزان قیمت، بنظر من بغیر از برندهای lenovo و asus و کمی هم alcatel بقیه برندها ارزش خرید ندارند.
سه تا فاکتور باعث اختلاف قیمت زیاد میشه
یکیش سایز صفحه هست معمولا تبلت های 10 اینچی از 7 اینچی ها قیمت به مراتب بالاتری دارند
عامل بعدی کیفیت صفحه نمایش هست اونا که خیلی ارزون هستن کیفیت صفحه نمایش داغونی دارن
اخریش هم قدرت اجرای برنامه ها هست بسته به رم تبلت و اینکه پردازنده اش از چه نوعی هست خب قاعدتا قیمتها فرق داره و این خیلی مهمه چون معمولا ارزون قیمتها از پس بازی ها و برنامه ها برنمیان و مدام هنگ میکنن و کند هستند!
ارزش خرید هم ایسوس و سامسونگ بهترین ها در زمینه تبلت در ایران هستند!![]()
من برای بازی و اینا نمیخام بیشتر برای اینترنته و کارهای معقولی که هر ادمی با تبلت انجام میده .
پس یعنی اگه بخوام یه تبلتی بگیرم که کیفیت صفحه نمایشش قابل قبول باشه و کیفیت مطلوب داشته باشه و هنگ هم نکنه و سرعتش هم کند نباشه حداقل چه بودجه رو باید براش در نظر بگیرم ؟
بنظرم شما بودجه ات را مشخص کن و بعد تصمیم بگیر.
همانطور که گفتم از دو برند asus و lenovo میتوانی براساس بودجه ات یکی را انتخاب کنی.
علاوه بر مواردی که دوستمون گفتن، چند نکته دیگر هم در قیمت و انتخاب شما
کیفیت دوربین، داشتن دوربین دوم، سیم کارت خوردن که همه ی اینها به استفاده ی شما برمیگرده.
برای اینترنت و ... توصیه میکنم مدل 7 اینچی نگیری و حداقل سراغ 8 یا 10 بری.
سلام
من از آخر گلگسی نوت 8 رو خریدم
با گارانتی 1.220 که با تخفیف 1.200 توی اینترنت ارزون تر بود ولی خوب چاره نبود خریدم
بعدا میام در موردش میگم ولی فعلا همون چیزی بوده که میخواستم و خیلی حالا در وقتم بهینه سازی میشه کرد
از راهنمایی های دوستان هم ممنونم
اره حتما باس سیم کارت بخوره .خودمم تصمیم دارم 10 بگیرم .میدونم اول باید بودجه رو مشخص کنم اما میخام بدونم برای یه تبلت سیم کارت خور 10 اینچی خوب (نه خیلی خوب) در حدی که پشیمون نشم حداقل چه قدر باید براش مایه بزارم ؟
هواوی مدیا پد 10 لینک ===>> 865هزار تومن
s6000لنوو==========>>839 هزار تومن
دقت نوشتنش چطوره ؟ مثلا باری جزوه نویسی؟
دوستان دیگه من تاپیک جدا نزدم همینجا راهنمایی کنید ممنون میشم:
یک تبلتی که ترجیحا 8 اینج باشه (حالا دیگه خیلی شرایطش خاص بود 7 اینچ هم قبوله)، (LTE (4gداشته باشه!سیم کارت خور باشه و برای مرور سایت ها و برنامه های رایج اندرویدی مثل وایبر و امثالهم راحت اجرا کنه و به مشکل برنخوره چی پیشنهاد میدید؟
فقط دوستان یک لطفی کنن مدل هایی رو که فرضا 4g نداره معرفی نکنن بگن اینم خوبه! چون بله مدل خوب زیاد داریم من هم خیلی گشتم...
خودم دو مورد پیدا کردم که البته متاسفانه یکیش 7اینچی هست قاب دورش هم زیاده جلوه جالبی نداره عوضش برند ایسوس هست که خیلی خوبه
ASUS Fonepad 7 ME372CL - 8GB
و
هواوی مدیا پد m1
((مدیا پد ایکس1 چون مدل 4g فعلا جایی نیست و کلا طراحیش طوری هست که از 7 اینچ هم کوچیکتر بنظر میرسه خیلی مدنظرم نیست))
سقف قیمت هم تا ماکسیمم 1 تومن
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)