تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 2608 اولاول ... 3353854254314324334344354364374384394454855359351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان گل چند سوالداشتم ممنون میشم جواب بدید.
    منزل رو عوض کردیم و تو خونه جدید چسبیده به مخابرات هستیم و طرف گفت راحت 1 مگ میده و مدرک هم نیمخواد. حالا چند سوال داشتم.
    1-دیگه خودتون میدونید بدون وی پی ان نت اصلا معنی نداره. ایا استفاده از وی پی ان با نت محابرات ریسک نداره ؟
    2- پینگش با سرورهای اروپایی چنده ؟ یک دوستی میتونه یک speed test از سرور لندن و امستردام برام بزاره. بسیار ممنون میشم. سرعت برام مهم نیست و فقط پینگ رو میخوام ببنیم.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه مسئله عچیبی هست ، پینگ من 8.8.8.8 روی یه IP پابلیک مخابرات حدود 256 هست ، درست همون موقعه وقتی مودم رو یه بار Reboot میکنم پینگ میاد روی 155
    دوباره اگه بازم ریبوت کنم شانسی ممکنه بشه 120 یا 190 یا 256 !!

این خیلی عجیبه شما هم با این مساله تازگی ها مواجه شدید ؟
    Last edited by Firebirds; 25-12-2012 at 01:39.

3. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahnaz1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منزل رو عوض کردیم و تو خونه جدید چسبیده به مخابرات هستیم و طرف گفت راحت 1 مگ میده و مدرک هم نیمخواد. حالا چند سوال داشتم.
    1-دیگه خودتون میدونید بدون وی پی ان نت اصلا معنی نداره. ایا استفاده از وی پی ان با نت محابرات ریسک نداره ؟
    2- پینگش با سرورهای اروپایی چنده ؟ یک دوستی میتونه یک speed test از سرور لندن و امستردام برام بزاره. بسیار ممنون میشم. سرعت برام مهم نیست و فقط پینگ رو میخوام ببنیم.
    هیچ مشکلی‌ نداره پینگشم واسه من همین الان با سرور برلین ۱۵۰ بود دانلود ۱۲۷ آپلود ۲۴

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

8. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واقعا شما 70 - 80 تومن در ماه میدید که سرعت 1 و 2 و بگیرید و دانلود کنید؟! خوب کم پولی نیست سالی نزدیک یه میلیون میشه! امان از مرفهی و بی دردی!
    دوست عزیز 1مگ ۳۸۳۲۰۰ ریال و 2 مگ ۷۴۵۶۰۰ ریال ...... آخه شما جوری نوشتید که کسی قیمتها رو ندونه فکرمیکنه به ترتیب 1 مگ 70 تومن و2 مگ 80 تومن......

تو این 3 صفحه آخر تاپیک فقط یک نفر از کاربران 1 مگ گفتند گرفتند ...ولی من 2 مگ ندیدم کسی بگه گرفته...

شرکت پارس 2 نوع 2 مگ داره یکی با ضریب اشتراک 1 به 10 هر دوشم نامحدوده...یکیش ماهی 88 تومن با ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی مثل 2 مگ مخابرات...یکیشم با ای پی استاتیک و بدون اشتراک پهنای باند ماهی 400 تومن!!

POL-2048-U 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 99.9% 3,950,000

البته من خودم 256 مخابرات دارم...این مثالها رو برای آگاهی شما گفتم ...
    Last edited by Saeed System; 25-12-2012 at 08:14.

10. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

آره به نکته خوبی اشاره کردی! قبلا این طور نبود ؟
    نه قبلا درست بود الان یعنی همه رفتن پشت پراکسی ؟! دلیلش چیه؟!

12. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه قبلا درست بود الان یعنی همه رفتن پشت پراکسی ؟! دلیلش چیه؟!
    من چند بار مودم رو ریبوت کردم از همون IP 8.8.8.8 تریس روت ( tracert ) دیدم از یه جایی به بعد روی همون IP مسیر روتینگ بسته ها عوض میشه دقیقا مشخصا توی یک سری مسیر ها پهنای باند کمتر به همین دلیل پینگ میره بالا و توی یه سری مسیر ها پهنای باند بین روتر ها بیشتر عملا اون نقطه گلوگاه نمیشه و پینگ میاد پایین.

این مساله به خاطر عدم Load balance کردن درست توی ITC اتفاق افتاده که دو دلیل داره یا تجهیزات مناسب این کار رو ندارن همین جوری دستی تعریف کردن از این ساب نت تا اون سابنت از این مسیر بره و یا مشکل کانفیگ اشتباه دستگاه هاست.
    به هر حال این مساله واقعا جدی هست و امیدوارم برنامه ای برای این مشکل برنامه ای داشته باشند.

ولی اون پر ا ک س ی هم فکر میکنم به دلیل گذاشتن کش سرور توی مسیر جریان اطلاعات باشه.

14. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان واقعا شما 70 - 80 تومن در ماه میدید که سرعت 1 و 2 و بگیرید و دانلود کنید؟! خوب کم پولی نیست سالی نزدیک یه میلیون میشه! امان از مرفهی و بی دردی!

معمولا کسایی که اینترنت 1 مگ یا 2 مگ میگیرن کارشون دانلودری هست و از دانلود کردن پول در میارن، فکر نمی کنم یه یوزر خانگی عملا برای وب گردی تنها و کمی هم دانلود بره این سرعت ها رو بگیره مگر به قول شما بی درد باشه

داره خودمونی میشه Step-Rap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان .. بالاخره من از صبانت کوفتی جدا شدم امروز رفتم از مخابرات 512 گرفتم.. گفت 1 ماه طول میکشه تا وصل شه ! چرا انقد زیاد پس ؟ بچه ها میگفتن نهایتا 1 هفته ای وصل میشه که.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. armin321

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •