تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 435 از 870 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

من از همون اول قیافش رو که دیدم بهش مشکوک شدم
    بابا تو ديكه آخرشي

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

منم یاد ندارم پیر وزی اصلا به این مرحله رسیده باشه که بتونه میزبان هم بشه.
    انصافا خيلي تيكه باحالي بود!

داره خودمونی میشه morteza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

همه كاسه كوزه ها اينجا چرا سر اون بيچاره شكسته شده؟ديروز كه باهم صحبت مي كرديم مي گفت پز شك تيم اين دارو ها رو به من داد(كه البته اونهم نميدونسته اين داروها ممنوعه)تا به اين دو بازيكن بدم كه البته هردوشونم در اون بازي نيمكت نشين بودند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی این که گفتند یک تیم ایرانی درحضورچهارتیم قهرمان شد راست میگه یادمه تیم پرسپولیس تنهاقهرمانی که داره فقط 4تاتیم توش بودند یک تیم بحرینی ودوتاتیم عرب دیگه . (قهرمانان جام حذفی میرفتند تواین جام)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اصلا تیمی که خودش رنگ فینال اسیا را ندیده چه حقی داره در مورد سالار اسیا حرف بزنه؟
    منم با این تیکه حال کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه من جای علی دایی بودم استعفا میدادم.
    خيلي جمله باحالي بود

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سید مهدی رحمتی - رحمان رضایی - هادی عقیلی - محسن بنگر - حاج صفی- جواد نکونام - مهدی مهدوی کیا - غلام رضا رضایی- فریدون زندی - وحید هاشمیان - محسن خلیلی.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیای عزیز خواهشن وفتی اطلاعات کم هست نظر نده
    استقلال سال 1370 (17 سال پیش) قهرمان اسیا شد!
    استقلال دوبار نایب قهرمان اسیا شده که قدیمی ترین مربوط میشه به 1371(دو سال پیاپی درفینال اسیا) و اخریش هم مربوط میشه به سال 1378 که در تهران و در یک زمین گل الود شکست خوردیم...
    اون دوباری هم که شما ازش حرف می زنی در واقع یکی هست!
    استقلال سال 1378 در یک زمین گل الود جلو جوبیلو ایواتا قرار گرفت و 2-1 باخت من که به یاد ندارم استقلال در اون بازی پنالتی گرفته باشه و ممد نوازی اون را خراب کرده باشه مطمئنن این جریان پنالتی هم به سال 1371 هم مربوط نمیشه چون اون زمان اصلا ممد نوازی نبوده!
    اصلا تیمی که خودش رنگ فینال اسیا را ندیده چه حقی داره در مورد سالار اسیا حرف بزنه؟
    بحث را منحرف نکنید پاشید بیایید سوپر جام را برگزار کنید تا امیر قلعه نویی که استاد گرفتن حال شما پرسپولیسی ها هست بادتون را بخوابونه!
    مثل اینکه شما چپه کردیدا
    اون بازی که زمین گل آلود بود توی نیمه نهایی بود که شکست خوردید از یه تیم چشم بادومی دیگه.
    توی فینال زمان ناصر حجازی از جوبیلو ایواتا 2-1 باختید که تک گل استقلال رو سیروس دین محمدی با یه شوت زیبا به ثمر رسوند.همون جامی بود که استقلال تو نیمه نهایی دالیان چین رو 4-3 شکست داد.

ولی بازی که زمین گل آلود بود نوازی پنالتی رو زد خال آسمون و 2-1 شما باختید بازی رو و توی بازی رده بندی یه تیم از ازبکستان بود که 5-2 بردید و سوم شدید.

واقعا خیلی زشته که اطلاعات من که پرسپولیسی هستم از اطلاعات شما طرفدارای پر مدعای استقلال بیشتر باشه راجع به تیم خودتون.
    من دقیقا حتی یادمه فتح الله زاده اومده بود نود و میگفت ما شانس نداشتیم و موقعی که زمین گل آلود بود سر گل دوم توپ درست جایی به بازیکن حریف رسید که تونست یه کم جلو هم بندازه ولی برای ما سهراب بختیاری زاده مجبور بود هی روپایی بزنه و توپو بیاره بالا و بعد بکشه زیر توپ.توی همون بازی هم نوازی پنالتی رو خراب کردش.
    سرمربیتون منصور پورحیدری بود تو اون بازیا

بازم حرفی داری بزنی؟

میخوای برات بگردم لینک بهت بدم تا دیگه کامل خجالت زده و

یکی از قهرمانی های استقلال مال سال 1349 هستش.اون موقع جدا آسیا میدونست فوتبال یعنی چی؟
    یه دونش سال 70 شد.
    سال 71 و سال 78 هم نایب قهرمان شد.

پرسپولیس هم دوره اول جام در جام قهرمان شد و دوره دوم نایب قهرمان.بارها هم تا مرحله نیمه نهایی پیشرفت ولی اونجا با بدشانسی متوقف شد.
    هنوزم بازی با پوهانگ استیلرز یادمه که مجتبی محرمی پنالتی رو زد بیرون و بهروز رهبری فرد دروازه عابدزاده رو باز کرد تا پرسپولیس با بدبیاری تمام 3-1 ببازه اون بازیو
    یا بازی با یه تیم دیگه ژاپنی که اول کاویانپور با پاس علی کریمی گل زد و بعد توی نیمه دوم با وجود موقعیتای زیادی که فنایی گرفت آخر 2تا گل به زور زدن.(فنایی به خاطر همون بازی به تیم ملی دعوت شد)بازی رده بندی هم سامسونگ کره جنوبی رو 1-0 بردن و سوم شدن.
    Last edited by بردیا; 17-07-2008 at 11:17.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یاد ندارم پیر وزی اصلا به این مرحله رسیده باشه که بتونه میزبان هم بشه.
    اولین دوره جام در جام باشگاهای آسیا رو پرسپولیس قهرمان شد ایمان خان.
    حالا به یاد آوردی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

یکی از قهرمانی های استقلال مال سال 1349 هستش.اون موقع جدا آسیا میدونست فوتبال یعنی چی؟
    آسيا نمي دونستقبول. پرسپوليس(شاهين) هم نمي دونست؟ چرا توي اون سال هايي كه آسيا فوتبال رو نمي شناخت شاهين (پرسپوليس) اسمي ازش نبود؟
    سال هاي بعدش چي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •