تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 456 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نام خدا

هفته بیستم لیگ اسپانیا (لالیگا)

بارسلونا - مالاگا

چهارشنبه _ 13/2/91

ساعت 19:00

ورزشگاه : نوکمپ

خب رسیدیم به بازی با مالاگا تو نوکمپ. این بازی عقب افتاده از هفته ی 20 هستش

مالاگا رده ی چهارمه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رده ی دومه

بارسا تو 5 بازی آخرش دو تا شکست و یک مساوی داشته و دو تا برد داشته و مالاگا هم دو تا مساوی و یک شکست و دو تا برد داشته

امیدوارم مسی تو این بازی بدرخشه و آقای گل بشه و از رونالدو جلو بزنه

2. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به چه گزینه هایی بارسا این فصل برای خرید داره هرکدوم از این بازیکنا خودشون یکی از بهترین ها هستن
    تیتو مثل این که مخواد راهی که پپ رفته رو بره و 4سال درخشان دیگه رو رقم بزنه
    یادمه فصل اول حضور پپ هیچ کسفکر نمیکرد فصل اول این همه جام ببریم امیدوارم این مربی جوان هم بتونه همین کار رو بکنه

4. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

رایو والکانو 0-7 بارسلونا: آمار و ارقام

در بازی یکشنبه، شاهد رسیدن مسی به 43 گل در فصل جاری و حضور دوباره آفلای پس از غیبت طولانی بر زمین بودیم.

جزئیات بازی به صورت زیر است.

• رقابت بر سر بدست آوردن پی چی چی ادامه دارد و لئو مسی با به ثمر رساندن 2 گل، مجموع گلهای زده خود را به عدد 43 رساند و در کنار کریستیانو رونالدو قرار گرفت.

• پینتو به چهارچوب بازگشت، اولین حضور او در لیگ از ابتدای بازی، به دیدار مقابل مالاگا در فصل گذشته بر می گردد.

• بارسا هفتمین برد پیاپی خارج از خانه را با نتیجه کوبنده 7-0 بدست آورد.

• این چهارمین بار است که بارسا نتیجه 7-0 در لیگ را بدست می آورد. اولین برد بارسا با این نتیجه به فصل 1962/63 در برابر مالاگا بر می گردد.

• بارسا تا به اینجای فصل 104 گل در لیگ به ثمر رسانده است و با رکورد 105 گل که در فصل 2008/09 به ثبت رسیده بود، تنها یک گل فاصله دارد.

• الکسیس دوازدهمین گل خود را به ثمر رساند؛ او با این گل دومین گلزن برتر تیم نام گرفت.

• آفلای پس از هفت و نیم ماه غیبت از تیم در زمین حضور یافت. آخرین بازی او به پیروزی بزرگ دیگر با نتیجه کوبنده 8-0 مقابل اوساسونا در 17 سپتامبر 2011 باز می گردد.

والدز به رکورد 5 زامورای رمالست رسید

دروازه بان بارسا به دنبال کسب پنجمین عنوان زامورای خودش است تا بتواند با رکورد اسطوره باشگاه آنتونی رامالست برابری کند. والدز همچنین اولین کسی است که چهارمین عنوان پی در پی را برای بهترین دروزاه بان لالیگا کسب می کند.

اگر پینتو خوش شانس باشد و بتواند 3 بازی باقیمانده لیگ را بازی کند، ویکتور والدس پنجمین عنوان زامورا را برای بهترین دروازه بان اسپانیا کسب می کند. این همچنین چهارمین عنوان پی در پی اوست که می تواند با رکورد اسطوره اف سی بارسلونا آنتونی رامالست، که این عنوان را در فصل های 1951/52، 1955/56، 1956/57، 1958/59 و 1959/60 کسب کرد، برابری کند. با توجه به صحبتهای گواردیولا، پینتو در سه بازی باقیمانده درون دروازه بارسا خواهد بود. گواردیولا در این مورد اظهار کرده است: «من باید به دروازه بانی که ما را به سه فینال جام حذفی در این چهار سال برده است، زمان کافی بدهم».

رامالست در شماره 43 مجله بارسا در اکتبر 2010 گفت: «رکوردها برای شکستن به وجود می آیند». شماره یک بارسا گفت: «هر زمانی که من آنتونی را ملاقات می کردم، او همیشه صریح می گفت که به من ایمان دارد. حتی از اولین روز به من اطمینان داشت و من از او به این خاطر سپاسگذارم. این همیشه باعث دلگرمی و نعمت است که کسی چنین حمایتی از شما بکند».

0.76 گل در هر بازی

تا این زمان والدز 26 گل در 34 بازی لیگ با متوسط 0.76 گل در هر بازی دریافت کرده است. در جایگاه دوم کاسیاس با متوسط 0.86 گل در هر بازی قرار دارد. حتی اگر دروازه بان رئال مادرید در 3 بازی باقیمانده گلی دریافت نکند، والدز همچنان رکورد بهتری دارد؛ بنابراین باید تا آخر فصل برای دریافت جایزه او منتظر بمانیم.

والدز، بزرگ شده در سیستم جوانان باشگاه، اولین زامورای خود را در فصل 2004/05 بدست آورد، زمانی که رایکارد هنوز سرمربی تیم بود. تحت هدایت گواردیولا، دروازه بان اهل هوسپیتالت چهار عنوان دیگر در سالهای (2008/09، 2009/10، 2010/11 و 2011/12) دریافت کرد، کاری که تا به حال کسی موفق به انجام آن نشده است. نزدیک ترین فرد برای رسیدن به رکورد او آرکونادا است، کسی که با رئال سوسیداد 3 بار این عنوان را در 8 سال قبل بدست آورده است.

پینتو در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه گفت: «افتخارات شخصی با همکاری تمام اعضای تیم بدست می آیند...او دروازه بانی است که شایسته دریافت این عنوان است».

18عنوان زامورا بدست آمده برای بارسا

ولاسکو (1948)
    رامالست(1952، 56، 57، 59 و 60)
    پسودو (1966)
    سادورنی(1969، 75 و 75)
    رینا (1973)
    آرتولا (1978)
    اوروتی (1984)
    زوبی زارتا (1987)
    والدس( 2005، 09، 10 و 11)

عکس روز: «جوانان آینده دار لاماسیا»

علاقه برزیلی ها به حضور پپ روی نیمکت تیم ملی برزیل
    پس از اعلام اینکه گواردیولا فصل آینده روی نیمکت بارسلونا حضور ندارد، حدس های زیادی در مورد آینده وی زده شده که یکی از آنها حضور روی نیمکت تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 است.
    مردم برزیل اعتقاد دارند که با حضور پپ فوتبال زیبای سالهای گذشته برزیل به این تیم برمیگردد و حتی پیجی برای جلب حمایت از این پیشنهاد در فیس بوک تشکیل داده اند.

بازی فردای بارسلونا در مقابل مالاگا 150 مین بازی لالیگای بارسلونا تحت مربیگری گواردیولاست و تا پایان فصل این تعداد به 152 خواهد رسید.

در 149 بازی قبلی، پپ رکورد بی نظیر 76.5% پیروزی را از خود به جا گذاشته است. تیم پپ، در این بازیها 402 گل زده و تنها 106 گل دریافت کرده است.
    پپ از نظر تعداد بازی لالیگا به عنوان سرمربی تیم در رده چهارم در تاریخ باشگاه قرار دارد. نفرات اول تا سوم لیست به ترتیب یوهان کرایوف (306)، مارینوس میشلز (204) و فرانک رایکارد (190) هستند که به ترتیب به 59.8%، 51.4% و 59% پیروزی در بازیهای لالیگا دست یافته اند.

قبل از آغاز بازی فردا مقابل مالاگا در نیوکمپ برنامه ویژه ای برای مبارزه با بیکاری جوانان برگزار میشود

پس از اینکه فن بومل، هافبک 35 ساله میلان اعلام کرده که در فصل آینده در این تیم نمیمونه، میلان تلاش خودش را برای جذب سیدو کیتا، هافبک 32 ساله بارسلونا افزایش داد.
    باید دید افزایش تمایل میلان به جذب این هافبک جنگنده بارسلونا قیمت این بازیکن را تا چه حد افزایش میدهد

اخـــــــــبار کوتاه

*پینتو: تیتو از تمامی حمایت بازیکنان برخوردار است.

* حضور الکسیس در بازی چهارشنبه برابر مالاگا در هاله ای از ابهام قرار دارد.

* مارکوس , بازیکن اتلتیک بیلبائو: نباید فکر کنیم چون بارسا لیگ قهرمانان و لالیگا را از دست داده است کار ما در مقابل انها اسان است, فینال جام حذفی در مقابل انها بسیار سخت است.

* هنک تن کانه: انتخاب تیتو به جای پپ یک انتخاب عالی بود.

* هوادارن بارسلونا در صفحه فیس بوک از مرز 30 میلیون گذشت و پرطرفدار ترین تیم در دنیای مجازی لقب گرفت.

* پدرو: بارسا برابر رایووایکانو قدرت و اشتیاق را به نمایش گذاشت.

* الوس و تیاگو: شادی بعد از گل ما هیچ منظور و مفهوم خاصی نداشت, اگر کسی نارحت شد عذر خواهی می کنیم.

* بکن باوئر: دوست دارم پپ در اینده مربی بایرن مونیخ بشود, او یک فرد باهوش و با شخصیت است وبه هر باشگاهی نفس پیروزی می دهد, از همین الان به پپ پیشنهاد میکنم که زبان المانی یاد بگیرد.

* بلاتر: هدایت تیمی مثل بارسلونا که در تمام ساعات تحت فشار است بسیار سخت است, من کاملا پپ را درک می کنم.

* میلان به دنبال کیتا: به احتمال زیاد در پایان فصل مارک ون بومل میلان را ترک خواهد کرد, باشگاه میلان در نظر دارد که کیتا را جانشین ان بکند.

* رونالد کومان: از رفتن پپ تعجب کردم, درست است که پپ مانند فرگوسن نیست که برای سالها در بارسا بماند, اما زمان مناسب برای جدایی نبود.

* تیم بارسلونا قبل از بازی های یورو وارد مذاکره با باشگاه والنسیا بر سر انتقال البا می شود, هزینه انتقال 10 میلیون می باشد.

*ردنپ مربی تاتنهام: انتقال بیل به بارسا شایعه می باشد,بیل فصل بعد هم در تاتنهام بازی خواهد کرد.

*گلزنان بارسا در تمامی رقابتهاک مسی 65 گل – الکسیس و فابرگاس 15 گل – ژاوی 14 گل – پدرو 11 گل.

*دکو بازیکن سابق بارسلونا: درست که بازیکنان و مربیان در بارسا تغییر می کنند اما فلسفه باشگاه در همه حال یکسان با قی مانده است.

*بهترین پاس گل دهنده ها در لالیگا: مسی و اوزیل 16 پاس گل – دی ماریا 15 پاس گل, مسی درتمامی رقابتها 30 پاس گل داده است واز همه بازیکنان حاضر در اروپا بیشتر پاس گل داده است.

منبع : سايت رسمي باشگاه

6. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر میکنم با رفتن سیدو کیتا فصل بعد بازی های بیشتری به بازیکنای جوون تیم برسه به هر حال کیتا یه مقداری سنش زیاده و با فروشش میشه برای خرید این فصل بودجه بیشتری داشت

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 1 می 2012

خرید ها برای خط حمله

یورنته. او مورد علاقه ی باشگاه است و بند مربوط به خرید او کمتر از 36 میلیون یورو است

فن پرسی بهترین گلزن لیگ انگلیس است و گزینه ی ارزان تر است. قرار داد او سال 2013 تمام میشود

مروری بر آمار گواردیولا در دربی

مورینیو ابراهیمویچ را میخواهد

===================

دیوانه برای آمدن

دروگبا

فن پرسی

تورس

قرار داد دروگبا رو به پایان است و او دوست دارد تا در نوکمپ بازی کند

آرسنال پودولسکی را خرید تا جایگزین بازیکن هلندی ( فن پرسی ) شود و ال نینو ( تورس ) همیشه میخواست تا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کند

8. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مورینیو: امیدوارم گواردیولا از دوران مرخصی اش لذت ببرد

سرمربی کاتالان‌ها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، برای پپ گواردیولا در ادامه دوران حرفه اش آرزوی موفقیت کرد.
    سرمربی کاتالان ها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.
    مورینیو که اعلام کرده بود تا پایان فصل در کنفرانس های مطبوعاتی لالیگا حضور پیدا نخواهد کرد، امروز به جای کارانکا مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سوالات آنها پیش از دیدار حساس مقابل بیلبائو پاسخ داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا، مهمترین مسئله این است که او خوشحال باشد. امیدوارم او از دوران مرخصی اش لذت ببرد و از همین جا او را در آغوش می گیرم."
    مورینیو همچنین اعلام کرد قهرمانی در سه لیگ انگلیس، ایتالیا و اسپانیا برایش یک اتفاق ویژه است. رئال برای قهرمانی در لالیگا، در سه دیدار باقی مانده تنها به یک پیروزی نیاز دارد.
    " تا زمانی که قهرمانی قطعی نشود، همه چیز در حد تئوری است. طبیعی است که آرم هستم. این آخرین لیگ من نخواهد بود؛ فرصت دوباره ای برای جشن گرفتن وجود دارد؛ من آدم جشن های بزرگ نیستم. اما باید بگویم که یکی از اهداف من قهرمانی در سه لیگ معتبر اروپایی بود و فکر می کنم وقتی به این هدف برسم، باید از آن بسیار لذت ببرم."

بارسا و رئال در صدر بیشترین پرداخت دستمزد در بین باشگاه های ورزشی دنیا

علی رغم اینکه رئالی ها به دلیل خرید بازیکنان گران قیمت به کهکشانی ها شهرت یافتند اما این باشگاه کاتالانی است که دستمزد بیشتری نسبت به رقیب مادریدی می پردازد

سایت گل- براساس مطالعات انجام شده توسط نشریه اسپورت اینتلیجنس، 7 باشگاه معتبر اروپایی که باشگاه های بارسا و رئال در صدر آنها قرار دارند، در فهرست 10 باشگاه ورزشی دنیا قرار دارند که بیشترین دستمزدها را می پردازند.
    علی رغم اینکه رئالی ها به دلیل خرید بازیکنان گران قیمت به کهکشانی ها شهرهت یافتند اما این باشگاه کاتالانی است که دستمزد بیشتری نسبت به رقیب مادریدی می پردازد. میانگین پرداخت هفتگی بارسا به هر بازیکن 126236 یورو است در حالی که این مبلغ برای رئالی ها 113364 یورو است.
    همچنین مشخص شده که تعداد باشگاه فوتبال اروپایی که در بین 10 باشگاه با پیشترین پرداخت ها قرار دارند، نسبت به سال قبل افزایش داشته و از 5 به 7 باشگاه رسیده است. سه باشگاه دیگر این فهرست، باشگاه ورزشی آمریکایی هستند.
    بعد از بارسا و رئال مادرید، دو باشگاه لیگ برتر منچسترسیتی و چلسی در رده های سوم و چهارم این فهرست قرار دارند.
    سایر باشگاه های فوتبالی که در این فهرست قرار دارند، میلان (7)، بایرن مونیخ (8) و اینتر (10) هستند.

10. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخبار کوتاه

- هری ردنپ (مربی تاتنهام) : شایعات در مورد پیوستن بیل به بارسا؟
    او آینده ی باشگاه است و فکر نمیکنم این پسر در حال حاضر جایی برود.

- پدرو پنجمین بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در این فصل بیش از 10 گل به ثمر رسانده

- اگر والدس بتواند این فصل جایزه زامورا را ببرد تبدیل به اولین دروازه بان خواهد شد که 4 فصل متوالی موفق به دریافت این جایزه شده اند
    (جایزه زامورا به دروازه بانی که کمترین گل خورده را داشته باشد اهدا خواهد شد)

- پیرترین بازیکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کرده اند :
    الکسانکو (37 سال و 32 روز) - رامالتس (36 سال و 265 روز) - پینتو (36 سال 173 روز)

- تیتو ویلانوا مربی فصل بعد بارسا،حداقل قراردادی 2 ساله با باشگاه امضا خواهد کرد

- والدس که به دلیل تب شدید دیروز نتوانسته بود با تیم تمرین کند،امروز بهبود پیدا کرد و با تیم تمرین کرد

- گواردیولا : تیتو در مورد این چالش مشتاق است.او قسمتی از 13 جامی است که ما کسب کردیم.
    آیا در آینده دوباره مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهم شد؟ نمیدانم،نمیتوانم بگم میدانم.
    مونتویا در سطح بسیار بالایی بازی میکند.او قطعا برای آینده است.باشگاه نمیخواهد برای دفاع راست هیچگونه سرمایه گذاری کند.
    هر چند من نمیتوانم حضور جسمی در اینجا داشته باشم،میخواهم تیتو حس کند که هر وقت نیاز داشته باشد من اینجا خواهم بود.

12. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    فن پرسی
    یورنته
    دروگبا
    تورس

فن پرسی:با توجه به اینکه سبک بازی آرسنال تقریبا نزدیک به بارساست،و فن پرسی قراردادش تموم میشه و صددرصد ارزون تر خواهد بود یه گزینه فوق العاده و مناسبه
    با فابرگاس هم مچ هست که به موفقیت تیم کمک می کنه.از لحاظ سنی هم که مناسبه.28 سال
    یورنته:یه مهاجم عالی که البته مثه فن پرسی بازی نمی کنه و گرونه.س زیاد به درد بارسا نمی خوره
    دروگبا:سبک بازیش خیلی به بازی بارسا نمیخوره.34 سال سن داره و اصلا مناسب نیست
    تورس:یه مهاجم خوب که بعد از اومدنش به چلسی به شدت افول کرد.بد نیست
    البته اینا همه نظر من بود.ممکنه شما نظر دیگه ای داشته باشید
    من از بین اینا فن پرسی رو بیشتر از همه می پسندم

14. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گواردیولا: مورینیوتاثیری در رفتن من نداشته؛ خستگی مال این همه برد و قهرمانی است

«خستگی روز به روز ایجاد می شود؛ از کسب این همه قهرمانی. »

سایت گل- پپ گواردیولا کنفرانس خبری روز سه شنبه اش را با صحبت کردن درمورد مسی و شانس این ستاره آرژآنتینی برای فتح توپ طلا آغاز کرد:« سالی می رسد که مسی دیگر این جایزه را فتح نخواهد کرد. اما عملکرد او در طول این سال حیوانی بوده ( لازم به تذکر است که صفت حیوان گونه، معمولا در اسپانیا به عنوان صفتی مثبت و درجهت تعریف و تمجید و اشاره به فوق العاده بودن فرد به کار می رود). برای اهدای این جایزه، خیلی ها نظر می دهند و از همین رو در زمان خاصش دراین باره تصمیم گیری می شود.»

در ادامه می توانید صحبتهای کامل پپ در کنفرانس خبری سه شنبه شب و قبل از بازی با مالاگا که در روزنامه مارکا منتشر شد را مطالعه کنید:

*عدم تاثیر مورینیو در تصمیم او: خستگی چیزی است که روز به روز ایجاد می شود که نتیجه بردهای متوالی و قهرمانی های متعدد است. من با خیلی از مربیان رئال مادرید هم دوره بوده است.مورینیو تاثیری در تصمیم من برای ترک بارسا نداشته. آنچه مرا خسته کرده، فتح این همه جام است

*پدرو رودریگس: او نتوانسته درچندین بازی متوالی برای بارسا بازی کند ؛ شاید این اشتباه من بوده است. اگر او را ناراحت یا اذیت کرده ام، این کار را از روی قصد و منظور انجام نداده ام. این بازیکنان پسران جوانی هستند که کارنامه درخشانی را پیش رویشان می بینند و بخشی کلیدی و حیاتی از موفقیتهای تیم بوده اند. افراد کمی هستند که من مثل پدرو از بازیشان خوشم بیاید. پدرو همیشه روحیه و انگیزه خیلی زیادی دارد. یک بازیکن بی نظیر که آینده درخشانی در بارسلونا خواهد داشت.

*روحیه هواداران بارسا: حس نکردم که هواداران بارسا ناراحت باشند.این برداشت را نداشته ام. هواداران زیادی به ورزشگاه آمدند.همیشه جو خیلی خوبی در ورزشگاه حاکم است.ما هفته های کلیدی را پشت سرگذاشتیم و امسال در داخل ماندیم و درها رویمان بسته شد. می بایست سعی می کردیم تا فاصله را با رئال کم کنیم ولی نتوانستیم.

*فینال کوپا دل ری: هر بازی برای ما مهم است. به ویژه بازی فینال کوپا دل ری مقابل اتلتیک بیلبائو. نمی توانیم در تمام بازیها بد باشیم و آن وقت با شرایط خوبی گام به فینال بگذاریم.هر بازی ای برای ما به منزله یک بازی تمرینی برای فینال است و همه چیز برروی این فینال تمرکز دارد. ما می خواهیم بر بازی فینال تمرکزکنیم.من شخصا از نظر روانی آماده فتح جام قهرمانی هستم.این هدف ماست.

*تیتو ویلانووا: رابطه من با تیتو به هیچ وقت تغییری نکرده است. ما دوستی دیرینه ای داریم. خوشبختی اینکه یکی از دوستان قدیمی ات فرصت هدایت بارسلونا را داشته باشد و این قدرت و شجاعت را در خودش ببیند، حس خوبی است. تیتو می داند که هرزمانی که نیاز داشته باشد من درکنار او هستم. هیچ ایده ای ندارم که آیا تیم بارسا با تیتو خیلی تغییر خواهد کرد یا نه. این اوست که تصمیم می گیرد

* آینده: همان طور که شما گفتید،روز چهارشنبه سومین سالگرد برد 6-2 بارسا در برنابئو است. این یکی از بهترین خاطرات من است.چرا که ما برای فتح لالیگا می جنگیدیم و آن بازی فوق العاده را به نمایش گذاشتیم. درمورد آینده ام هم باید بگویم که الان به خانه می روم و هیچ ایده ای درمورد آینده ام ندارم. اگر از آینده ام مطلع شدم، به شما هم خواهم گفت. فعلا نمی دانم.

منبع:
    goal.com/iran

16. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

غیبت الکسیس و پیکه در بازی امشب بارسا

دو بازیکن بارسلونا در دیدار امشب این تیم غایب خواهند بود

Alexis Sanchez - Barcelona

سایت گل- پپ گواردیولا خبر ناراحت کننده ای را در آستانه دیدار تیمش مقابل مالاگا دریافت کرده است.

بارسلونا امشب در خانه میزبان مالاگا است ولی الکسیس سانچس در این بازی قادر به همراهی بارسا نخواهد بود. گویا این بازیکن شیلیایی از ناحیه عضلانی دچار مصدومیت شده است

روز سه شنبه الکسیس برای اطلاع از شدت مصدومیتش مورد تستهای پزشکی بیشتری قرار گرفت و اعضای کادر پزشکی بارسلونا اعلام کردند که او به بازی امشب نوکمپ نخواهد رسید.

دربیانیه منتشره در وب سایت رسمی بارسلونا می خوانیم:« الکسیس در بازی 4شنبه شب بارسلونا مقابل مالاگا حضور نخواهد داشت. الکسیس عصر روز سه شنبه مورد تستهای پزشکی دقیق تری قرار گرفت تا از شدت مصدومیت عضله پای چپش مطلع شود. نتایج این بررسی گویای آن است که او در بازی 4شنبه شب حضور نخواهد داشت.»

جرارد پیکه به خاطر ضربه ای که در دیدار با چلسی به سرش وارد شد، در آخرین بازی تیمش مقابل رایو وایه کانو حضور نداشت. او روند بهبودش را به خوبی طی می کند و تمریناتش را به صورت انفرادی آغاز کرده است ولی با این وجود قادر به همراهی بارسا در دیدار امشب نخواهد بود.

کومن: از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی متعجب نشده ام

اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه جام، تیم را ترک می کردم

PROSHOTS

سایت گل – رونالدو کومن، مربی کنونی باشگاه فاینورد روتردام و هم تیمی پپ گواردیولا در تیم رویایی بارسلونا و بازیکن سابق باشگاه بارسا، در صحبتهایی اعلام کرد که از تصمیم پپ گواردیولا برای کناره گیری از نیمکت مربیگری بارسلونا متعجب نشده است.

این اسطوره هلندی در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو بازتاب یافته گفت:« جدایی گواردیولا از نیمکت مربیگری بارسلونا در پایان فصل، یک حسرت بزرگ برای بارسایی هاست ولی هر چیزی روزی به پایان می رسد.»

اسطوره ومبلی درادامه صحبتهایش گفت:« من شخصا از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی اش متعجب نشدم. اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه قهرمانی ، همین کار را می کردم. من می دانم که او هیچ وقت خودش را مثل فرگوسن در منچستریونایتد نمی دید. »

البته او در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد فوق العاده سرالکس فرگوسن برروی نیمکت شیاطین سرخ پرداخت . این مربی اسکاتلندی از سال 1986 هدایت یونایتد را در دست دارد. کومن ادامه داد:« برای یک مربی، پیدا کردن زمان ایده آل برای ترک تیم خیلی سخت است و فکر می کنم که پپ این زمان مناسب را پیدا کرده است.»

برزیلی ها و رویای حضور گواردیولا روی نیمکت مربیگری سلسائو

خداحافظی گواردیولااز نیمکت مربیگری بارسلونا باعث شده تا هواداران تیمهای مختلف باشگاهی و ملی رویای حضور پپ برروی نیمکت مربیگری تیمشان را در سر بپرورانند

Nike

سایت گل- با وجودی که پپ گواردیولا ، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بعد از کنار رفتن از سمت مربیگری این تیم نیاز به استراحت دارد و برای مدتی از دنیای مربیگری فاصله خواهد گرفت، اما هواداران و مسئولان تیمهای مختلف باشگاهی و ملی، رویای حضور او برروی نیمکت هدایت تیمشان را در سر می پرورانند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه ورزشی برزیلی «لانس»، کمپینی شروع به فعالیت کرده که برای حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری سلسائو، فعالیت می کند.

تمام برزیلی ها و دوستداران تیم ملی برزیل، از طریق فیس بوک وتوئیتر عزمشان را برای حضور پپ گواردیولا در اردوی سلسائو و شنیدن پاسخ مثبت او برای هدایت تیم ملی برزیل جزم کرده اند.

یورنته، فان پرسی و آلبا،رویاهای بارسایی ها برای تابستان

فان پرسی هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.

Fernando Llorente - Athletic Bilbao

سایت گل- اعضای کادر فنی باشگاه بارسلونا، زیر نظر آندونی سوبی سارتا روزهای شلوغی را پشت سرمی گذارند. آنها از هم اکنون به فکر خریدهای تابستانی تیم کاتالان هستند و نام اولین گزینه مطرح شده در لیست بلندبالای خرید آنها، کسی نیست جز فرناندو یورنته، بازیکن توانای اتلتیک بیلبائو و تیم ملی اسپانیا

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، یورنته 27 ساله، اکنون درصدر لیست رویاهای آبی اناریهاست و البته کاتالونیایی ها می دانند که رقیبان بزرگی مثل رئال مادرید و چند تیم لیگ برتری دارند. هرچند که ابراز تمایل رئالی ها برای خرید زلاتان، ممکن است آنها را از کورس این خرید بیرون کند.

آبی اناری ها این روزها نبود یک مهاجم میانی که قبلا بازیکنانی مثثل اتوئو یا زلاتان این نقش را ایفا می کردند را کاملا احساس می کنند وازهمین رو به دنبال خرید یورنته هستند. البته در صورتی که این انتقال عملی نشود، نام گزینه دیگری به میان می آید: روبین فان پرسی

روزنامه اسپورت و همچنین روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارش های خود به این نکته اشاره کرده اند که این ستاره هلندی که در فصل5-2004 به آرسنال پیوست، یک مهاجم میانی فوق العاده است و در سالهای اخیر توانایی اش را در آرسنال اثبات کرده. قرارداد فان پرسی با آرسنال در سال 2013 به اتمام می رسد و در صورت عدم تمایل فان پرسی به ماندن،سران ارسنال هم این روزها چاره ای به جز دریافت پیشنهادات برای این مهاجم هلندی ندارند. او هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.

تیاگو سیلوا، مدافع مورد نظر کاتالونیایی ها

بارسایی هابه دنبال یک مدافع مرکزی نیز هستند. اولویت اصلی آنها برای انجام این خریدتیاگوسیلوا است. قطعا میلانی ها به سادگی این بازیکن را به فروشن نخواهند رساند ولی سران بارسلونا عزم خود را برای انجام این خرید جزم کرده اند.

روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که بارسایی ها برای خرید جوردی آلبا مدافع جوان والنسیا هم دست به کار شده اند و با توافقات به عمل آمده نام این بازیکن را به عنوان اولین خرید تیم تیتو اعلام خواهند کرد. گویا مذاکرات با این بازیکن جوان آغاز شده و درحالی که هنوز هیچ چیزی قطعی نیست، اما به نظر می رسد که جوردی از خواسته ها و اهداف تیم کاتالان مطلع شده و سران بارسا هم حاضرند تا مبلغ خرید او را بپردازند و در روزهای آتی مذاکرات با سران والنسیا برای جذب این بازیکن را آغاز خواهند کرد.
    Last edited by nw_nk; 02-05-2012 at 19:08. دليل: ادغام و حذف خبر تکراری

18. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارسلونا - مالاگا

چهارشنبه _ 13/2/91

ساعت 19:00

ورزشگاه : نوکمپ

20. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •