سلام دوستان
من یک لپ تاپ مدل dell vostro 1520 دارم . یک کم از نظر گرافیکی اذیتم می کنه می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره که گرافیکش رو ارتقا بدهم. توی rating ویندوز 7 هم پایین ترین نمره رو به قدرت پردازش سه بعدی اش داده.
با تشکر
سلام دوستان
من یک لپ تاپ مدل dell vostro 1520 دارم . یک کم از نظر گرافیکی اذیتم می کنه می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره که گرافیکش رو ارتقا بدهم. توی rating ویندوز 7 هم پایین ترین نمره رو به قدرت پردازش سه بعدی اش داده.
با تشکر
نه در لپ تاپ فقط و فقط شما می توانید هارد و رم رو ارتقا بدید
[QUOTE=saman3230;5295462]یه مشکل من درآوردی و فاقد هرگونه دلیل علمی و مدرک
خاطرت جمعکه هیچ مشکلی نداره لپ تاپت فقط یه مشکل دما داره که با آبدیت بایوس FIX میشه
مطمئن باش اگر مشکلی داشت تا حالا سونی 100 بار از طریق VAIO UPDATE یا سایت رسمیش اعلام کرده بود
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
خیلی ممنون از پاسختون - کامپیوتر من تا حالا مشکل دما نداشت البته تو برنامه های سنگین سرعت فن و حرارت زیاد میشه ولی در حالت عادی مطلوبه---ولی خواهش میکنم این یکیم جواب بدینیه مشکل تازگیا داره که داره اعصابو خورد میکنه --- یه چند وقتیه که بعضی وقتا شات دان نمیکنه و خیلی زیاد تو حالت شات دان میمونه ...من متن پیغامشه براتون میذارم اگه ممکنه بررسیش کنید ممنون میشم
اینم لینک فایلی که اپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohsen255; 20-08-2010 at 14:30.
سلام
من dell 1557 دارم. با مودم اکسترنال به اینترنت دیال اپ وصل میشم. ولی همیشه اون ایکون پایین با اینکه وصلم، یه ضربدر قرمز روشه. بخاطر این میگم که بعضی وقتها دیسکانکت میشی ولی نمیفهمی. یه سوال دیگه اینکه نمیشه کاری کرد که این ایکون مثل ایکون ویندوز xp دو تا مونیتور باشن که چشمک میزنن؟!(الان ویندوز 7 home هستش)
سلام دوستان الان 5روز یه لپ تاپ دل خریدم دوستمم یه سونی خرید اسپیکراش سوخت>!!!!!!!!منم دلم به ترس دراومد به نظرتون برم اسپیکر جداگونه بگیرم؟آخه حملش سخت یعنی در این حد اسپیکرهای لپ تاپ بیخود؟
[QUOTE=mohsen255;5299280]
والا ما که نتونستیم اینو دانلود کنیم شما تن پیغام خطا همین جا بگو
سلام
من یه asus x64j دارم که هر وقت دکمه numluck رو میزنم پایین سمت چپ صفحه میزنه num luck on/off و همین موقع برای نشون دادن فقط همین یه پیغام ، از بازی خارج میشه
می خواستم ببینم راحی هست که بشه نمایش این پیغام رو موقتا غیر فعال کرد ؟
من میخوام بدم گارانتی لپتابمو ولی میترسیم . می ترسم که عکس های شخصی که دیلیتشون کردم چون مشکله لپتابم از هارده ، بیان اون عکس ها رو بازیابی کنند و آبرویی برام نمونه . اگه اینطوریه من باید چیکار کنم که فایل ها و عکس های خصوصی من رو نشه بازیابی کرد .اصلا چنین چیزی امکان پذیره که میگن این کار میشه یا نه . بهر حال آدم توی این دوره زمونه به چشم هاش هم نمی تونه اعتماد کنه
خيلي راحته براي اينكار شما بهتره تمام هارد رو از اطلاعات بي خودي پر كنيد و پسوند فايل ها رو عوض كنيد اينجوري با خاطر جمع هارد رو به ديگران بسپاريد
سلام جدیدا بلوتوث لب تاپم مشکل پیدا کرده گوشیمو پیدا می کنه و از این لحاظ مشکلی نیست کدی هم که می گه تو گوشیم وارد می کنم ولی یهو یه اروری میاد و کار ما رو خراب می کنه و نمی ذاره فایل رو انتقال بدم
ارور Device driver software was not successfully installed
گوشی من : 5800
لب تاپ من : SR 590 SONY
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)