تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 507 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

یه تجربه در مورد دزدی کارمند دارم..

یه دختر خانم 25 ساله زیبا و زرنگی تو مغازه رو به رویی ما 1 سال کار میکرد..کارش صندوق داری بود..خیلی مردم دار بود...همه چیز خوب بود..انگار هیچ اتفاق بدی نمی خواد هیچ وقت بیفته...جنس میفروخت و پولش رو میزاشت تو دخل..اما سر سال اون دختری که همه بهش احترام میزاشتن یهویی مغازه رو با 70 میلیون تومان کسری روبه رو کرد..کار ما یه چیزی به نام مرجوعی داره..یعنی میان جنس رو پس میدن و پولشون رو میگیرن...این خانم به شیوه مرجوعی دزدی می کرد

هیچی خلاصه این خانم تو 1 سال 70 میلیون تومان دزدی کرد ..به این طریق که الکی جنس رو مرجوع میکرد و پولش رو میزاشت تو کیفش...ولی جنس فروخته شده بود و از انبار کم شده بود ...

صاحب کار همیشه باید حواسش به ورودی و خروجی جنسش باشه و به همه کارمندها اعتماد نکنه..

اون دختر الان با وثیقه 70 میلیونی آزاده و به زودی به زندان می ره.البته خودش به 30 میلیون تومان اعتراف کرده اما 70 میلیون جنس از انبار کم شده و پولش نیست
    Last edited by ❤❤❤; 06-07-2017 at 22:13.

2. 12 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

من بعد از سی و اندی سال زندگی و فکر کردن در مورد خانم ها و مخ زنی و پدیده دختربازی به یک اصل رسیدم !
    و اونم این که نزدیکی بین زن و مرد یا دختر و پسر اصولا با سوتی گرفتن از دخترها شروع میشه و دخترها در حالت عادی مگه این که یه سوتی ازشون بگیری که حاضر بشن باج بدن ! به این صورت .. اصولا مثل اینکه همیشه همینجوری بوده و اونا از این کار اکراهی ندارن وگرنه در حالت عادی براشون یک نیاز نیست و مثل جنس مذکر پافشاری نمیکنن رو این امر ..

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

یسری ها هستند تو بازار بدون اینکه هیچ پولی داشته باشند فقط اعتبار دارند درآمد های مفتی در میارند.

یعنی طرف 1 مغازه داره 30 میلیارد تومن می ارزه...مردم میان پولشونو مثلا 1 میلیارد میدن این ماهی 28 میلیون بهره میده ...حالا خودش میره به 1 کاسب دیگه همون 1 میلیاردی رو که از مردم گرفته میده ماهی 35 میلیون بهره میگیره...

یعنی این وسط 7 میلیون تومان فقط رو حساب اعتبارش بدون هیچ سرما یه ای درمیاره...

حالا چرا مردم از اول به همون که 35 میلیون بهره میده نمیدن؟ چون اون اعتبار نداره

اینروزها اعتبار یه شغل پر درآمده

5. 2 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته ...تست کردم همشون مشکل داشتن...فایل کپی میشه ولی خونده نمیشه...عجب حروم خورهایی هستن این چینیها...کاشکی از تهران می خریدیم...80 هزار تومان پول رفت تو جوب...
    دوستان درسته که تو ایران، اجناس خارجی رو میکشن روش ولی خوب با مقایسه قیمت خیلی از اجناس در سایت های خارجی مثل آمازون میشه به قیمت اصلی پی برد. چین کپی جنس رو میزنه در ظاهر عین خود جنس ولی داخلش تومنی ارزش نداره

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من بعد از سی و اندی سال زندگی و فکر کردن در مورد خانم ها و مخ زنی و پدیده دختربازی به یک اصل رسیدم !
    و اونم این که نزدیکی بین زن و مرد یا دختر و پسر اصولا با سوتی گرفتن از دخترها شروع میشه و دخترها در حالت عادی مگه این که یه سوتی ازشون بگیری که حاضر بشن باج بدن ! به این صورت .. اصولا مثل اینکه همیشه همینجوری بوده و اونا از این کار اکراهی ندارن وگرنه در حالت عادی براشون یک نیاز نیست و مثل جنس مذکر پافشاری نمیکنن رو این امر ..
    داداش پست ها و تجربه های خوبی میذاری ولی باور کن من یکی، هر چند بار هم که میخونم متوجه منظورت نمیشم. جمله بندی هات خیلی عمیق و گنگ هستند

8. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این مشکلی که اینجا مطرح کردم رو تونستم با پیگیری مجدد حل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شرح ماجرا بخونید.

برای آزمایش‌های پزشکی که اقدام می‌کنید حواستون باشه کجا میرید و قبل از اینکه آزمایش رو انجام بدید موارد مرتبط با بیمه رو چک کنید.

من یک سری آزمایش خون داشتم که آزمایشگاه با بیمه حساب کرد و ۵۰۰ شد سهم خودم و بیشتر از نصف هزینه اش رو هم پرداخت کردم همون ابتدا، بعد ۲ - ۳ روز بهم زنگ زدن از آزمایشگاه که شما تو این ماه چون یک آزمایش دیگه دادید بیمه آزمایش جدید رو قبول نمیکنه و باید تمام هزینه‌اش رو خودتون آزاد حساب کنید. حالا کل هزینه آزمایش قبلی ۵۰ تومن بوده.

درواقع آزمایشگاه خیلی قشنگ من رو تو کار انجام شده قرار داد و بیمه هم میگه به ما ربطی نداره... آزمایشگاه ها برا خودشون کار میکنند و برو یک بیمارستان دولتی آزمایش بده :/
    Last edited by milad_gta; 11-07-2017 at 12:12.

10. 4 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

داروی کل.نازپام رنگ سبز که به صورت اورال مصرف میشه با قهوه تداخل داره یعنی با هم نباید مصرف کنید ، ولی رنگ سفید این دارو که تولید یک شرکت دیگر (خوارزمی فکر کنم ) هست تداخل آنچنانی نداره

از برخی تداخل های دیگر هم میتوان به الکل طبی 96 درصد رازی با آمپول هالوپریدول اشاره کرد که شما را دچار حالت های وحشتناک و در نهایت روانه اورژانش میکنه

دوستان اگر کسی قهوه سبز را که به صورت دانه میفروشند و بیشتر تبلیغ ش در سایت های پیپ و سیگار برگ هست استفاده کرده به من بگه لطفا چجوریه ؟ مخصوصا برای کاهش وزن و به وجد اومدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

هنگام آب ریختن کف حیاط خلوت تان مراقب زنبور های وحشی باشید که آنها صبح تا شب دنبال آب میگردن

13. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای آزمایش‌های پزشکی که اقدام می‌کنید حواستون باشه کجا میرید و قبل از اینکه آزمایش رو انجام بدید موارد مرتبط با بیمه رو چک کنید.

من یک سری آزمایش خون داشتم که آزمایشگاه با بیمه حساب کرد و ۵۰۰ شد سهم خودم و بیشتر از نصف هزینه اش رو هم پرداخت کردم همون ابتدا، بعد ۲ - ۳ روز بهم زنگ زدن از آزمایشگاه که شما تو این ماه چون یک آزمایش دیگه دادید بیمه آزمایش جدید رو قبول نمیکنه و باید تمام هزینه‌اش رو خودتون آزاد حساب کنید. حالا کل هزینه آزمایش قبلی ۵۰ تومن بوده.

درواقع آزمایشگاه خیلی قشنگ من رو تو کار انجام شده قرار داد و بیمه هم میگه به ما ربطی نداره... آزمایشگاه ها برا خودشون کار میکنند و برو یک بیمارستان دولتی آزمایش بده :/

پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالبی که بالا مطرح کردم...

خوب من بیخیال موضوع نشدم و مجددا برای پیگیری از طریق واحد کل بیمه اقدام کردم.

ابتدا رفتم پیش معاونت اداری بیمه که خیلی خوب برخورد کردن و من رو فرستادن پیش یکی از کارمندها که بتونه راهنماییم کنه در نهایت از نظر بیمه هیچ مشکلی نداشتم و باز بهم گفتن از طریق آزمایشگاه پیگیری کنم و اگر هنوز مشکل داشت کجا برای ادامه پیگیری اقدام کنم. ولی متاسفانه آزمایشگاه میگفت شما هنوز مشکلتون برطرف نشده من مجددا رفتم واحد بیمه ای که بهم معرفی کرده بودند و من رو فرستادن پیش مسئول دیگه ای که ایشون لطف کردن نزدیک نیم ساعت فقط وقتشون رو گذاشتن برای حل مشکل من و نهایتا تلفنی با آزمایشگاه مشکل رو بطرف کردند.

مشکل اصلی اشتباه آزمایشگاه در نحوه ثبت اطلاعات بوده.

اینکه چه نکاتی ازش برداشت میکنید رو دیگه خودتون میدونید، مثلا پیگیر باشید یا از جاهای مختلف اقدام کنید...

روز خوش.

15. 5 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پارسال یه جایی جلوی ۳۰۰ نفر پشت میکروفون! اشتباه کردم و به اصطلاح رایج سوتی دادم. راستش باعث شد خیلی احساس شرمندگی پیدا کنم و از خودم بدم بیادش.. اصلا روز خوبی نبود و با این هم دیگه کامل شد
    خب من دست کم دو ماهی دپرس شدم.. یعنی شاید اینطور هم نبود که بپرسی برای چی دپرسی صرفا بگم برای اون. خب زندگی مشکلات مختلفی داره و تو یه وقتایی به هر دلیلی حالت خوب نیست.. ولیکن اون اتفاق و تجربه اون روز دائم انگار مزید بر علت میشد و حالم رو توی یه شرایط نامناسبی قرار میداد.. حسابی ناراحت بودم و نمیتونستم خودم رو جمع کنم. اون جمع هم آدمایی بودن که برام مهم بودن نه همینطوری مردم عادی و ناشناس

اما حالا متوجه شدم اگر روی یه اتفاق چند دقیقه ای ۲ ماه تمرکز کنید خب مثل اینست که اثرش رو به همون اندازه زیاد کرده باشید.. در حالیکه که شاید اتفاقات خیلی خوب دیگری که میتونست براتون بیفته تو اون مدت اما با این کار خودتون جلوش رو می گیرید.. انگار انتخاب میکنی که حالت خوب نباشه. روزای خوب و روزای بد برای ما اتفاق میفتن اما این مهمه که ما دائم فکرمون رو به کدوم ها می دیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •