فرید جان یا بچه های دیگه اگه گیر اوردین حتما خبرم کنین یبار اینجا دیدم اما دیگه گیر نماد
فرید جان یا بچه های دیگه اگه گیر اوردین حتما خبرم کنین یبار اینجا دیدم اما دیگه گیر نماد
من همین چند روز پیش بود که همراه پیور هاوانا و دیاموند و 212 وی ای پی تست کردم ولی قیمتشو یادم نیست. ولی برات میرم میپرسم.
سلام
منم خواستم به دوست خوبمون "hamed121hamed" خوشامد بگم و ازش تشکر کنم. خیلی اطلاعات مفید و خوبی در این سه صفحه اخیر گذاشتین. مرسی
به نظرم در کنار مشاوره خرید و ریویوهای دوستان از عطرهای مختلف، اضافه شدن اطلاعات تخصصی هم به این تاپیک خیلی خوبه.
به شخصه، با اون تیکه ی فرومون انسانی که باعث جذب جنس مخالف میشه خیلی حال کردم. اصلاً این مطلب رو نمی دونستم!
تازه تازه دارم فلسفه ساخت فیلم "Perfume: The Story of a murderer" رو می فهمم
از همه مهم تر اینکه با زبون خودت می نویسی و عیناً از جای دیگه نقل قول نمی کنی.
به هر حال، دمت گرم آقا.
ممنون
دلگرم شدم.
آقا mhek باید بگم قصد جسارت به کسایی که مشاوره ی خرید می کنن رو نداشتم. ولی من تو عمرم بیشتر از 5 عطر نداشتم ولی بیشتر از 10 تا عطر کپی کردم به این دلیل نمی تونم مشاوره ی خرید بدم. لذا رفتم از اوّل تاپیک شروع کردم هر جا مشاوره ی خرید نبود شروع کردم به جواب دادن.
در ضمن اون تعداد عطرهایی که معرّفی کردم بهترین عطر اون سال نبوده. بلکه سالی که جلوش نوشته شده سال تولیدش بوده. بعضی از عطرهای بزرگ مثل میتسوکو یا چنل شماره ی 5 علی رغم قدمت زیادشون هنوز تولید و فروخته می شن.
این تعداد عطر که معرّفی کردم به نظر استاد آموزش عطّاری شرکت داراگوکوی آلمان، بهترین عطرهای زنونه ی تاریخ عطّاری تا سال 1992 هست و چون دوستان خواسته بودند خانه های مد عطّاری معروف معرّفی بشه. این عطرها رو با سال ساخت و خانه های عطّاری سازندشون براشون مثال زدم که خانه های عطّاری معروف رو هم بشناسن. بسیاری از این خانه های عطّاری هنوز هم بهترین هستن و دارن می درخشن.
بازم معذرت می خام اگه به کسی جسارتی کردم.
شریف عطّار
Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 15:28.
آقا ادامه بده... از خوب هم یه چیزی اون طرف تره... اتفاقا من زیاد از مشاوره خرید تو زمینه عطر خوشم نمی یاد... مخصوصا وقتی پایه بهتر و بدتر بودن عطر مطرح میشه... چون همش سلیقه هست... چون دوست دارم اطلاعات پایه رو بدست بیارم... بقیه اش دیگه کار خودمه که برم تست کنم... ادامه بده اگه دوست داشتی![]()
بله با شما تو این ضمینه موافق هستم که خیلی از عطرهای قدیمی هنوز فروش بالایی دارن.
ولی متاسففانه تو ایران اکثرا به مد توجه کرده و نگاهی به دیگر عطرها ندارن. برای همین عطری مثل میتسوکو وارد ایران نمیشه و به همین دلیل ادکلنی مثل لالیک و یا آلور اسپورت توی ایران میشن غول عطرها در صورتی که به نظر بنده گزینه های خیلی بهتری هم وجود داره
چشم
ممنون می شم اگه شما هم با سوال های خوبتون به ادامه ی بحث کمک کنید. البته بنده اسامی عطرها، قیمت شون و مد بازار رو اصلاً نمی شناسم. پس بلد نیستم این سوالاتو پاسخ بدم.
شریف عطّار
چرا؟؟؟؟
و اینکه چرا تا حالا فقط 5 تا عطر داشتین؟
یعنی می خوام ببینم چه جوری طاقت می یارین؟![]()
شریف عزیز میشه کمی در مورد کهربا (آمبر) توضیح بدی؟
البته من اطلاعات کوچی در موردش دارم ولی خوب شما بگید بهتره![]()
مرسی فرید جان . به نظرت یه شباهتایی به دیور ساویج نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)