چه جوری میشه بیفتی راهنمایی رانندگی ؟!خدایی بهتر از اینه که بری ارتش من حاضرم سر چهار راه وایسم جریمه بنویسم ولی نرم ارتش!
![]()
چه جوری میشه بیفتی راهنمایی رانندگی ؟!خدایی بهتر از اینه که بری ارتش من حاضرم سر چهار راه وایسم جریمه بنویسم ولی نرم ارتش!
![]()
من امروز از آموزشی مرزن آباد(نیروی انتظامی) ترخیص شدم، 90 درصد بچه هامون افتادن آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل
من افتادم شرقی
خواستم ببینم چه راههایی وجود داره بیافتم شهر خودم(ساری)؟درضمن تک پسر هستم
مدارک تک فرزندی رو هم اینطور که میگن نفرستادن تهران ، چون متاهل ها و فرزند نظامی ها و تک پسرا همه افتادن مرز
در مورد تعویض هم ممکنه یه توضییح بدین ، ممنون
به به به سلامتی
نه داداش ما بیدی نیستیم با این بادها بلرزیمبه ما هم مثل شما خوش میگذره من اینو ایمان دارم
من میگم علی الاصول 80% سربازی و سختیش به فکر تو بستگی داره! اگر خودت را درست آماده کرده باشی و فکرت فکری باشه که بخوای از این دوره لذت ببری مطمئن باش حتما میبری ! ولی خدا نکنه بخوای لج کنی و بگی ااا چرا اینطوریه؟ بدترین دوره زندگیت میشه! (این نظر شخصیه منه)
منتظر پست تکمیلی و تحلیل شما هستیم برای راهنمایی سربازهای اعزام شهریور
ارادتمندم
دوست عزیز ممنون میشم شما هم راهنماییهای لازم را به ما اعزامیهای شهریور بگی![]()
آقا خسته نباشی. من 1 شهریور اعزامم شهدای کرمانشاه. چطوره اونجا ؟ سخته آسونه ؟ توصیه خاصی داری ؟ خیلی ممنون میشم یکم توضیح بدی.
راستی امروز کچل کردم. تجربه جالبیه !
مرسی . توضیح کامل و مفصلی بود . در مورد برخورد فرمانده های اونجا اطلاعی دارین ؟مازاد که تا لحظه آخر معلوم نمیشه کجا میفتی ولی در هر صورت در مورد مالک اشتر اراک :
آسونترین مرکز آموزش نیروی انتظامیه . تو بدترین حالت ممکن 4-5 دفعه میای مرخصی . 4 تا گردان داره که گردانهای ذوالفقار و عاشورا جدید و تر و تمیزن ولی گردانهای کربلا و قدس قدیمین و امکانتشون کمتره . به جز یکی دو گروهان موقتی ، همه ی سربازهای آموزشیش تحصیل کرده اند (از فوق دیپلم تا دکترا ، البته لیسانس از همه بیشتره) . متاسفانه علی رغم درختکاری و فضای سبز خوب ، داخل پادگان خاک خیلی زیاده . همه گردانها برا خودشون تلفن عمومی (معمولا 6 تا) و بوفه دارن . تو گردان قدس میوه فروشی هم هست . آفتاب هم ظهرها خیلی داغه ولی شبا هوا خنک میشه . میدون تیر و محل اردوگاه دقیقا اون دست جاده (جاده اراک-خمین) هست و خیلی نزدیکه .
سوال خاصی اگه داری در خدمتم .
و اینکه اول نگه میدارن یا لباس میدن و میگن برگردین ؟ تقسیم بعد از آموزشی معمولا چجوریاست ؟
خوب بچه ها منم امروز برگشتم از اموزشی . من بیگلری اردبیلی افتاده بودم . واقعا سخت بود ولی خدایی جای خوبی بود حالا بعدا برای کسایی که افتادن اونجا میگم چه کنن تا اونجا حال بده . . . . . راستی منم افتادم تهران ستاد اماد و پشتیبانی. . .![]()
داداش کلا اینکه یه جا میان دوره میدن یا نه و یا پایان دوره چقدر میدن و این جور چیزها بستگی به نظر فرمانده پادگان داره . مثلا به ما میان دوره ندادن ولی به دوره ی قبلی ما داده بودن خیلی نمیشه حساب کرد.
اگه خود فرماندهی انتظامی افتاده باشی که خیلی خوبه ولی من میترسم از اونجا شما رو بفرستن پلیس پیشگیری و از وانجا هم یه کلانتری تو تهران بزرگ و دوران جهنمی خدمت تو کلانتری شروع بشه
موقع تقسیم به کسی گفتن افتادین پلیس پیشگیری؟یا یگان امداد؟؟ اینو به من جواب بده تا بهت بگم
سواد چقدر داری اگه لیسانس داری ارتش بهترین ارگان برای خدمتت هست اگه فوق دیپلم داشته باشی ارتش بهتر از نیرو انتظامی هست اگه دیپلم یا زیر دیپلم باشی باز هم ارتش بهتر از نیرو انتظامی هست.
اماد تو خ شریعتی خ معلم مرودشت جنوبی هست جای بدی برای خدمت نیست یعنی از خیلی جاهای نیرو انتظامی بهتر هست .
من یه بار رفتم تو حیاطش چون مسول پخش کردن میوه هم هستین خیلی میوه میخورید![]()
خب
ببین دوست عزیز
دوره ای که ما بودیم یکی از راحت ترین دوره های آموزشی اونجا بود ، ماه رمضون به ما خورد و خیلی به نفع ما شد
اردوگاه ما داخل پادگان افتاد و منطقه تلو نرفتیم ، این چند روز ماه رمضون ورزش صبح گاهی کنسل شد ، رژه خیلی خیلی کمتر از قبل شد ، اکثرا فقط کلاس میرفتیم و ... ولی دوره شما دیگه بهونه ای نیست
اول وسایلی که باید ببرید رو میگم ، تو 06 این چیزا به درد ما خورد
1- ساک معمولی که اگه مرخصی دادن وسایل و لباستون رو ببرید و بیارید
2- دفتر 100 برگ و خودکار
3- یک متر کش
4- قاشق و چنگال و چاقو و کنسرو باز کن
5- ناخن گیر و تیغ ژیلت یا ماشین اصلاح
6- کتاب و مجله برای وقتی که بیکار هستین
7- شامپو و صابون خمیری ( شامپو بهتون میدن ولی به درد نمیخوره )
8- پودر شربت فوری
9- قرص مولتی ویتامین
10- دستمال کاغذی جیبی
11- قفل کوچیک 2 عدد
12- پول به مقدار 50 هزار تومن ، بیشتر به دردتون نمیخوره ، اگه بیشتر لازم دارید عابر بانک هست داخل
13- یک سری کپی شناسنامه و کارت ملی
14- کارت عابر بانک سپه
15- کارت تلفن
بقیه چیزها رو هم همونجا روز اول رفتین بهتون میگن
محیط 06 جای خیلی خوش آب و هوایی هست ، ما گرمای هوای تهران رو بخاطر درخت های زیاد اونجا حس نمیکردیم ، پادگان 06 معروف به جهنم سبز هست !
فضای داخل بزرگ هست و جا برای سیگار کشیدن و ... هم دارید ! فقط بعد یه مدت میاد دستتون !
روز آخر ما 30 نفری میرفتیم سیگار میکشیدیم ، قطاری میرفتیم و برمیگشتیم کسی هم کاری نداشت !
2 هفته اول رو بهتون سخت میگیرن ، تا جایی که بدن هاتون آماده میشه
10 روز اول هم اصلا فکر مرخصی نباشین و بیخودی درخواست نکنین
با کسی درگیری ایجاد نکنین ، دنبال اینجور بهانه ها هستن
ترس اضافه خدمت نداشته باشین ، آموزشی اضافه خدمت نداره
فکر فرار و این چیزا هم نزارین بیاد تو سرتون ، 2 ماه بیشتر نیست و زود میگذره ، منم روزای اول برام سخت بود
هر گردان 4 تا گروهان داره که داخل یک ساختمان 4 طبقه ساماندهی میشن
برین اونجا با نظام گروهان ها آشنا میشین ، هر گروهان سلف غذا خوری ، سرویس خودشو داره ، راه پله خودشو داره و ...
هر شب حدود 20-25 نفر باید نگهبانی بدن ، به طور متوسط هر 4 روز یکبار باید نگهبانی بدین که براتون خاطره میشه
هر 9 روز یکبار هم آماده و گشتی دارین
داخل پادگان حموم خوبی هست و میتونین هر روز صبح استفاده کنین ( قبل بیداری ) و عصر ها هم یک روز در میون نوبت گروهان میخوره بهتون ، البته 4-5 روز اول نمیزارن برین حموم تا یکم سختی بکشین
فرمانده هنگ شما یک سرهنگ بسیار بسیار با ابهت و متشخصی هست به اسم غلامرضا سیف ، بسیار این آدم رو دوست دارم ، آدم با شعوری هست که به سرباز ها اهمیت میده
فرمانده پادگان هم سرتیپ 2 شهرام نوروزی هست که مدتیه مریض احواله و نیست
هر مشکلی داخل پادگان داشتید با فرمانده گروهان هاتون تو کلاس های عقیدتی به اونها بگید ، سریعا رسیدگی میکنن ، مشکلاتی مثل کیفیت غذا ، احیانا توهین و بی احترامی ، اذیت کردن ها و ...
فعلا این موارد باشه تا بعد ...
اقا دوره کد چطوریه؟؟؟
دوره کد معمولا کجاست؟
من 01 هستم اموزشی تمام شده
کسی اینجا تجربه دوره کد داره؟؟؟ تو دوره کد باید چی کار کنیم؟؟
اکثر فرمانده هاش مودب و خوشبرخوردن ولی من خودم شخصا با فرمانده های بد اخلاق و سخت گیر بیشتر حال میکنم . چون موقع مرخصی دادن که میشه گروهانهایی که فرماندشون سخت گیر بوده و بیشتر کار کردن خیلی راحت میرن مرخصی ولی گروهانهای تنبل رو نگه میدارن . مثلا ما رو 3 هفته ی آخر پشت سر هم نگه داشتن . ما فرماندمون ستوان یکم منصوری بود و در طول دوره بدترین توهینش "آقای نامحترم" بود . اما با وجود تمام خوش اخلاقیش کنترل درستی روی مرخصی ها ، پارتی بازیها ، دعواها و ... نداشت و باعث شد چند دفعه الکی ما رو نگه دارن . فرمانده های بد اخلاق و جدی هم من اینا رو میشناسم : جناب پسندیده ، جناب آقا بیگلویی ، جناب فرخ نژاد ، فک کنم جناب نظام اسلامی هم بد اخلاق بود .
لباس ها و استحقاقی های دوره ی شهریور (یعنی دوره ی شما رو) ، سربازهای دوره ی قبلی (یعنی ما) براتون مرتب کردیم و داخل کوله گذاشتیم . احتمالا روز اول بهتون استحقاقیهاتون رو میدن و یه هفته نگتون میدارن و بعدش یه مرخصی 48 ساعته بهتون میدن . مال ما که اینجوری بود . در ضمن این دوره از این کوله کوچیکها بهتون میدن . دوره ی ما کوله های بزرگ و خیلی بهتری دادن . الان هم دارن آسایشگاه ها رو سم پاشی میکنن .
تقسیم بعد از آموزشی اصلا معلوم نیست ولی اکثرا استان تهران میندازن . چیزی حدود 50 تا 60 درصد . ولی یگانهای تهران از همه جا سخت تره . من خودم مازندران تقسیم شدم . یکشنبه باید برم ببینم کدوم شهر و کدوم قسمت پلیس میوفتم . در ضمن این وبلاگ رو بخون :توضیحات خیلی خوبی توش هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی حموم هم هفته ای یه دفعه برای هر گروهان هست . ولی جمعه ها حموم آزاد و عمومیه و نیم ساعت قبل از بیدار باش یعنی بین 4 تا 4:30 صبح هم حموم عمومی و باز هست .
سگ و گربه هم تو پادگان زیاده ولی همشون بی آزارن .
Last edited by imanpod; 22-08-2011 at 10:35.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)