تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 4105 اولاول ... 3353854254314324334344354364374384394454855359351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوری میشه بیفتی راهنمایی رانندگی ؟! خدایی بهتر از اینه که بری ارتش من حاضرم سر چهار راه وایسم جریمه بنویسم ولی نرم ارتش!

آخر فروم باز secretman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

من امروز از آموزشی مرزن آباد(نیروی انتظامی) ترخیص شدم، 90 درصد بچه هامون افتادن آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل
    من افتادم شرقی

خواستم ببینم چه راههایی وجود داره بیافتم شهر خودم(ساری)؟درضمن تک پسر هستم
    مدارک تک فرزندی رو هم اینطور که میگن نفرستادن تهران ، چون متاهل ها و فرزند نظامی ها و تک پسرا همه افتادن مرز

در مورد تعویض هم ممکنه یه توضییح بدین ، ممنون

3. این کاربر از secretman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بالاخره تموم شد !
    نیروی زمینی ارتش - پادگان 06

به ما هم گفتن 3 شنبه صبح اینجا باشید امریه هاتون رو بگیرید برید پی کارتون : دی

بچه های ارتش 06 آماده یه دوره سخت باشید !
    روزهای آخر به ما خیلی خوش گذشت ، همش خاطره میشه براتون
    مراسم تحلیف بسیار خوبی داشتیم ، تمام گروهان ها بهترین رژه رو رفتن
    به به به سلامتی

نه داداش ما بیدی نیستیم با این بادها بلرزیم به ما هم مثل شما خوش میگذره من اینو ایمان دارم

من میگم علی الاصول 80% سربازی و سختیش به فکر تو بستگی داره! اگر خودت را درست آماده کرده باشی و فکرت فکری باشه که بخوای از این دوره لذت ببری مطمئن باش حتما میبری ! ولی خدا نکنه بخوای لج کنی و بگی ااا چرا اینطوریه؟ بدترین دوره زندگیت میشه! (این نظر شخصیه منه )

منتظر پست تکمیلی و تحلیل شما هستیم برای راهنمایی سربازهای اعزام شهریور

ارادتمندم

واسه ما که هتل بود ولی خدا به بعدی ها رحم کنه
    نامردا امریه رو ندادن حالا تا سه شنبه از استرس می میریم

دوست عزیز ممنون میشم شما هم راهنماییهای لازم را به ما اعزامیهای شهریور بگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
    منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
    الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
    تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر
    آقا خسته نباشی. من 1 شهریور اعزامم شهدای کرمانشاه. چطوره اونجا ؟ سخته آسونه ؟ توصیه خاصی داری ؟ خیلی ممنون میشم یکم توضیح بدی.
    راستی امروز کچل کردم. تجربه جالبیه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مازاد که تا لحظه آخر معلوم نمیشه کجا میفتی ولی در هر صورت در مورد مالک اشتر اراک :
    آسونترین مرکز آموزش نیروی انتظامیه . تو بدترین حالت ممکن 4-5 دفعه میای مرخصی . 4 تا گردان داره که گردانهای ذوالفقار و عاشورا جدید و تر و تمیزن ولی گردانهای کربلا و قدس قدیمین و امکانتشون کمتره . به جز یکی دو گروهان موقتی ، همه ی سربازهای آموزشیش تحصیل کرده اند (از فوق دیپلم تا دکترا ، البته لیسانس از همه بیشتره) . متاسفانه علی رغم درختکاری و فضای سبز خوب ، داخل پادگان خاک خیلی زیاده . همه گردانها برا خودشون تلفن عمومی (معمولا 6 تا) و بوفه دارن . تو گردان قدس میوه فروشی هم هست . آفتاب هم ظهرها خیلی داغه ولی شبا هوا خنک میشه . میدون تیر و محل اردوگاه دقیقا اون دست جاده (جاده اراک-خمین) هست و خیلی نزدیکه .
    سوال خاصی اگه داری در خدمتم .
    مرسی . توضیح کامل و مفصلی بود . در مورد برخورد فرمانده های اونجا اطلاعی دارین ؟

و اینکه اول نگه میدارن یا لباس میدن و میگن برگردین ؟ تقسیم بعد از آموزشی معمولا چجوریاست ؟

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بچه ها منم امروز برگشتم از اموزشی . من بیگلری اردبیلی افتاده بودم . واقعا سخت بود ولی خدایی جای خوبی بود حالا بعدا برای کسایی که افتادن اونجا میگم چه کنن تا اونجا حال بده . . . . . راستی منم افتادم تهران ستاد اماد و پشتیبانی. . .

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ظاهرا فعلا نیروی انتظامی داره میگیره . یه توضیح کلی در مورد اونجا میدین ؟ میاندوره داره ؟ اون اول بهتون لباس دادن و برگشتین یا نه ؟ و بعد اینکه الان شهر خودتون افتادین ؟
    داداش کلا اینکه یه جا میان دوره میدن یا نه و یا پایان دوره چقدر میدن و این جور چیزها بستگی به نظر فرمانده پادگان داره . مثلا به ما میان دوره ندادن ولی به دوره ی قبلی ما داده بودن خیلی نمیشه حساب کرد.
    سلام بچه ها
    تموم شد مال ما هم
    (دلم لک زده بود واسه پی سی)
    افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

چجوریاست بچه ها؟
    کدوم یگان ممکنه بیوفتیم؟
    اگه خود فرماندهی انتظامی افتاده باشی که خیلی خوبه ولی من میترسم از اونجا شما رو بفرستن پلیس پیشگیری و از وانجا هم یه کلانتری تو تهران بزرگ و دوران جهنمی خدمت تو کلانتری شروع بشه
    موقع تقسیم به کسی گفتن افتادین پلیس پیشگیری؟یا یگان امداد؟؟ اینو به من جواب بده تا بهت بگم
    چه جوری میشه بیفتی راهنمایی رانندگی ؟! خدایی بهتر از اینه که بری ارتش من حاضرم سر چهار راه وایسم جریمه بنویسم ولی نرم ارتش!
    سواد چقدر داری اگه لیسانس داری ارتش بهترین ارگان برای خدمتت هست اگه فوق دیپلم داشته باشی ارتش بهتر از نیرو انتظامی هست اگه دیپلم یا زیر دیپلم باشی باز هم ارتش بهتر از نیرو انتظامی هست.
    خوب بچه ها منم امروز برگشتم از اموزشی . من بیگلری اردبیلی افتاده بودم . واقعا سخت بود ولی خدایی جای خوبی بود حالا بعدا برای کسایی که افتادن اونجا میگم چه کنن تا اونجا حال بده . . . . . راستی منم افتادم تهران ستاد اماد و پشتیبانی. . .
    اماد تو خ شریعتی خ معلم مرودشت جنوبی هست جای بدی برای خدمت نیست یعنی از خیلی جاهای نیرو انتظامی بهتر هست .
    من یه بار رفتم تو حیاطش چون مسول پخش کردن میوه هم هستین خیلی میوه میخورید

9. 5 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به به به سلامتی

نه داداش ما بیدی نیستیم با این بادها بلرزیم به ما هم مثل شما خوش میگذره من اینو ایمان دارم

من میگم علی الاصول 80% سربازی و سختیش به فکر تو بستگی داره! اگر خودت را درست آماده کرده باشی و فکرت فکری باشه که بخوای از این دوره لذت ببری مطمئن باش حتما میبری ! ولی خدا نکنه بخوای لج کنی و بگی ااا چرا اینطوریه؟ بدترین دوره زندگیت میشه! (این نظر شخصیه منه )

منتظر پست تکمیلی و تحلیل شما هستیم برای راهنمایی سربازهای اعزام شهریور

ارادتمندم
    خب
    ببین دوست عزیز
    دوره ای که ما بودیم یکی از راحت ترین دوره های آموزشی اونجا بود ، ماه رمضون به ما خورد و خیلی به نفع ما شد
    اردوگاه ما داخل پادگان افتاد و منطقه تلو نرفتیم ، این چند روز ماه رمضون ورزش صبح گاهی کنسل شد ، رژه خیلی خیلی کمتر از قبل شد ، اکثرا فقط کلاس میرفتیم و ... ولی دوره شما دیگه بهونه ای نیست

اول وسایلی که باید ببرید رو میگم ، تو 06 این چیزا به درد ما خورد

1- ساک معمولی که اگه مرخصی دادن وسایل و لباستون رو ببرید و بیارید
    2- دفتر 100 برگ و خودکار
    3- یک متر کش
    4- قاشق و چنگال و چاقو و کنسرو باز کن
    5- ناخن گیر و تیغ ژیلت یا ماشین اصلاح
    6- کتاب و مجله برای وقتی که بیکار هستین
    7- شامپو و صابون خمیری ( شامپو بهتون میدن ولی به درد نمیخوره )
    8- پودر شربت فوری
    9- قرص مولتی ویتامین
    10- دستمال کاغذی جیبی
    11- قفل کوچیک 2 عدد
    12- پول به مقدار 50 هزار تومن ، بیشتر به دردتون نمیخوره ، اگه بیشتر لازم دارید عابر بانک هست داخل
    13- یک سری کپی شناسنامه و کارت ملی
    14- کارت عابر بانک سپه
    15- کارت تلفن

بقیه چیزها رو هم همونجا روز اول رفتین بهتون میگن

محیط 06 جای خیلی خوش آب و هوایی هست ، ما گرمای هوای تهران رو بخاطر درخت های زیاد اونجا حس نمیکردیم ، پادگان 06 معروف به جهنم سبز هست !
    فضای داخل بزرگ هست و جا برای سیگار کشیدن و ... هم دارید ! فقط بعد یه مدت میاد دستتون !
    روز آخر ما 30 نفری میرفتیم سیگار میکشیدیم ، قطاری میرفتیم و برمیگشتیم کسی هم کاری نداشت !
    2 هفته اول رو بهتون سخت میگیرن ، تا جایی که بدن هاتون آماده میشه
    10 روز اول هم اصلا فکر مرخصی نباشین و بیخودی درخواست نکنین
    با کسی درگیری ایجاد نکنین ، دنبال اینجور بهانه ها هستن
    ترس اضافه خدمت نداشته باشین ، آموزشی اضافه خدمت نداره
    فکر فرار و این چیزا هم نزارین بیاد تو سرتون ، 2 ماه بیشتر نیست و زود میگذره ، منم روزای اول برام سخت بود

هر گردان 4 تا گروهان داره که داخل یک ساختمان 4 طبقه ساماندهی میشن
    برین اونجا با نظام گروهان ها آشنا میشین ، هر گروهان سلف غذا خوری ، سرویس خودشو داره ، راه پله خودشو داره و ...
    هر شب حدود 20-25 نفر باید نگهبانی بدن ، به طور متوسط هر 4 روز یکبار باید نگهبانی بدین که براتون خاطره میشه
    هر 9 روز یکبار هم آماده و گشتی دارین

داخل پادگان حموم خوبی هست و میتونین هر روز صبح استفاده کنین ( قبل بیداری ) و عصر ها هم یک روز در میون نوبت گروهان میخوره بهتون ، البته 4-5 روز اول نمیزارن برین حموم تا یکم سختی بکشین

فرمانده هنگ شما یک سرهنگ بسیار بسیار با ابهت و متشخصی هست به اسم غلامرضا سیف ، بسیار این آدم رو دوست دارم ، آدم با شعوری هست که به سرباز ها اهمیت میده
    فرمانده پادگان هم سرتیپ 2 شهرام نوروزی هست که مدتیه مریض احواله و نیست

هر مشکلی داخل پادگان داشتید با فرمانده گروهان هاتون تو کلاس های عقیدتی به اونها بگید ، سریعا رسیدگی میکنن ، مشکلاتی مثل کیفیت غذا ، احیانا توهین و بی احترامی ، اذیت کردن ها و ...

فعلا این موارد باشه تا بعد ...

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا دوره کد چطوریه؟؟؟

دوره کد معمولا کجاست؟

من 01 هستم اموزشی تمام شده

کسی اینجا تجربه دوره کد داره؟؟؟ تو دوره کد باید چی کار کنیم؟؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی . توضیح کامل و مفصلی بود . در مورد برخورد فرمانده های اونجا اطلاعی دارین ؟

و اینکه اول نگه میدارن یا لباس میدن و میگن برگردین ؟ تقسیم بعد از آموزشی معمولا چجوریاست ؟
    اکثر فرمانده هاش مودب و خوشبرخوردن ولی من خودم شخصا با فرمانده های بد اخلاق و سخت گیر بیشتر حال میکنم . چون موقع مرخصی دادن که میشه گروهانهایی که فرماندشون سخت گیر بوده و بیشتر کار کردن خیلی راحت میرن مرخصی ولی گروهانهای تنبل رو نگه میدارن . مثلا ما رو 3 هفته ی آخر پشت سر هم نگه داشتن . ما فرماندمون ستوان یکم منصوری بود و در طول دوره بدترین توهینش "آقای نامحترم" بود . اما با وجود تمام خوش اخلاقیش کنترل درستی روی مرخصی ها ، پارتی بازیها ، دعواها و ... نداشت و باعث شد چند دفعه الکی ما رو نگه دارن . فرمانده های بد اخلاق و جدی هم من اینا رو میشناسم : جناب پسندیده ، جناب آقا بیگلویی ، جناب فرخ نژاد ، فک کنم جناب نظام اسلامی هم بد اخلاق بود .
    لباس ها و استحقاقی های دوره ی شهریور (یعنی دوره ی شما رو) ، سربازهای دوره ی قبلی (یعنی ما) براتون مرتب کردیم و داخل کوله گذاشتیم . احتمالا روز اول بهتون استحقاقیهاتون رو میدن و یه هفته نگتون میدارن و بعدش یه مرخصی 48 ساعته بهتون میدن . مال ما که اینجوری بود . در ضمن این دوره از این کوله کوچیکها بهتون میدن . دوره ی ما کوله های بزرگ و خیلی بهتری دادن . الان هم دارن آسایشگاه ها رو سم پاشی میکنن .
    تقسیم بعد از آموزشی اصلا معلوم نیست ولی اکثرا استان تهران میندازن . چیزی حدود 50 تا 60 درصد . ولی یگانهای تهران از همه جا سخت تره . من خودم مازندران تقسیم شدم . یکشنبه باید برم ببینم کدوم شهر و کدوم قسمت پلیس میوفتم . در ضمن این وبلاگ رو بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات خیلی خوبی توش هست .
    راستی حموم هم هفته ای یه دفعه برای هر گروهان هست . ولی جمعه ها حموم آزاد و عمومیه و نیم ساعت قبل از بیدار باش یعنی بین 4 تا 4:30 صبح هم حموم عمومی و باز هست .
    سگ و گربه هم تو پادگان زیاده ولی همشون بی آزارن .
    Last edited by imanpod; 22-08-2011 at 10:35.

14. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •