تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 646 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

داره خودمونی میشه rezaei73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من قراره امروز نوت 3 بگیرم.

گارانتی سامتل را حدود 40 تومن ارزونتر از مایکروتل پیدا کردم، میدونم هر دو نماینده سامسونگ هستند ولی تفاوتش اینه که مایکروتل دو مرکز خدمات داره تبریز ولی سامتل نداره و میگه اگه مکلی باشه باید پست کنی تهران.

به نظرتون کدوم ارزش داره، 40 تومن بیشتر مایکروتل و یا فرقی نمیکنه.

فقط اگه دوستان بتونن زودتر جواب بدن ممنون میشم چون چند ساعت بعد میرم بگیرم (ظهر داشتم تحقیق میکردم)

من از گارانتی مایکروتل خیلی راضی هستم ولی درباره سامتل تا حالا چیزی نشنیدم.به نظرم شما که داری انقد هزینه میکنی این چهل تومن دیگه هم هزینه کن ضرر نمیکنی
    در کل از مایکروتل خیلی راضیم!

2. 2 کاربر از rezaei73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

HTC Desire 510
    4G داره
    رم 1 گیگ
    سی پی یو Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53

HTC Desire 610
    4G داره
    رم 1 گیگ
    سی پی یو Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

Huawei Ascend P7 mini
    4G داره
    رم 1 گیگ
    سی پی یو Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

این نکترم دقت کنین که اگثرا گوشیا منطقه ای تولید میشه و ممکنه 4G برا یه سری مناطق زده نشه پس به نسخه ای که میخرید دقت کنین و از فروشنده حتما سوال و شرط کنین!!!
    اول مرسی بابت راهنمایی شما.

من هرچه قدر مقایسه کردم هیچکدوم به نظرم خوب نیومد برای همین کش رو به 1ت ارتقا دادم.
    تو این رنج؛ htd desire 810 رو خوب دیدم اما بزرگترین مشکلش برای من بزرگیش هست. اصلا نمیشه تک دست باهاش کار کرد
    که در محل کار به مشکل میخورم. حالا دوستان چیز دیگه ایی پیشنهاد میدن؟
    انتظاراتم هم + گزینه بالا به اینها کاهش پیدا کرد.

به احتمال خیلی زیاد اندروید 5 رو ساپورت کنه و 4g هم حتما داشته باشه.

(پ.ن: جدای پستم، به نظرتون گالگسی اس 5 مینی بهتره یا اس 4)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان
    تا 1200 چی پیشنهاد میدید؟
    بازی نمیکنم اصلا
    کیفیت تصویرش خوب باشه
    سایزش هم هرچی کوچیکتر بهتر
    بجز هوآوی هرچی میتونید معرفی کنید
    مرسی

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

نظرتون در مورد گوشی z2 چییه آیا ارزش خریدن داره تا 130000 نظرتون چییه ودر ضمن می گن پنلaوb کدوم بهتره؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اول مرسی بابت راهنمایی شما.

من هرچه قدر مقایسه کردم هیچکدوم به نظرم خوب نیومد برای همین کش رو به 1ت ارتقا دادم.
    تو این رنج؛ htd desire 810 رو خوب دیدم اما بزرگترین مشکلش برای من بزرگیش هست. اصلا نمیشه تک دست باهاش کار کرد
    که در محل کار به مشکل میخورم. حالا دوستان چیز دیگه ایی پیشنهاد میدن؟
    انتظاراتم هم + گزینه بالا به اینها کاهش پیدا کرد.

به احتمال خیلی زیاد اندروید 5 رو ساپورت کنه و 4g هم حتما داشته باشه.

(پ.ن: جدای پستم، به نظرتون گالگسی اس 5 مینی بهتره یا اس 4)

دوست عزیز جالا که کش رو ارتقا دادی...یه 200 دیگه ارتقا بده و جی 2 یا نکسوس 5 بگیر...یا 300 ارتقا بده و z2 بگیر. به گوشی با رم کمتر از 2 فکر نکن...با این حجم رم اشغالی اپ های جدید...خدا می دونه تا یه سال دیگه چقدر می خوان رم اشغال کنن.

اس 4 هم در مجموع گوشی خوبی از کار در نیومده...شاید اس 5 مینی بهتر باشه چون به روز تره و یه سری امکانات اضافی مثل سنسور اثر انگشت و نرم افزار جدید تر و اینها داره. البته رمش 1.5 گیگ هست که لابد تاچویز 500-600 تاشو اشغال می کنه و چیز زیادی از رم برات نمی مونه.

سلام دوستان
    بازی نمیکنم اصلا
    کیفیت تصویرش خوب باشه
    مرسی
    من بودم g2 یا نکسوس 5 می گرفتم. ولی اگه کوچیک تر بودنش خیلی مهمه می تونی بری سراغ سری کامپکت سونی...فکر کنم z1 کامپکت تو همین رنج باشه قیمتش.
    ولی اگه مشکلی نداری با سایز با 100 تومن اضافه می تونی z2 بگیری که مشخصاتش از همه اینها خیلی بهتره. به نظرم زیاد دربند سایز نباش همش به عادته. هزینه که داری می کنی یه چیزی بگیر حداقل دو سال جواب کارتو بده.

نظرتون در مورد گوشی z2 چییه آیا ارزش خریدن داره تا 130000 نظرتون چییه ودر ضمن می گن پنلaوb کدوم بهتره؟
    من به شخصه کار نکردم باهاش ولی روی کاغذ امکاناتش به نسبت قیمتش خیلی خوبه و اونایی که داشتن ناراضی نبودن. فقط دوربینش میگن نسبت به بقیه مشخصاتش چندان قوی نیست. ولی بقیه مشخصاتش خوبه. سه گیگ رم و سی پی یو فوق العاده.

در مورد پنل من از منبع معتبری نشنیدم که دو نوع پنل داشته باشه...فکر کنم از این کلک های بازار موبایل هست برای چاپیدن مشتری.
    Last edited by malkemid; 02-12-2014 at 19:19.

7. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

دوست عزیز جالا که کش رو ارتقا دادی...یه 200 دیگه ارتقا بده و جی 2 یا نکسوس 5 بگیر...یا 300 ارتقا بده و z2 بگیر. به گوشی با رم کمتر از 2 فکر نکن...با این حجم رم اشغالی اپ های جدید...خدا می دونه تا یه سال دیگه چقدر می خوان رم اشغال کنن.

اس 4 هم در مجموع گوشی خوبی از کار در نیومده...شاید اس 5 مینی بهتر باشه چون به روز تره و یه سری امکانات اضافی مثل سنسور اثر انگشت و نرم افزار جدید تر و اینها داره. البته رمش 1.5 گیگ هست که لابد تاچویز 500-600 تاشو اشغال می کنه و چیز زیادی از رم برات نمی مونه.

من بودم g2 یا نکسوس 5 می گرفتم. ولی اگه کوچیک تر بودنش خیلی مهمه می تونی بری سراغ سری کامپکت سونی...فکر کنم z1 کامپکت تو همین رنج باشه قیمتش.
    ولی اگه مشکلی نداری با سایز با 100 تومن اضافه می تونی z2 بگیری که مشخصاتش از همه اینها خیلی بهتره. به نظرم زیاد دربند سایز نباش همش به عادته. هزینه که داری می کنی یه چیزی بگیر حداقل دو سال جواب کارتو بده.

من به شخصه کار نکردم باهاش ولی روی کاغذ امکاناتش به نسبت قیمتش خیلی خوبه و اونایی که داشتن ناراضی نبودن. فقط دوربینش میگن نسبت به بقیه مشخصاتش چندان قوی نیست. ولی بقیه مشخصاتش خوبه. سه گیگ رم و سی پی یو فوق العاده.

در مورد پنل من از منبع معتبری نشنیدم که دو نوع پنل داشته باشه...فکر کنم از این کلک های بازار موبایل هست برای چاپیدن مشتری.
    من خودم از G2 خیلی خوشم آمده. قیمتش چنده؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مدل 32 گیگابایتی 1.200 تا 1.250
    16 گیگابایتی 1.100 تا 1.150

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود به شما. بنده G2 دارم و ازش واقعا راضیم. گوشی خوبیه تواین رنج قیمت. سمت سونی نرو فقط

12. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    بازی نمیکنم اصلا
    کیفیت تصویرش خوب باشه
    مرسی
    جی 2 و ای 8 خوبن.
    ولی بهت پیشنهاد می کنم که بودجت رو 1.5 کنی یه دفعه جی 3 بخری البته سایزش 5.5 هس ولی حاشیه هاش کمه.

14. این کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان بین Note3 و Z2 موندم. دلایلمو توضیح میدم خدممتان.امیدوارم یک راهنمایی بفرمایید من از این وضع دربیام.
    Note3:
    گوشی خوبی هست با توان پردازشی بالا و دوربین خوب.کیفیت صفحه اش با توجه به super amo led بودنش خوبه ولی من خیلی جاها خوندم که این نوع صفحه ها بعد از مدتی کیفیتشان کم می شود. همچنین برجسته بودن دوربین به نظرم مشکل اصلی است.که ظاهرا باعث میشه لنز دورین خش برداره
    Z2:
    با باطریو دوام بالا و دوربین قوی تر. ظاهر تنظیم دوربین این نوع گوشی برای گرفتن بهترین کیفیت خیلی سخته(برای یک آماتور) همچنین TFT بودن صفحه باعث میشه که کیفیت و یا درخشش صفحه اش کم باشه.
    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •