[IMG][/IMG]
من از گارانتی مایکروتل خیلی راضی هستم ولی درباره سامتل تا حالا چیزی نشنیدم.به نظرم شما که داری انقد هزینه میکنی این چهل تومن دیگه هم هزینه کن ضرر نمیکنی
در کل از مایکروتل خیلی راضیم!
[IMG][/IMG]
من از گارانتی مایکروتل خیلی راضی هستم ولی درباره سامتل تا حالا چیزی نشنیدم.به نظرم شما که داری انقد هزینه میکنی این چهل تومن دیگه هم هزینه کن ضرر نمیکنی
در کل از مایکروتل خیلی راضیم!
اول مرسی بابت راهنمایی شما.
من هرچه قدر مقایسه کردم هیچکدوم به نظرم خوب نیومد برای همین کش رو به 1ت ارتقا دادم.
تو این رنج؛ htd desire 810 رو خوب دیدم اما بزرگترین مشکلش برای من بزرگیش هست. اصلا نمیشه تک دست باهاش کار کرد
که در محل کار به مشکل میخورم. حالا دوستان چیز دیگه ایی پیشنهاد میدن؟
انتظاراتم هم + گزینه بالا به اینها کاهش پیدا کرد.
به احتمال خیلی زیاد اندروید 5 رو ساپورت کنه و 4g هم حتما داشته باشه.
(پ.ن: جدای پستم، به نظرتون گالگسی اس 5 مینی بهتره یا اس 4)
تا 1200 چی پیشنهاد میدید؟
بازی نمیکنم اصلا
کیفیت تصویرش خوب باشه
سایزش هم هرچی کوچیکتر بهتر
بجز هوآوی هرچی میتونید معرفی کنید
مرسی
نظرتون در مورد گوشی z2 چییه آیا ارزش خریدن داره تا 130000 نظرتون چییه ودر ضمن می گن پنلaوb کدوم بهتره؟
دوست عزیز جالا که کش رو ارتقا دادی...یه 200 دیگه ارتقا بده و جی 2 یا نکسوس 5 بگیر...یا 300 ارتقا بده و z2 بگیر. به گوشی با رم کمتر از 2 فکر نکن...با این حجم رم اشغالی اپ های جدید...خدا می دونه تا یه سال دیگه چقدر می خوان رم اشغال کنن.
اس 4 هم در مجموع گوشی خوبی از کار در نیومده...شاید اس 5 مینی بهتر باشه چون به روز تره و یه سری امکانات اضافی مثل سنسور اثر انگشت و نرم افزار جدید تر و اینها داره. البته رمش 1.5 گیگ هست که لابد تاچویز 500-600 تاشو اشغال می کنه و چیز زیادی از رم برات نمی مونه.
من بودم g2 یا نکسوس 5 می گرفتم. ولی اگه کوچیک تر بودنش خیلی مهمه می تونی بری سراغ سری کامپکت سونی...فکر کنم z1 کامپکت تو همین رنج باشه قیمتش.
ولی اگه مشکلی نداری با سایز با 100 تومن اضافه می تونی z2 بگیری که مشخصاتش از همه اینها خیلی بهتره. به نظرم زیاد دربند سایز نباش همش به عادته. هزینه که داری می کنی یه چیزی بگیر حداقل دو سال جواب کارتو بده.
من به شخصه کار نکردم باهاش ولی روی کاغذ امکاناتش به نسبت قیمتش خیلی خوبه و اونایی که داشتن ناراضی نبودن. فقط دوربینش میگن نسبت به بقیه مشخصاتش چندان قوی نیست. ولی بقیه مشخصاتش خوبه. سه گیگ رم و سی پی یو فوق العاده.
در مورد پنل من از منبع معتبری نشنیدم که دو نوع پنل داشته باشه...فکر کنم از این کلک های بازار موبایل هست برای چاپیدن مشتری.
Last edited by malkemid; 02-12-2014 at 19:19.
من خودم از G2 خیلی خوشم آمده. قیمتش چنده؟
مدل 32 گیگابایتی 1.200 تا 1.250
16 گیگابایتی 1.100 تا 1.150
درود به شما. بنده G2 دارم و ازش واقعا راضیم. گوشی خوبیه تواین رنج قیمت. سمت سونی نرو فقط
جی 2 و ای 8 خوبن.
ولی بهت پیشنهاد می کنم که بودجت رو 1.5 کنی یه دفعه جی 3 بخری البته سایزش 5.5 هس ولی حاشیه هاش کمه.
سلام
دوستان بین Note3 و Z2 موندم. دلایلمو توضیح میدم خدممتان.امیدوارم یک راهنمایی بفرمایید من از این وضع دربیام.
Note3:
گوشی خوبی هست با توان پردازشی بالا و دوربین خوب.کیفیت صفحه اش با توجه به super amo led بودنش خوبه ولی من خیلی جاها خوندم که این نوع صفحه ها بعد از مدتی کیفیتشان کم می شود. همچنین برجسته بودن دوربین به نظرم مشکل اصلی است.که ظاهرا باعث میشه لنز دورین خش برداره
Z2:
با باطریو دوام بالا و دوربین قوی تر. ظاهر تنظیم دوربین این نوع گوشی برای گرفتن بهترین کیفیت خیلی سخته(برای یک آماتور) همچنین TFT بودن صفحه باعث میشه که کیفیت و یا درخشش صفحه اش کم باشه.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)