تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 451 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    این اتفاق همیشه با همین پیغام بود. بهتون پیشنهاد میکنم از ورژن 4-12 درایور گرافیک استفاده کنین.
    دوست عزیز تو لب تاب من همیشه با این پیغام اتفاق نمی افتاد و خودش هم برطرف نمیشد و حتما باید دکمه پاور لب تاب را نگهمیداشتم تا خاموش بشه و درست بشه به هر حال من این پیغامو اینجا قرار دادم تا اگه کسی اطلاعات دقیقی از علت این مشکل داشته باشه نظر بده.
    راستی ممنون میشم اگه آدرس دانلود ورژن 4-12 اینجا قرار بدید تا دانلود کنیم

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دما با کولپد در حالت وب گردی ، تقریبا 60 درجه هست. البته باید به این نکته توجه کرد که کولپد دمای اتاق رو جا به جا میکنه. تو فصل های سرد به دلیل گرم بودن نسبی فضای اتاق ، خیلی نمیشه انتظار کاهش دما رو داشت. بر عکس تابستون که به دلیل کارکرد کولر ، هوای خنک تری جا به جا میشه.

البته کولپدی که استفاده می کنم به نظرم کولپد نسبتا خوبی هست. Deepcool N8 Ultra که یک سال پیش خریدم 40 تومن اگر اشتباه نکرده باشم.

کل LCD هم به دلیل قطع و وصل شدن شدید تصویر هنگام باز و بسته کردن درب یا حرکت دادن اون عوض کردند + پیکلس سوخته

راستی ادامه این منوال باز کردن دستگاه رو از کجا میشه گرفت ؟ چپتر 3 و...

ممنون

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت همه بچه های گل سایت
    من یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم چیکار کنم
    من لپ تاپم گارانتیش تموم شده
    اون 2-3 هفته آخر بردمش سازگار که بایوسشو آپدیت کنن و چند جای دیگشو چک کنن چون گارانتیش داشت تموم میشد.
    لپ تاپ من از اون بلوری های UJ240AS که بلوری رایت می کنه روش هست و قبل از اینکه ببرمش گارانتی خیلی خوب کار می کرد.
    بعد از یک هفته از سازگار با من تماس گرفتن که لپ تاپو چک کردیم مشکلی نداشته و بایوسشو آپدیت کردیمو ، بلوریم خراب بود عوض کردم!!!!
    من شوک شدم گفتم بابا اون که سالمه رایترم هست بزار سر جاش باشه
    بعد رفتم لپ تاپو پس گرفتم سریال بلوریم چک کردم که عوضش نکرده باشن اومدم خونه
    بعد از چند وقت که سی دی گذاشتم توش دیدم چراغش برای 3 ثانیه چشمک میزنه بعد هیچی نمیشه ، dvd همینطور بلوریم خامم گذاشتم هیچ واکنشی نشان نداد.
    نمی دونم تو گارانتی یارو از حرصش چه بلایی سرش اورده که اینطور شده
    تورو خدا راهنمایی کنید
    خیلی ناراحتم
    کاش دستم میشکست نمیبردم لپ تاپ سالمو بدم دست این آدمای ...

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت همه بچه های گل سایت
    من یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم چیکار کنم
    من لپ تاپم گارانتیش تموم شده
    اون 2-3 هفته آخر بردمش سازگار که بایوسشو آپدیت کنن و چند جای دیگشو چک کنن چون گارانتیش داشت تموم میشد.
    لپ تاپ من از اون بلوری های UJ240AS که بلوری رایت می کنه روش هست و قبل از اینکه ببرمش گارانتی خیلی خوب کار می کرد.
    بعد از یک هفته از سازگار با من تماس گرفتن که لپ تاپو چک کردیم مشکلی نداشته و بایوسشو آپدیت کردیمو ، بلوریم خراب بود عوض کردم!!!!
    من شوک شدم گفتم بابا اون که سالمه رایترم هست بزار سر جاش باشه
    بعد رفتم لپ تاپو پس گرفتم سریال بلوریم چک کردم که عوضش نکرده باشن اومدم خونه
    بعد از چند وقت که سی دی گذاشتم توش دیدم چراغش برای 3 ثانیه چشمک میزنه بعد هیچی نمیشه ، dvd همینطور بلوریم خامم گذاشتم هیچ واکنشی نشان نداد.
    نمی دونم تو گارانتی یارو از حرصش چه بلایی سرش اورده که اینطور شده
    تورو خدا راهنمایی کنید
    خیلی ناراحتم
    کاش دستم میشکست نمیبردم لپ تاپ سالمو بدم دست این آدمای ...
    دوست عزيز گذشته ها گذشته ولي فکر نکنم کار درستي کرده باشي که به گارانتي گفتي چکش کن!!!! اخه لپتاپ سالم نياز به چک کردن که نداره. بعدشم يه اپديت باياس کاري بود که خودتم ميتونستي بکني.... حالا خلاصه ... ميتوني بدي اين بلوري رو نگاه کنن شايد قابل تعمير باشه... شايد هم..... البته همه اينها در صورتي هست که شما ويندوز رو عوض کرده باشي + مطمعن باشي که ويندوز درايوتون رو شناخته باشه در device manager....

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام وقت عزیزان بخیر
    چند تا سوال دارم
    اول اینکه این مدل با مدل X64J چه تفاوتی داره کدوم بهتره؟من X64J رو تازه خریدم
    وضعیت باتری اینا چطوریه؟ من لپ تاپ رو دسته دو خریدم طرف گفت باتریش خرابه گفتم یه باتری نو اصلی برام بخر بزار روش بنده خدا هم 105 تومن برام باتری خرید حالا نهایت نگه داشتنش 1 ساعت بیشتر نیست 12 ساعت هم گذاشتم تو شارژ بوده تازه بعضی وقتا با اینکه باتری فول شارژه اصلا روشن نمیشه نمیدونم این باتری چشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز گذشته ها گذشته ولي فکر نکنم کار درستي کرده باشي که به گارانتي گفتي چکش کن!!!! اخه لپتاپ سالم نياز به چک کردن که نداره. بعدشم يه اپديت باياس کاري بود که خودتم ميتونستي بکني.... حالا خلاصه ... ميتوني بدي اين بلوري رو نگاه کنن شايد قابل تعمير باشه... شايد هم..... البته همه اينها در صورتي هست که شما ويندوز رو عوض کرده باشي + مطمعن باشي که ويندوز درايوتون رو شناخته باشه در device manager....
    من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..
    من درایوو گذاشتم رو لپ تاپ داداشم برای اونم همینطوری بود
    تو device manager و بقیه جاهای دیگه ویندوز کامل میشناسه و درسته
    وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
    اگه یه جای مطمئن می شناسید که بتونه درستش کنه و خرابتر نکنتش لطفا معرفی کنید
    ممنون

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..
    من درایوو گذاشتم رو لپ تاپ داداشم برای اونم همینطوری بود
    تو device manager و بقیه جاهای دیگه ویندوز کامل میشناسه و درسته
    وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
    اگه یه جای مطمئن می شناسید که بتونه درستش کنه و خرابتر نکنتش لطفا معرفی کنید
    ممنون
    حقيقت من شيراز هستم. ولي درست کردنشم زياد توصيه نميشه... ترجيحا اگه نياز داري بخر.... با اين جيزهايي که تعريف کردي 100 درصد مشکل سخت افزاري هست.... منم لپتاپم رو داده بودم به سازگار بهم گفتن چيپ لپتاپ سوخته.! ميخواست 500 تومن بهم ضرر برنه. لپ رو بردم پيش يک تعمير کار ازم 130 گرفت گفت مشکلش اصلا از چيپ نبوده.... ايشالا که هيچکس گذرش به گارانتي نخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من سی دی همراه لپ تاپ رو که حاوی درایورها و نرم افزتر ها بود رو گم کردم
    آیا جایی هست که بتوانم دانلودش کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من سی دی همراه لپ تاپ رو که حاوی درایورها و نرم افزتر ها بود رو گم کردم
    آیا جایی هست که بتوانم دانلودش کنم
    از سایت asus میتونید نسخه های به روزشو دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یه عزیزی هم در مورد باتری این لپتاپ بگه من تازه باتری نو براش خریدم ولی اصلای بالای یه ساعت شارژ نگه نمیداره؟میشه بگید استاندارد نگهداشتن باتری در این لپ تاپ چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •