مثل نسخه 2010 در ویندوز 7 مشکل کم بودن صدای داخل استادیوم هنوز وجود داره که شدیدا روی هیجان بازی تاثیر میذاره.اما تو xp مشکلی نیست.همچنین هنوز لرزش خفیف در ویندوز 7 هست حتی با بهترین سیستم.
مثل نسخه 2010 در ویندوز 7 مشکل کم بودن صدای داخل استادیوم هنوز وجود داره که شدیدا روی هیجان بازی تاثیر میذاره.اما تو xp مشکلی نیست.همچنین هنوز لرزش خفیف در ویندوز 7 هست حتی با بهترین سیستم.
توی ویندوز 7 درست مثل نسخه قبل موقع گل زدن و صحنه های حساس صدای تماشاچی تغییر نمی کنه
البته من PesEdit 2011 Patch 0.3 رو هم نصب کردم با این پچ ها میشه اسم حریف رو برداشت؟
برا مشکل صدا تو تاپیک ادیت پیس 11 رو نگاه کردم چیزی پیدا نکردم .با پچ که نمیشه اسمو برداشت باید منتظر موند تا برنامه ای چیزی بیاد تا بشه اینکارو انجام دادتوی ویندوز 7 درست مثل نسخه قبل موقع گل زدن و صحنه های حساس صدای تماشاچی تغییر نمی کنه
البته من PesEdit 2011 Patch 0.3 رو هم نصب کردم با این پچ ها میشه اسم حریف رو برداشت؟
ببخشید مشکل کم بودن stamina بازی و کم بودنش چجور حل میشه من وقتی به دقیقه 65 بازی میرسم stamina همه تمام میشه و به قرمز میرسه؟
یه بازیکنی بود Diego که توی Juventus بازی میکرد؛ برید اونجایی که میشه ترکیب تیم های ملی رو عوض کرد، با اینکه این بازیکن برزیلیه اما توی لیست بازیکنای برزیلی نیست!!!!!!!!!!!![]()
بستگي به روحيه بازيكن و استفاده شما از بازيكنان داره هر چي روحيه بازيكن بالاتر باشه(قرمز)ديرتر خسته ميشه در ضمن از بازيكنات زياد كار نكش همه كه كريم باقري نميشن![]()
میشه بگین Leaders , Level , Trailers توی Game plan چه فرقی با هم دارن؟
پچ pesedit 0.3 كه لينك مستقيمش در صفحه 410 تاپيك موجود هست![]()
بهترین پچ اینه: Pes Edit 0.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)