1. خیر تاثیری توی پینگ نداره تو این متراژ
2. نه مودم فقط روشن باشه کافیه
3. خیر تمام پورت ها باز هست
1. خیر تاثیری توی پینگ نداره تو این متراژ
2. نه مودم فقط روشن باشه کافیه
3. خیر تمام پورت ها باز هست
سلام
دوستان من یه مودم آوردم واسه تست تو خونمون
وقتی مودمو روشن می کنم این led ها ثابت نمیشن 3تاشون روشن میشه بعد میشه یکی بعد 2تا بعد 5 ثانیه بعد یهو میشه صفر
رو یه فرکانس خاصی 60% سیگنال دارم ولی رو بقیه فرکانسا نه، یکیشون 20% اون یکی 0
مگه نباید رو بهترین فرکانس set کنه ؟
مشکل از کجاست ؟
سلام
چون اکانت ندارین ثابت نمیشه به محض این که اکانت رو مودم تنظیم بشه ثابت میشه
سلام دوستان.
من تعرفه 128 گرفتم ولی حالا میخوام تغییرش بدم ولی تو سایت ایرانسل که درخواست میدم میگه امکانپذیر نیست . باید چکار کنم؟ چه راه حلی وجود دار ه؟
درضمن از کجا باید بفهمیم پینگمون چقدره؟
با سپاس.
باید یک اکانت جدید شرکتی ثبت نام کنی و این یکی رو که داری به تعرفه آزاد تغییر بدی. تو پست های قبلی توضیحات هست.
دوست عزیز برای تغییر تعرفه باید زنگ بزنی پیشتیبانی تا برات انجامش بدن. میتونی تعرفه اکانت فعلی رو هم تغییر بدی. اگر بالاتر از 128 بخواهی با مدرک شخص حقیقی مثل گواهی پزشکی - یا معرفی نامه از دانشگاه یا معرفی نامه از شرکت داشته باشی.
برای پینگ گردن هم دستور زیر رو تو run بزن.
ping w*w.yahoo.com -t
یا
ping 4.2.2.4 -t
به جای اسم سایت میتونی اسم سایت دیگر رو هم بزنی.
-------------------------------------------------------------
من فکر میکنم ایرانسل تو شبکش یک تغییر داده و شاید تو شبکش حالا داره از اتصال point to point استفاده مینکه. از پریشب که پینگ خیلی خوب شد تا الان تغییری نکرده و همچنان میشه یاهو رو راحت زیر 200 پینگ کرد و گوگل رو دور و بر 260 و کیفیت سرویس خیلی توپ شد. به امید اینکه همین طوری بمونه ^^
Last edited by luches; 10-08-2011 at 12:32.
کسی نبود جواب مارو بده؟!!!
دوست عزیز برو تو سایت ایرانسل و برو تو اکانت بخش حساب ! بعدش رو گزینه مشهاده جزئیات حسابهای ویژه در پایین صفحه کلیک کن و برو داخل. ببین بخش ترافیکت شارژ شده ؟؟ اگر شده مودم رو یک ریست کن درست میشه ! اگر نشده زنگ بزن پشتیبانی البته اگر واریز کرده باشی 100% میاد تو اکانتت. برو چک کن ببین چجوریه !
شما به اینترنت هم وصل نباشی میتونی بری تو سایت ایرانسل چک کنی چون شبکه داخلیه !
امروز چرا اینطوری شده برای من؟
سرعتش افتضاح شده و روی اعصابه
سرعت دانلودم شده 8KB/s
ممنون از جوابتون
راستش اصلا تو سایت خود ایرنسل هم نمیره!!!
تو سایتم رفتم ثبت شده جالب اینجاست من تازه دیروز شارژ کردم بعد اونجا نوشته 13 روز تا پایان!!!
وضعیت حسابمم فعاله اما کار نمیکنه تلفنم که زدم گفتن همه چی فعاله 24 ساعت صبر کنید باهاتون تماس میگیریم ریستم کردم درست نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)