[QUOTE=davood-d;6359289]متوجه نميشم! من گفتم بهترين پايونير بدرد نخوره. بعد فكر كنم بدترين مدل هاي كه روي RS ميفروشه بهترين؟
در مرود صداي ياماها يا دنون نگفتي از چه كابلي استفاده كردي؟ معمولا ياماها با كابل تمام نقره روي موزيك ماكرو بهتري نسبت به دنون داره. دنون يكم وارد ميكرو ميشه كه اون هم اگر مدار dsp ياماهارو غير فعال كنيد در اين نواحي هم وارد مي شود.
پايونير صداي سينوسي نداره و خطي در فركانس بالا پخش ميكنه براي همين با هر بلندگو و هر سطح پائين تجربه يكم در ظاهر بهتره اما در طولاني مدت صداش به گوش فشار مياره. مشكل ديستروشن شديد صدارو مثل انكيو در ولوم بالا نيز داره.
كلا بگذريم
داستان کابل هم جالب شد گفتید . چند وقته مد شده تا صحبت از یه سیستم میشه بعضیا مستقیم میگند 1- آیا فیلم ارجینال دارید 2- کابلتون چیه . توجهتونو به این کامنت جلب میکنم :
A lot of people make a big deal out of power amps.
Even when their amps have more than enough power to drive their speakers, a lot of people still think the amps will somehow improve the sound of their speakers.
A lot of people also believe that speaker wires and interconnect cables will improve the sound of their speakers.
But most of us here know better.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: