تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 472 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان رفتم مسافرت گيلان و اردبيل تو مسير برگشت وقتي گاز هنوز يك خط داشت هي چراغ سبز سي ان جي خاموش ميشه ميره رو بنزين باز روشن ميشه مي ياد رو گاز
    گفتم شايد يه مدت بگذره خوب شه ولي الان 10 روزه اين مشكل ادامه داره
    وقتي گاز به اندازه يك خونه مي رسه هي مي ره رو بنزين و هي بر مي گرده

دوستان و اساتيد و ضجر كشيدگان و دود چال سرويس و تعميرگاه خوردگان راه نمايي بفرماييد راه چاره چيست

- - - Updated - - -
    ماشين اي اف سون دوگانه مدل 91 با 60 هزار تا كاركرد
    Last edited by sasan-aras; 22-09-2015 at 14:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما
    1- با تغییر شمع ها به معمولی صرفا کمک می کنید تا سوخت موتور به صورت خام بسوزه و در نتیجه هم به موتور فشار میاد و قدرتش کم می شه و هم آلودگی و دود ماشینتون بیشتر می شه البته من تا قبل از اینکه شمع ها رو عوض کنم 200 تا بیشتر نمی تونستم با یک باک برم و بعد از تعویض شمع ها به ایریدیوم 190 تا می ره به نظر من این مقدار ارزششو نداره بخواهی شمع ها رو معمولی کنی
    2- اما لرزش فرمون: ماشین ما که به 100 تا می رسید یک لرزش فوق العاده ای داشت در حدی که عرق شرم روی پیشونیم می نشست و ...! تا اینکه رفتم مشهد و یک آپاراتی خوب گیر آوردم، گفت بالانس چرخ هات رو اشتباه زده بوده! خلاصه اول باد نیتروژن زد برام و بالانس کرد و کلا مشکل لرزش برطرف شد(تو اتوبان گرمسار-قم تا 190 رفتم و چون مسافر داشتم احتیاط کردم و بیشتر نرفتم! هر چند تازه نفسش باز شده بود و دلش می خواست بیشتر بره و در این سرعت اصلا فرمون لرزش نداشت)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    امروز دقت کردم که روی گاز تو 120 تا فرمون میلرزه و رو بنزین تو 160 به بالا . البته تو دنده های پایین این مشکل وجود نداره. ولی با توجه به صدای موتور حس میکنم از شمع ها باشه. چون دذرجه حرارتی شمع ها با فابریک هم خونی نداره. یه درجه سردتره.
    Last edited by mohamadamin77; 24-09-2015 at 00:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه موضوع دیگه که از اول باهاش درگیرم اینه که گاهی اوقات وقتی ماشین رو روشن میکنی صدای کر کر میاد ولی بعضی وقتا اینقدر ماشین نرم و بی صدا کار میکنه که حس ماشین خارجی به ادم دست میده.
    این صدای کر کر هم از سمت تسمه تایم میاد.
    دوستان نظری دارن بگن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای تعویض شمع چه وسایلی لازمه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ترجیحا یک دسته جغجغه با بکس مربوطه برای باز کردن پیچ کویل ها و یک آچار شمع با دسته بلند ( بلند تر از 30 سانتیمتر)
    توضیح اینکه زمان بستن شمع ها خیلی بیش از حد فشار نیارید چون چینی شمع ها میشکنه و در بستن پیچ کویل ها هم دقت بشه چون در صورت سفت کردن بیش از حد یا خود کویل میشکنه یا پیچش

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ترجیحا یک دسته جغجغه با بکس مربوطه برای باز کردن پیچ کویل ها و یک آچار شمع با دسته بلند ( بلند تر از 30 سانتیمتر)
    توضیح اینکه زمان بستن شمع ها خیلی بیش از حد فشار نیارید چون چینی شمع ها میشکنه و در بستن پیچ کویل ها هم دقت بشه چون در صورت سفت کردن بیش از حد یا خود کویل میشکنه یا پیچش
    شماره پیچ کویل ها چیه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یادم نمیاد شاید 8 یا 9 باشه
    درپوش کویل ها را باز کن و خودت یک نگاهی بنداز

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام آقا من تا حالا حدود 21 هزار رفتم. پایه گازسوز مدل بهمن 93. در مجموع از سرویس های کارت طلایی و کلیت ماشین راضی بودم. دوستان کسی هست کارت طلایی تمدید کرده باشه و از قیمتش اطلاع داشته باشه. یا توصیه خاصی در خصوص تمدید کردن یا تمدید نکردن کارت طلایی داشته باشه؟ ممنون میشم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام آقا من تا حالا حدود 21 هزار رفتم. پایه گازسوز مدل بهمن 93. در مجموع از سرویس های کارت طلایی و کلیت ماشین راضی بودم. دوستان کسی هست کارت طلایی تمدید کرده باشه و از قیمتش اطلاع داشته باشه. یا توصیه خاصی در خصوص تمدید کردن یا تمدید نکردن کارت طلایی داشته باشه؟ ممنون میشم
    مال من هم مدل 93 هست خرداد امسال تک ستاره تمدید کردم با یسری تخفیفات مناسبتی و ... حدودا شد 550 تومن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مال من هم مدل 93 هست خرداد امسال تک ستاره تمدید کردم با یسری تخفیفات مناسبتی و ... حدودا شد 550 تومن.
    یک ستاره فکر کنم خدمات خاصی مثل تعویض روغن و روغن رایگان و...نداشته باشه
    بیمه بدنه بنظرم براتون ارزونتر در بیاد،با بیشترین تخفیف شاید تا300 تومن هم میشد بیمه بدنه کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •