تشکر مهدی جان خوندمش مفید بود جواب هم نوشتم ولی موقع فرستادن گفت هنوز اجازه فرستادن ندارم!! شرمند ه خلاصه![]()
تشکر مهدی جان خوندمش مفید بود جواب هم نوشتم ولی موقع فرستادن گفت هنوز اجازه فرستادن ندارم!! شرمند ه خلاصه![]()
دلایل من واسه ترجیح Plasma به LCD - LED
۱.نمایش تصویر نرم و بدون نقص در سرعت بالا
۲.کیفیت تصویر بالا در نور کم
۳.قیمت پایین نسبت به LCD - LED
۴. زاویه دیده بازتر در پلاسما
5. نداشتن مشکله کیفیت پایین در کانالهای ایرانی sd(چون اصلا با این کانالها سرکار ندارم)
اگه اشتباه فکر میکنم لطفا اصلاح کنید?!![]()
با درود به دوستان گرامی
آیا ال سی دی سونی مدل KLV-40V550A منوی پنهان داره؟؟
با سپاس
-به نظرمن با توجه به كيفيت تصوير وامكانات پنل c530 گزينه بهتري هست
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
-احمد جان همه hdtv ها سرويس من دارند ميتوني براي مدل هاي ex500 ,ex700 ر. براش تست كني توي تاپيكشون هست
راستش من رویوهای HX800 و NX710 رو در سایتهای flatpanelshd ، hdtvtest و cnet خوندم و در مقایسه با رویوهای c8000 برداشت من این بود که لااقل HX800 به این راحتی ها هم قابل صرفنظر کردن نیست و در برخی موارد عملکرد بهتری داره (سعی می کنم جزییات بیشتری را با ریفرنس در پستهای بعدی ارایه بدم) برای همینه که همچنان اونرو جزو مدلهای مدنظرم حفظ کردم و دارم بیشتر بررسی می کنم.
نمی دونم که آیا شما هم با این موضوع موافقید یا خیر؟
دوستان ....
همینجا لازم میدونم از زحمات t_tanhayam عزیز که با نظرات تخصصی خودشون من رو در برطرف کردن مشکل از تی وی خودم راهنمایی کردند.تشکر کنم.
-به هر صورت هر دو مدل جز مدل هاي مطرح بازار هستند پيشنهاد ميكنم 2 تا رويو زير رو هم بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
-من كه رويت نكردم تا حالا
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
-قربونت برم مهدي جان لطف داري
-خوشحالم كه مشكلت بر طرف شد![]()
سلام..سال نو مبارک
دوستان led 32 یا lcd 32 واسه گیم میخوام 2مدل مد نظرمه کدوم رو بگیرم؟
c6960 32 samsung LED
c650 32 samsung LCD
ممنونم
-يكمي سليقه اي هست هر كدوم مزاياي خودشون رو دارند
-و اينكه c650 من 32 اينچش رو نديدم تا حالا جايي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)