تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 1211 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خطابم به گیمرهای حرفه ای این بازیه : ممکنه 10 تا بازی 10 دقیقه ای با تیمهای مختلف و در درجه سختی تاپ پلیر انجام بدین و نتیجشو توی تاپیک بزارین .
    راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .

اینا صحبتهای سیباس در خصوص بازیه :

OK, as promised, a bit more detail

بسیار خب همونطور که قول داده بودیم کمی بیشتر درمورد جزئیات صحبت میکنیم :

در خصوص فیفا : ما نمیتونیم اونارو نادیده بگیریم اما اولویت ما فن ها و طرفداران ما هستن . اگه اونا چیزیو توی فیفا ببینن که دلشون بخواد توی این بازی هم وجود داشته باشه نمیتونیم راحت ازش چشم پوشی کنیم. ما حقیقتا به اون عقیده و درخواست احترام میذاریم .

در خصوص واقعیت گرایی بین تیمهای ضعیف و قوی و همینطور مساله پول توی بازی : درمورد این مساله نسخه 2009 بیشتر جنبه آرکیدی داشت . توی نسخه قبلی بازیکنانی مثل مسی و رونالدو رو نمیشد متوقف کرد الان ما اونا رو قوی تراز بقیه ساختیم اما دیگه شاهد این نخواهیم بود که توی یک بازی 10 تا گل به ثمر برسه بخاطر اینکه ما روی دفاع منطقه ای کار کردیم و اونو بهبود دادیم .به هر حال یک فاصله مشخصی توی لیگ انگلیس وجود داره اما ما بازیو به تعادل رسوندیم بنابراین توی بازی گلهای کمتری رد و بدل میشه . اگه تیم شما ضعیفه شما میتونید برای گرفتن مساوی بازی کنید اما همیشه شانسی برای متوقف کردن بزرگان توی این بازی وجود داره .

در خصوص اهمیت بخش آنلاین : بعضی از گیمرها ی نوجوان این امکان براشون فراهم نیست تا در کنار دوستانشون این فوتبالو بازی کنن آنلاین خیلی مهمه بخاطر اینکه این بچه ها میتونن تبدیل بشن به بزرگترین فن های ما . این بازی با بخش آنلاین مشکل داشته و الان ما این وضعیتو تغییر دادیم والان این بخش به خوبی کار میکنه .
    Last edited by 4039; 07-10-2009 at 15:31.

2. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
    اره حسین جان برای خود من هم باعث تعجبه
    تو دموی 2009 دو یا سه تا بازی های اول و میباختم بعدش که بهش عادت کردم همش میبردمش به ندرت میشد ببازم
    ولی توی این دمو کونامی شاهکار زده
    الان کاملا بر عکس شده یعنی به ندرت پیش می ایه من کامپیوتر و ببرم دی:
    کاملا هوشمند شدند
    کناره ها رو ببندم از عمق حمله میکنه عمق را متمرکز کنم از کناره ها حمله میکنه
    هوش هر بازیکن متفاوته
    مثلا توپ و که به مسی میده کامپیوتر حرکات انفجاریشو شروع میکنه
    ولی مثلا توپ روی پای بازیکنی باشه که نه سرعتی و نه دریبل زن حرکت انفجاری نداره

یه چیز دیگه هم بگم حرکات تیمی هم متفاوته
    مثلا وقتی با بارسلونا بازی میکنی کامپیوتر میشه واقعا مثل تیم بارسلونا
    اینقدر پاس کاری های سریع و تند به هم میدهند تا روزنه ای برای حمله پیدا کنند
    واقعا براوووووووووووو کونامی
    تازه اگر درجه سختی super به بازی اضافه بشه wooooooooow چه شود
    و از همه جالبتر اینکه دیگه نمیشه با یه روش به گل رسید تمام باگ ها رو برداشته کونامی
    مثلا تو نسخه های قبلی با سر توپ زدن میشد همه رو دریبل کرد گل زد
    یا
    با سرعت موقع تک به تک با دوازبان بریم گوشه و شوت کنیم تا گل بشه که تو این دمو برداشته شده
    یا
    تو محوطه جریمه با پاس به حریف راحت گل زدن که تو این دمو نمیشه
    کلا هر چی باگ که تو نسخه های قبلی وجود داشت و میشد راحت گل زد تو این دمو بر طرف شده

4. 5 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حسین جان در مورد نتایج بازیام باید بگم که من فقط دنبال بازی زیبا نه صرفا گل زدن هستم تا ازش لذت ببرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شبیه به همون تیمی بازی کنم که انتخابش میکنم (که در اینجا من بیشتر بارسلونا رو انتخاب میکنم)
    ولی در به ثمر رسوندن موقعیتا خیلی موفق عمل میکنم
    تا امروز شایدتقریبا 50-60 بازی کرده باشم که همشون رو روی تایم 10 دقیقه ای بازی میکنم
    5باخت داشتم و 80% بازیا رو هم به صورت تقریبی بردم ولی تا بحال با بارسا به pc نباختم جز یه تساوی مقابل اسپانیا
    ولی اینو باید بازم تاکید کنم که تا بحال نشده از بازی خسته بشم یا فقط از یک روش واسه گلزنی است توی یک بازی استفاده کنم در کل بازی خیلی به سیمولیشن نزدیک شده خیلـــــــــــــــــــی زیاد
    شده باب طبعم ;-)

6. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان در مورد نتایج بازیام باید بگم که من فقط دنبال بازی زیبا نه صرفا گل زدن هستم تا ازش لذت ببرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شبیه به همون تیمی بازی کنم که انتخابش میکنم (که در اینجا من بیشتر بارسلونا رو انتخاب میکنم)
    ولی در به ثمر رسوندن موقعیتا خیلی موفق عمل میکنم
    تا امروز شایدتقریبا 50-60 بازی کرده باشم که همشون رو روی تایم 10 دقیقه ای بازی میکنم
    5باخت داشتم و 80% بازیا رو هم به صورت تقریبی بردم ولی تا بحال با بارسا به pc نباختم جز یه تساوی مقابل اسپانیا
    ولی اینو باید بازم تاکید کنم که تا بحال نشده از بازی خسته بشم یا فقط از یک روش واسه گلزنی است توی یک بازی استفاده کنم در کل بازی خیلی به سیمولیشن نزدیک شده خیلـــــــــــــــــــی زیاد
    شده باب طبعم ;-)
    واقعا برای من جالبه که شما 80 درصد بازیها رو میبری این نتایجو روی درجه تاپ پلیر بدست آوردی ؟
    بوسیله باگ خاصی به گل دست پیدا میکنی یا با استراتژی و برنامه ؟

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره حسین جان top player
    من که عرض کردم اصلا علاقه ای به گل زدن از باگ بازی ندارم
    ولی تا حالا باگی از بازی پیدا نکردم یا بهش دقت نکردم
    اینم بگم که کارای دفاعی من خیلی خوبه مخصوصا تو بازی خونی حریف

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قبلا هم از این لینک های تبلیغاتی که واسه جلب بازدید کننده هستش داشتیم
    it's fake bro

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شایعه و شایدم دزدی!!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

من پیشنهاد می دم که برای نظم بیشتر این کیت ها و پچ ها رو توی یه تاپیک جدید بزارین .

gholi110
    شما خودت اینکار رو کن یه تاپیک درست کن به نطرم بهتر باشه .

اینجوری هر پچی که میاد دیگه راحت میشه پیدا کرد .
    منم همچین نظری دارم اگه پاکش نکنن
    نظر بقیه دوستان چیه ؟
    به نظر شما پاک نمی کنن ؟
    Last edited by Mehdi.ss; 07-10-2009 at 20:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم همچین نظری دارم اگه پاکش نکنن
    به نظر شما پاک نمی کنن ؟
    چرا پاک کنن ؟؟!!!!!!!!!
    شما فقط سعی کن تمام آپدیت تاپیک رو توی پست اول داشته باشی که هم شلوغ نشه تاپیکتون وهم اسپم بازار نشه
    هر پچ یا کیت که میخاید اضافه کنید بزارید تو همون پست اول تاپیک

15. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •