تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 531 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    یه سوال داشتم من امروز عجله داتم بعد از اونجایی که کانکت میشیم (بقل ساعت اون پااین سمت راست) دست کشیده شد روش (کلیک موس دست روش بود بعد اون کشیدم )
    بعد یه علامت مثل چنگال اومد روش میخواستم ببینم اون چی؟
    عکس زیر ببینید متوجه می شید روی اون مانیتور که دورش خط کشیدم دقت کنید قسمت بالاش

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سلام دوستان...

تو ویندوز 7 من ، یه مشکلی پیش اومده ، اونم اینه که پسوند REG اجرا نمیشه (منظورم اینه Run) نمیشه
    چیکار کنم Run به گزینه های راست کلیک اضافه شه و بعد پیغام yes بیاد ، الان تو نوت پد باز میکنه و اجرا نمیشه

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

سلام دوستان.

من به تازگی ویندوز 7 نصب کردم. مشکلی خاصی هم ندارم.
    موقع پارتیشین بندی درایو هام به هنگام نصب ویندوز7, یکی از درایو هام رو میخواستم تبدیل به چند درایو کنم که به مشکل برخوردم. بزارید یه توضیحات مختصری بدم:

هاردم 500 گیگ هست وکلا 4تا درایو دارم. و درایوی آخری چون ظریفتش زیاد بود (371 گیگ) میخواستم به چند درایو تقسیم کنم. 80 گیگ رو برداشتم و یه درایو جدید ساختم.
    حدود 290 تا باقی موند. ولی دیگه نمیتونستم درایو دیگه ای بسازم و فقط میتونستم این 290 تا رو به اون 80تا انتقال بدم....
    یعنی گزینه New برای ساخت هارد جدید نمیتونستم استفاده کنم !
    زیرش هم یه پیغامی نوشته شده بود:

Windows cannot be inistalled. Be installed to this disk. ( Show detail)

موقعی هم که روش کلیک میکردم این توضیح رو میداد:

Windows cannot be installed to this hard disk space. The selected diskhas the maximum numbe of partitions of this type.

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

سلام
    سال نو مبارک
    برنامه نصی وین 7 اجازه ی ساخت درایوهای کمی رو میده
    بعد از نصب ویندوز نرم افزار partition magic یا acronis disk director نصب کنید و روی درایوی که ساخته نشده کلیک راست کنید و create partition رو بزنید
    موفق باشید

5. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    برنامه نصی وین 7 اجازه ی ساخت درایوهای کمی رو میده
    بعد از نصب ویندوز نرم افزار partition magic یا acronis disk director نصب کنید و روی درایوی که ساخته نشده کلیک راست کنید و create partition رو بزنید
    موفق باشید
    ممنون ولی حجم این برنامه خیلی زیاده واسه دانلود !
    من دایل آپ هستم. خواهشا یه برنامه ای که هم حجم کمی داشته باشه و هم برنامه خوب وقوی ای باشه رو معرفی کنید. (زیر 10مگ, هر چی کمتر بهتر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون ولی حجم این برنامه خیلی زیاده واسه دانلود !
    من دایل آپ هستم. خواهشا یه برنامه ای که هم حجم کمی داشته باشه و هم برنامه خوب وقوی ای باشه رو معرفی کنید. (زیر 10مگ, هر چی کمتر بهتر)
    عزیزم رو مای کامپیوتر کلیک راست کن، منیج رو بزن، بعد بورو دیسک منیجمنت رو بزن، بعد رو درایویی که میخوایی کوچیکش کنی کلیک راست کن، شیرینک و بزن، دو تا درایوش کن.

با این روش نرم افزار اینا ام نمی خوایی.

8. این کاربر از alikocholo0o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    یه سوال داشتم من امروز عجله داتم بعد از اونجایی که کانکت میشیم (بقل ساعت اون پااین سمت راست) دست کشیده شد روش (کلیک موس دست روش بود بعد اون کشیدم )
    بعد یه علامت مثل چنگال اومد روش میخواستم ببینم اون چی؟
    عکس زیر ببینید متوجه می شید روی اون مانیتور که دورش خط کشیدم دقت کنید قسمت بالاش

عزیزم اون ایکن یعنی به یه نتوورک کانکت شدی. این نتوورک میتونه شبکه کردن دو تا کامپیوتر باشه، شبکه محل کارتون باشه، وایرلس ای که بهش کانکت شدین باشه. و یا حتی کانکت شدن به اینترنت. اگه رو این آیکون یه علامت تعجب باشه یعنی این شبکه که بهش وصلی اینترنت نداره(No Internet access) اگه هم همچین علامتی روش نبود، یعنی مثل همون عکسی که خودت گذاشتی، یعنی اینترنت داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوسته عزيز من وقتي ويندوز 7 رو آپديت كردم گويا برنامه windows genuine هم دانلود شده و وقتي وارد ويندوز مياد يه پيغام مياد كه ميگه قانوني نيست منم ask me later رو ميزنم و محيط ويندوز desktop سياه هست دوستان چطوري ميشه اين برنامه رو پاك كرد ممنون
    remove wat رو دانلود کن، اجرا کن، بعد درست میشه.
    ایجا دوستان ورژن 6 مگا بایتی شو گذاشتن. من 300 کیلوبایتی شو دارم، ازش جواب هم گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام.
    من بعد از نصب ویندوز 7 وقتی دارم دراور ها را نصب میکنم درایود مادربورد را نصب نمیکنه ولی مادربوردم را میشناسه و بعد از نصب کارت گرافیک و بعدش که کامپیوتر ریستارت شد در محیط ویندوز کامپیوترم گیر میکه .....؟!؟
    تا حالا دوبار نصب کردم و هر دوبار همین جوری شده...
    لطفا کمکم کنید..
    ممنون
    مشخصات سیستمم:
    RAM:4GB
    CPU:2.50 GHz Core Due INTEL
    VGA: 9400GT
    بعد از نصب ویندوز، اولین کاری که میکنی اینه که چیپست های مادر برد رو نصب میکنی، اینجوری ممکنه جواب بگیری. قبل از اینکه هیچی روش نصب کرده باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من دیروز Win 7 رو آپدیت کردم از اون به بعد دیگه موقع دانلود پنجره IDM نمیاد و پنجره دانلود خود Win بالا میاد نمی دونم چی کار کنم ؟
    ربطی به آپدیت نداره. من فکر نمی کنم ربط داشته باشه. IDM ات رو ریموو کن، بعد آخرین ورژن اش رو دوباره به نصب.

13. این کاربر از alikocholo0o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •