به نظر من پاسخ برگ های قلم چی مشکل داشت ... من با چندتا پاک کن امتحان کردم همشون پاسخ برگ را سیاه کردن و گند زدن به پاسخ برگ اما با همون پاک کن ها روی پاسخ برگ های سنجش امتحان کردم خیلی عالی پاک کرد !!!
به نظر من پاسخ برگ های قلم چی مشکل داشت ... من با چندتا پاک کن امتحان کردم همشون پاسخ برگ را سیاه کردن و گند زدن به پاسخ برگ اما با همون پاک کن ها روی پاسخ برگ های سنجش امتحان کردم خیلی عالی پاک کرد !!!
درست مث من...!مسله تمام فامیل شده کنکور من
ولی بهترین راهش فکر نکردن به نتیجه است![]()
پارسال تو همین تاپیک (ورژن 87)ugly_girl زبان فرانسه قبول شدهمن یه سوال داشتم ! نمیدونم اینجا جای پرسیدنش هست یا نه اما خب دیگه نمیدونستم از کی و کجا باید بپرسم !
واسه کنکور تخصصی زبان نیاز به چه رتبه ای داریم واسه قبولی مترجمی زبان ؟! (ترجیحاً شهر تهران و اینکه غیر بومی هم باشی )
فکر میکنم بتونه کمکت کنه
می بینم که بد درد مشترکی داریم
ما هم تو فامیل یه جوری شده همه میگن باید تهران قبول شی
کشک![]()
راستی :
اگه کسی منطقه 3 باشه و بره یه شهری که منطقه 2 هست توی کارنامه ی آزمون (قلم چی) رتبش منطقه 2 میاد یا 3؟یعنی میتونن توی اون شهر منطقه 2 کسی از منطقه 3 رو وارد کنن؟
کی دیگه هم اینکه اونایی که امسال از اول مهر قلم چی رفتن چقدر شهریه دادن؟(میدونم aqua اینو منتقل میکنه ولی شرمنده فوریه)
دوستان چند سوال برای من پیش میاد
1 از این تعداد 400 هزار خورده ای تجربی چند نفر قبول میشن؟(با توجه به افزایش ظرفیت پارسال 200 هزار نفر بودن)
2 با توجه به اینکه افرادی دانشگاه ازاد هم شرکت میکنند و تعدادی از دوستانی که در سراسری پیام نور و غیره رو انتخاب میکنند ولی بعدا منصرف میشن و وارد دانشگاه ازاد میشن چطوری دانشگاه های دیگر ظرفیت از دست داده را پر میکنند؟
3- تکمیل ظرفیت همون است که دانشگاه ها نتوانستند ظرفیت های مد نظرشون رو پر کنن؟
وقتی اول مهر میشه دیگه معلوم میشه کی مثلا آزاد رو انتخاب کرده یا کی غیر انتفاعی و پیام نوربا توجه به اینکه افرادی دانشگاه ازاد هم شرکت میکنند و تعدادی از دوستانی که در سراسری پیام نور و غیره رو انتخاب میکنند ولی بعدا منصرف میشن و وارد دانشگاه ازاد میشن چطوری دانشگاه های دیگر ظرفیت از دست داده را پر میکنند؟
3- تکمیل ظرفیت همون است که دانشگاه ها نتوانستند ظرفیت های مد نظرشون رو پر کنن؟
واسه همسن دانشگاه ها لیست جاهایی که پر نشده رو به وزارت علوم و سازمان سنجش میدن
توی تکمیل ظرفیت هم سازمان سنجش این لیست رو اعلام میکنه و داوطلبان مثل قبل و با توجه به این لیست ها انتخاب رشته میکنن
من هم وسایلم رو آماده کردم.
عزیزان ، مداد بی نبرین (B1 B2 B3 B4 B5 B6) .میپرسین چرا؟ چون 1-اگر خواستین پاک کنید،امواتتون میان جلو چشماتون میرقصن. 2- اگر دستتون رو پاسخبرگ بخوره(که 100% میخوره) آثار مداد کشیده میشه و پاسخبرگ سیاه میشه.
سعی کنید با اتود پر نکنید . با اتود حل کنید و با مداد معمولی سیاه کنید.
حتما مدادی رو که میخواین ببرین ، تو خونه یه 2 ساعت باهاش کار کنید تا ببینید مشکلی نداشته باشه.(بعضی مدادها زود میشکنند.بعضی هم جنس چوبشون خوب نیست و موقع تراش نابود میشن).
من خودم آب نمیبرم.19 تا آزمون کانون امسال+24 تا آزمون کانون پارسال+سراسری 87+آزاد 87+پزشکی 87 و 86 = من اینا همه کنکور دادم.وسط هیچکدومش تشنه نشدم.واسه همین آب نمیبرم.
دستمال کاغذی یادتون نره.من خودم چون نیمی از سال سرما خوردم(یه علت عمل پلیپ دماغ،همیشه آبریزش دارم. البته گلاب به روتون) من همیشه دستمال میبرم.
در آخر از آقای سجاد فولادی هم تشکر میکنم که اومده و به بچه ها روحیه میده.بچه ها ارزش این کار رو بدونید.نفر اول کشور داره راهنماییتون میکنه.این چیز کمی نیست.
ما ها تلاشمون رو کردیم.نه 1 ماه و 1 سال.12 سال.پس این چند روز به خودتون فشار نیارید.کنکور هم جزیی از زندگیست.نه همه ی زندگی.
موفق و پیروز باشید.
استفاده از ماشينحساب در كنكور تخلف است
دكتر حسين توكلي با تاكيد بر اينكه داوطلبان بايد علاوه بر پرينت كارت ورود به جلسه گروه آزمايشي مربوطه، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكس دار به همراه داشته باشند، اظهار كرد: همچنين داوطلبان بايد چند مداد سياه پررنگ، مداد پاك كن، مداد تراش و سنجاق به همراه داشته باشند.
وي در توصيه به كنكوريها، گفت: داوطلبان بايد از آوردن وسائل اضافي، كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه، ماشين حساب، تلفن همراه، پيجر، بيسيم و نظاير آن خودداري كنند، در غير اين صورت فرد به عنوان متخلف تلقي ميشود و بر اساس قانون رسيدگي به تخلفات و جرائم در آزمونهاي سراسري كه بخشي از آن نشريه يك سنجش منتشر شده است رفتار ميشود.
معاون سازمان سنجش در خاتمه با تاكيد بر اينكه محلي براي نگهداري وسائل اضافي در حوزههاي امتحاني پيش بيني نشده است، خاطرنشان كرد: از داوطلبان تقاضا ميشود كه به هيچ وجه وسائل اضافي را به همراه خود نياورند، در غير اين صورت مسئوليت حفظ و نگهداري از آنها به عهده حوزه مربوط نميباشد.
منبع: ایسنا
ظرفیت دانشگاههای علوم پزشکی در کنکور88
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی افزود: با توجه به مصوباتی که در شورای گسترش وزارت بهداشت به تصویب رسیده سعی شده است با حفظ سقف کشوری میزان پذیرش، ظرفیت در همان حدود پنج درصد افزایش داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت نهایی رشته های علوم پزشکی در کنکور 88 گفت: ظرفیت نهایی نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد دارد.
مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت در خصوص ظرفیت پذیرش در رشته های علوم پزشکی واقع در شعب بین الملل گفت: ظرفیت رشته های علوم پزشکی در این شعب نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.
وی گفت: در مجموع 17 هزار نفر به عنوان ظرفیت پذیرش به سازمان سنجش ارائه شده است اما پیش بینی می شود پس از جابجایی ها و تکمیل ظرفیت حدود 21 هزار نفر در این رشته ها پذیرفته می شوند.
وی اضافه کرد: در سه رشته مقطع دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی سهمیه های جدیدی با توجه به ایجاد دانشکده های جدید بوجود آمده است که البته در میان شیب مورد نظر برای افزایش ظرفیت همان شیب کشوری است.
منبع: مهر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)