کسی نمیگه؟؟؟![]()
کسی نمیگه؟؟؟![]()
اونجوری که تو ریویو ها گفتن، چیز زیاد جالبی نیست.
دوستان این گارانتی که فروشگاه البسکو روی محصولاتش میذاره به دردی میخوره یانه ؟
+
الان کسی از دوستان آی پاد 8 گیگ استفاده میکنه ؟ چند جا که پرسیدم گفتن اصلا به درد نمیخوره و 5 تا برنامه که بریزی پر میشه . میخواستم بدونم واقعا اینجوره یا برای سود خودش گفت ؟
شما اینجا رو ببین بعد خودت بگو 8 گیگ کافیه یا نه
تازه من کلی از بازی های پرججمی که تموم کرده بودم رو پاک کردم به علاوه چند تا فیلم تا این ده گیگ فیری شد
![]()
خب بستگی به استفاده داره دیگه .واسه من که 8 گیگه هنوزم جای خالی دارم ! (حدود 4گیگ)
من که عمدتا Audio , Video , Picture زیاد ندارم . گوشی هم که استفاده میکنم همیشه مقدار استفاده م از 500 مگ تجاوز نمیکنه !!
فقط برنامه و بازی نصب میکنم روش ان شاء الله کم نمیاد
hellmayor جان میشه شمام یه عکس از آیتیونزت بذاری
بعد از خاموش شدن باید وصل کنید به لپ تاپ یا ... و برنامه جیل بریک رو باز کنید و گزینه Just Boot Theathered رو بزنید !
اگر SHSH داشته باشید میشه !
نه ولی بعضی برنامه ها رو که از سیدیا نصب کنید باید ریسپرینگ کنید که می پره ! ولی اگه با کابل به پی سی وصل باشه و بعد ریسپرینگ کنید مشکل پیش نمیاد ( خودم تست کردم )
فقط جیلبریک میپره و عکس کابل به آیتونز ( از خودم ساختم) میاد . ( یه عکسه که کابل رو کشیده زده به آیتونز . )
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
من الان فقط 10 گیگ برنامه دارم ( بیشتر بازی ) که تازه خیلی از بازی های جدید هم وقت نکردم بگیرم !
100% کم میاری![]()
من میخوام یه آیپاد نسل 4 فریمور 4.2.1 رو جیل بریک کنم ولی بعد از رد اسنو آیکون Cydia سفید میاد و اجرا نمیشه !
هم با نسخه b6 هم با b4 امتحان کردم . نمیشه !
مشکل از چیه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
با نسخه مک امتحان کردم نتیجه داد فقط باید بعد از نصب Cydia یکبار دیگه Just boot tethered right now رو باید میزدم که تو ویندوز زدنی عمل نمیکرد
Last edited by hellmayor; 04-02-2011 at 09:25.
داشتم با برنامه ifunbox کار میکردم بعد آیپادو رسیت کردم..الان هی هنگ میکنه..چیکارکنم؟؟؟
من یه ipod 3g دارم ورژن قبلی 3.1.2 بود دیروز با آیتونز ورژن 4.2.1 رو ریختم الان یه سری از برنامه هام مثل دیکشنری اجرا نمیشه مشکلش چیه ؟
![]()
Last edited by khabgard7; 04-02-2011 at 15:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)