تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 1138 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی جان استارت خریدی؟
    من دیروز برای 8 سیلندر استارت خریدم سالم دست دوم 45 هزار تومن
    محمد جان با من بودی؟؟
    اگه با من بودی که باید بگم اسمم محسن هست و اینکه اره یه ماه پیش یه استارت دست دوم گرفتم به قیمت 45 تومن.بستم رو ماشین.چند روزی خوب کار کرد اما الان بازم مشکل داره.اشتباه از من بود که همون استارتو باید چک میکردم و یه سرویس میکردمو بعد میبستم.البته الان هم مشکل خاصی نیست.باید باز بشه و سرویس بشه.استارت قبلی خودمم همونطور که گفتم سالمه و فقط سرویس میخواد.این استارتهای آمریکایی تا جایی که من متوجه شدم مرگ ندارن فقط باید سرویس بشن.همین.

در مورد قیمت هم بستگی به انصاف فروشنده داره استارت استوکو میشه از 25 به بالا خرید.
    اگر استارتتو نصب نکردی پیشنهاد میکنم قبلش یه سرویس کنی که بعد از بستن مشکل دار نشه.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا محسن . شما فكر نكنم نيازي به بوش جديد داشته باشي. همان هايي كه داري رو دوتا يكي بكن. بوش موتور جديد رو كه سالمه( احتمالا بوش عقبي) را براي اين قديمي كه روي ماشين بوده بگذار.احتمالا بوشهاي جلويي خراب باشن چون بيشترين فشار به اون مياد.
    لبه هاي اون طوقه نگهدارنده كه حالت فنري داره رو كمي كج بكن و با فشار لبه اچار دو پهلو بوش رو خارج بكن و به همين صورت دوباره در محل جديد نصب كن..كمي دردسر داره اما نتيجه خوبه. داخل بوشها اگر سائيدگي نداشته باشه يا لبه نزده باشه ميشه ازشون استفاده كرد.
    Last edited by camaro lt; 28-08-2011 at 15:27.

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اینم قطعات استارت ماشین که بازشون کردم.متاسفانه ضعف این استارت ها اینه که خیلی زود زنگ میزنند که علت اون هم محل نامناسب استارت هست که دقیقا زیر پای راننده هست که همین باعث میشه روزهای بارونی تمام اب کف خیابون پاشیده بشه روی استارت و ...
    حالا با توجه به عکس ها بنظرتون قطعاتو با نمونه نوشون عوض کنم یا اینا همچنان کار میکنه؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين قطعات فقط كمي زنگ زده..حتي با يه كهنه بنزيني يا نفتي هم ميشه تميزشون كرد. و بعد از سوار شدن و تست كردن استارت( روي ميز كار) اونوقت براي استفاده آماده است..
    زماني بايد يك قطعه نو جايگزين كنين كه قطعه قبلي واقعا فرسوده شده باشه..الان اين استارت بايد احتمالا دوتا بوشهاي جلو و عقب اون عوض بشه..دنده استارت كهنه هم بايد چك كنين كه كلاچ اون خراب نباشه و البته لبه هاي دنده استارت هم بيش از خد خوردگي و سائيدگي نداشته باشه كه رد كنه.
    كلكتور آرميچر( محل تماس ذغالها با آرميچر) را خوب سنباده كاري كنين..تمامي قسمتهاي متحرك دوشاخه استارت رو گريس كاري كنين..و البته بوشهاي استارت و كمي هم داخل پيستون اتومات استارت..
    همه كه اماده شد و سوار شدن و روي ميز كار چك كردين ، اونوقت اگر استارت كار نكرد بايد دنبال قطعه معيوب باشيد و اون قطعه رو عوض كنين

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید محسن جان فکر کردم top gear (علی) هستی
    فقط مواضب باش استارتت بی ذغال نشه
    استارت من ذغالش تموم شده بود زده بود کل استارت رو نابود کرده بود مجبور شدم استارت دیگه بخرم.

10. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی آقا یه سوال برای رفع ابهام.
    امروز وقتی دوباره رفتم سر وقت فن و دقت کردم دیدم اون صدایی خر خر از محل برخورد آرمیچر و آهنربا بوجود میاد.یعنی اون صدا ماحصل برخورد این دو قطعه با هم هست.حالا این برخورد بازم به خرابی احتمالی بوش ها ربط داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بوشها توي هر موتور يا وسيله اي كه حول محور خودش ميچرخه يك تكيه گاه به حساب مياد. حالا اگر اين خوردگي و فرسايش خيلي زياد باشه، بله ميتونه باعث بشه كه اون آرميچر از حالت تراز خاج شده و به يك سمت منحرف بشه كه نتيجه اون هم برخورد آرميچر با بالشتك يا آهنربا هست
    شما ببين وقتي كه موتور رو بستي و تمامي قطعات به درستي و محكم سر جاي خودشون بسته شدند( بخصوص قسمت پوسته جلويي كه با پرچ به بدنه اصلي متصل هست) آيا موقع چرخاندن با دست حس ميكني كه آرميچر با آهنرباها برخورد داره يا نه؟ چون اگر اينجور باشه صداي اون خيلي بيشتره و البته احتمال اين هم كمه. روي خود ارميچر هم ميتونه محل برخورد به صورت شيار يا خراش بوجود امده باشه.
    اما اگر با حركت دست ديدي كه چنين برخورد و اصطكاكي وجود نداره، و فقط در حالت چرخش موتور روشن اين صدا هست ديگه مربوط به بوشها هستن..

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من تو کف صدای ماشینای آمریکایی موندم.کلیپی ندارید که توش موستانگی چیزی رو گازش بدن لذت ببریم؟

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من یه کلیپ زیبا از چارجر 69 دارم اگر بخوای برات آپ میکنم ولی بعد تعطیلات
    حجمش 4-3 مگ بیشتر نیست.

16. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من تو کف صدای ماشینای آمریکایی موندم.کلیپی ندارید که توش موستانگی چیزی رو گازش بدن لذت ببریم؟
    دانلود صدای موتور اتومبیل های معروف دنیا

شامل : آلفارامئو مرسدس بنز نیسان رنو آئودی شورلت هوندا لکسس اپل سوبارو فولکس واگن
    آستون مارتین فراری لوتوس پژو ولوو سیتروئن لامبورگینی مازراتی میتسوبیشی پورشه تویوتا بی او دبلیو فورد جگوار مزدا

دانلود با حجم 6 مگبایت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 4 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •