ياهو به مرور گر ربطي نداره![]()
ياهو به مرور گر ربطي نداره![]()
سلام عزیزان نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی مشکلم حیاتیه
لطفا هر کمکی میتونین بکنین
من یه ID رومدتی پیش add کردم حالا میخام بدونم دقیقا در چه تاریخی این ID رو add کردم
در ضمن میخام تمام مکالماتی رو که باهاش داشتمو تا الان یه جوری برگردونم بدبختانه قبلا هم هیچ برنامه ای برای archiv نصب نکردم یا تو خود archivکه مال خود برنامس ذخیره نکردم
نمیدونم میشه این دو کارو با برنامه ای سایتی چیزی انجام داد یا نه اگه نمیشه لطفا بگین تا دنبالش نباشم اگر هم میشه راهنمایی لطفا
بچه ها من میخوام voice بدم ولی نمیشه ؟ ایراد از کجاس
چند حالت میتونه داشته باشه
---
1- پورت های ویس شما غیر فعال باشه از سمت ISP
2- طرف مقایل از نرم افزاری استفاده کنه که ویس توش فعال نباشه
3- طرف مقایل با موبایل باشه
4- طرف مقایل پورت های صوتیش از سمت ISP بسته شده باشه
برخی تنظیمات یاهو مسنجر از روی اینترنت اکسپلورر هست. مثل ------. پس اگه ------ اینترنت اکسپلورر رو دست کاری کنید.... مسنجرتون هم از کار می افتهنقل قول:
نوشته شده توسط sajjadram
دوستان کسی میدونه چرا به روم نمیتونیم بریم مشکل از یاهو هست یا چیز دیگه در ضمن یاهو به اینترنت اکس پلورر ربط داره یا نه
ياهو به مرور گر ربطي نداره
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
یه سوال داشتم. یکم تخصصی:
یه سری نرم افزار و وب سایت هستن که یه سری اطلاعات اضافی در مورد ای دی طرف میدن. مثل اینویسیبل بودن، عکس و .... آیا نرم افزاری هست که جلوی اینکار رو بگیره ؟ یا به عبارتی امنیت مسنجر رو بالا ببره ؟
سلام دوستان.من میخوام توی یاهو مسنجر با hands free چت کنم.اما با اینکه وصلش میکنم بازم صدا پخش میشه و همه میشنون.کسی میدونه باید چی کار کنم که صدا پخش نشه؟؟؟راهی هست؟؟؟
اسپیکر رو خاموش کنید که صدا از هدفون پخش بشه
البته باید تنظیمات هدفون رو بدرستی انجام داده باشید و پورتهای مادربورد در این مورد درست قرار گرفته باشند
سلام به همه
من می خوام اکانت یاهوم 2 تا یا بیشتر ای دی داشته باشه. در موردش قبلا شنیدم. در واقع یه جوری بشه که مثلا با 3 تا ای دی بشه یه اکانت رو باز کرد و هر کی هم به هر کدوم از ای دی هام ایمیل داد وارد یه اینباکس بشه. لطفا سریع تر راهنمایی کنید.
مرسي از جوابت
اگه منظورت اينه كه اون پايين ياهو اومده كه پاكش كنم كه قبلا بود بعد رفت الانم از همون جاها لاگين مي كنم كه
نميشه نميدونم بايد چيكار كنم
كسي نميدونه ؟يكي يه جواب درست و حسابي بده ؟
كسي چيزي نميدونه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)