3تا از دوستام توی ردانی پور هستن یکیشون شاتل داره یکی پارس آنلاین یکی پیشگامان این هر 3تاشون می گفتن سرعت شبانه در حد 10 -20 کیلوبایته چند تا بچه های اینجا هم شنیدم اون مرکز شبانه سرعت پایینه
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
3تا از دوستام توی ردانی پور هستن یکیشون شاتل داره یکی پارس آنلاین یکی پیشگامان این هر 3تاشون می گفتن سرعت شبانه در حد 10 -20 کیلوبایته چند تا بچه های اینجا هم شنیدم اون مرکز شبانه سرعت پایینه
شبانه چه قدر دانلود داری ؟(میانگین)
پیشگامان برای من بهتر شده،
روزا روی 150 و اینا، شبا روی 80 تا 120 و ایناس.
بچه ها يادم نيود يه خبر مهم قراره تا دو هفته ديگه محدوديت حجمي اينترنت رو بردارن حتما شنديد ديگه شايد محدوديت بردارن
سرعت كم كنن يا قيمت هاشون رو ببرن بالا خود سازمان تنظيم مقررات گفته
خسته نباشندبچه ها يادم نيود يه خبر مهم قراره تا دو هفته ديگه محدوديت حجمي اينترنت رو بردارن حتما شنديد ديگه شايد محدوديت بردارن
سرعت كم كنن يا قيمت هاشون رو ببرن بالا خود سازمان تنظيم مقررات گفته
البته همین سرعت پایینم ما ها جنبش رو نداریم دیگه سرعت بالا بدون محدودیت بهمون بدند
طرق سرعت دانلودش 60mg/s هست میره یه نرم افزار 100 کیلوبایتی رو میخره
ماها سرعتمون 60b/s باشه یه فیلم 100 گیگی رو میریم دانلود میکنیم اون هشدار های FBI رو هم بهش میخندیم![]()
من اگه قرار باشه سرعت كم كنند بجاش نا محدود بشه يا گرون بشه ( كه احتمال زياد سياستشون بالاي 90 درصد همينه ) كه ديگه بيخيال Adsl ميشم
دوستان جریان این محدود و نامحدود چیه؟
من چند وقته اخبار رو پی گیری نمیکنم در جریان نیستم
تو تاپیکش هم رفتم همه دارن بحث میکنن و هیچ که در مورد خود طرح صحبت نکرده
این طرح ماله مخابراته یا همه isp ها
مال ISP ها و مخابرات هر دو بايد همه اجرا كنن تا دوهفته ديگه بر اساس اين طرح هيچ شركتي حق محدود كردن حجم ارسال و دريافت از اينترنت رو نداره يعني ديگه از 1 گيگ و 2 گيگ محدوديت خبري نيست حالا گفتم اون پست بالا ممكنه چه مسائلي پيش بياد
آقا اين پيشگامان الان ساعت دانلود رايگانش 2 تا 6 هست يا 1 تا 7؟
سلام رفیق قدیمی
دستور بفرمایید خدایی اگه بری جای دیگه
من با ندا گستر در خدمتم البته شاتل هم هست که روزانش عالیه ولی واسه شب ها و دانلود فقط ندا
طرح یک ساله با مودم رایگان 110 هزار تومنی و یک سال شارژ 200 هزار تومنی وایر لس مبین نت هم هست
خوبی نوت بوک اسوس تون چه طوره خوب هست؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)