دوست عزیز حالا چه خاکی بر سر این رم بکنم (ترکیباتشو بگید)؟
از کجا باید فهمید رم با گوشی سازگاره ؟عجب شانس مزخرفی دارم.دیگه هیچ راهی نیست؟
وقتی رمو میزنم رو گوشی شناخته می شه ولی بعضی از بر نامه ها اجرا نمیشن بعضی وقتام کلا میپرن.
دوست عزیز حالا چه خاکی بر سر این رم بکنم (ترکیباتشو بگید)؟
از کجا باید فهمید رم با گوشی سازگاره ؟عجب شانس مزخرفی دارم.دیگه هیچ راهی نیست؟
وقتی رمو میزنم رو گوشی شناخته می شه ولی بعضی از بر نامه ها اجرا نمیشن بعضی وقتام کلا میپرن.
ای بابا! این چه حرفیه؟؟؟دور از جون...
راه شناخت سازگاری رم با گوشی، امتحان اون هست؛ که شما هم این کار رو کردی!
درباره این که چه رم هایی و با چه کلاس هایی با این گوشی سازگارن، باس از کله گنده های این تایپک که رم جداگانه انداختن روی گوشیشون بپرسی. البته این خواست من هم هست. چون من هم می خوام رم بخرم
این رو بدون، نوع رم و کلاس اون در سرعت گوشی و کیفیت و کارایی اون تاثیر به سزایی داره![]()
حالا من چه کنم؟
امتحان کن ببین چه برنامه هایی با هم ناسازگارند . اونا رو با هم نصب نکن . مثلا من قید x-plore کرک رو زدم و الان از کرک نشده استفاده میکنم . به جای pmd ورژن 2 هم از ورژن 1 استفاده می کنم . کار دیگه ای نمیشه کرد.
میشه گفت آره . اکثرا" چون گوشی ها هک میشن و خود برنامه ها هم کرک میشن گاهی پیش میاد . مطمئن باش اگه گوشیت هک نباشه و همه ی برنامه ها رو هم قانونی بخری هیچ مشکلی پیش نمیاد .( من حاضر بودم قانونی بخرم البته اگه میشد !!)
Last edited by PLAΨMID; 03-09-2009 at 23:27.
از دوستانی که جدیدا قیمت این گوشی رو دارند میخوام سوال کنم وضعیت موجودی این گوشی تو بازار چطوره و کجا میشه گیر آورد و قیمت باگارانتی و بدون گارانتی گوشی چنده؟
در ضمن به نظر شما کدوم بهتره N82 یا N79؟
موید باشید![]()
اقا این یه عکس از مقایسه تست این گوشی با ان 86 ه گفتم اینجام بزارم برید با گوشیتون مفیوض شید...!!!
![]()
فریم ور جدید این گوشی کی میاد مردیما دلم واسه آپگرید یک زره شده.
آیا میشه فریمور یک گوشی دیگه رو روی این گوشی انداخت؟؟؟
سلام...
من الآن 10 روزی می شه که گرفتم. با گارانتی مشکی 315 و نقره ای گرم 310. گارانتیش هم همون گارانتی رسمی نوکیا ( 12 ماه آبی رنگ ) هست. روی بسته بندی هم مهر پلمپ و هولوگرام اتصالات اینترنشنال تهران ( یکی از وارد کنندگان محصولات نوکیا، سونی اریکسون و HTC در ایران ) هست.
من خودم از پاساژ ایرانیان واقع در میدان ولی عصر گرفتم. خواستی توی بخش خصوصی بهم پیام بده تا نشونیش رو بدم. خود اتصالات قیمت داد بهم 314، ولی نداشتن؛ و همون جا گفتن که به احتمال قوی با باری که براشون میاد ( الآن فکر کنم سه روزی بشه که دیگه بارشون ترخیص شده ) دیگه N82 رو نمیارن؛ چون تقاضا کم شدهالبته یکی دیگه شون هم گفت که قرار خط تولید این گوشی جمع بشه و به یه گوشی تازه تر اختصاص پیدا کنه!!!
شما اگر قصد خرید داری، حتما به این تاپیک یه سری بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای مامانم اینا!!! مفیوووض شدیم! خوب که چی؟!
این رو گذاشتی که دل ما رو بسوزونی؟؟؟؟
این که معلومه! گوشی N82 دارای درخشش کمتری نسبت به دیگر هم کارخونه ای هاش هست! و درضمن... شما داری TFT نوکیا N82 رو با OMLED نوکیا N86 مقایسه می کنی؟؟؟ عقلانه هس؟معلومه که N86 قورتش می ده!!!!
تازه ترین نگارش این فرمویر 31.0.016 هست . دوست داری می تونی به این نگارش آپگرید کنی
( مال من 31.0.015 هست؛ ولی من آپگرید نمی کنم چون اصلا ارزشش رو نداره!)
Last edited by DariushGreat; 04-09-2009 at 11:51. دليل: نقص ساختاری
تویه تاپیک ان86 هم جوابتون رو دادم.
این نرم افزار برای گوشیهای چیپ دار بهترین جواب رو میده.
رویه ان86 از تمام گوشیهایی که بدون چیپ هستن بیشترین امتیاز رو میاره.
عزیز اشتباه متوجه شدی ، اینجا 82 ، 86 رو قورت داده ، شما فقط تعداد فریم بر ثانیرو ببین ، 82 چند برابر 85 ...این که معلومه! گوشی N82 دارای درخشش کمتری نسبت به دیگر هم کارخونه ای هاش هست! و درضمن... شما داری TFT نوکیا N82 رو با OMLED نوکیا N86 مقایسه می کنی؟؟؟ عقلانه هس؟معلومه که N86 قورتش می ده!!!!
![]()
البته تا وقتی بازیه درست حسابی نداشته باشیم اینا بدرد نمیخوره ، ولی مایه افتخاره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)