ممنون
یعنی اپل دسته دو از 111نو بهتره (آخه میترسم به خرج بیفته)
راستی اپل نو نیست ؟؟
دسته دو تا چه مدلی توی ایران هست؟؟
ممنون
راستی اپل نو نیست ؟؟
اتفاقا ريو ماشين خوش فروشي هست الان از 405 و پرشيا و ... بهتر فروش ميره.
چرا نميشه خوبم ميشه همون 86 كه خودت گفتي با يك كاپوت گلگير رنگ ميشه خريد فقط بايد شاسي ضرب نخورده باشه اگر نه 2 قرون نمي ارزه.
نميدونم كدوم شهر هستيد ولي در صورت امكان قبل از خريد ماشين رنگدار يك كارشناسي ببريد كه ميزان ضرب خوردگي شاسي را بهتون بگه.چون ما خودمون با اينكه ميتونيم رنگشدگي ماشين را تشخيص بديم تو تشخيص ضربخوردگي شاسي مشكل داريم.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
من خريد هيچ كدوم را پيشنهاد نميكنم.آدم 9 ميليون بده كه يك هاچبك بخره خيلي زوره.اپل هم مطمئن باش هرچقدر تميز باشه بالاخره خرج داره و لوازم گير نمياد و تازه اگر بخري تا آخر عمر ميشه مال خودت چون ديگه كسي ازت نميخره.
درسته كه اپل از پرايد بهتره ولي ماشيني كه اين همه سال كار كرده ديگه عمر مفيدش تموم شده.111 حد اقل هروقت بخواي بفروشي پوله.
ممنون 111از لحاظ امنیت و وزززززززززن چطوره؟
من خاطره بدی از کلاً پراید دارم
سنگین تر از سبا هست یا نه؟؟؟
سلام دوستان گل وگرامی
405
مدل 88
رنگ نقره ای
24000 کارکرد
یک در رنگ
قیمت چند است
فوری
به غیر از ریو چیز خاصی نیست دوو سیلو است که ریو از اون صلاح تره!اين 9تومن حاصله فروشه405 ميباشدسمندم كه .....بله.ريو هم چندجا پرسيدم ميگن بازاره فروشش افتضاحه.حالا اين206 كاركردرو به هيچ وجه نميشه يه چيز پيدا كرد كه اذيت نكنه؟
در ضمن بازار فروش دست دوم ریو تو تبریز که خیلی خوبه تو تهران هم همینطور!
اپل کورسا رو بیخیال شو عمر مفیدش تموم شده اگه صفرش بود الان 20 تومن هم ارزش داشت (در مقابل ماشینی مثل پراید)سلام دوستان
بین اپل کورسا و mvm110و پراید 111 کدومرو بگیرم بهتره ؟؟
اپل کورسا نو پیدا میشه یه همه دسته دو هستن؟؟
قیمت تقریبی هرکدوم چنده؟؟؟
ممنون
MVM هم ماشین بدی نیست اما من باشم به خاطر استیلش پراید رو انتخاب میکنم
هم بازار فروش دست دومش خوبه و هم خدمات پس از فروشش از این دو بهتره و هم کم دردسر تره.
اپل نو کجا بود ! اگه باشه میشه کلاسیکممنون
راستی اپل نو نیست ؟؟
وزنو ولش کن! هر چی باشه مدل صندوق دار ایمن تر از هاچبکه! بستگی داره به این که چه جور سواری ازش بگیری!ممنون 111از لحاظ امنیت و وزززززززززن چطوره؟
من خاطره بدی از کلاً پراید دارم
سنگین تر از سبا هست یا نه؟؟؟
حداکثر 10.500سلام دوستان گل وگرامی
405
مدل 88
رنگ نقره ای
24000 کارکرد
یک در رنگ
قیمت چند است
فوری
نرمال 10.100 - 10.300
اينطور كه معلومه تو رنجه 9تومن تنوع خيلي كمه هركدومم يه ايرادي داره.يه گل پيدا كردم در سمته شاگرد رنگ داره اخره 84 دوديه ميگه 9/400 نظرتون چيه؟خوبه؟120هزارتا كار كرده
گل خودش ماشین خیلی خوبیه
اگه با هاچ بک بودنش مشکلی نداشته باشی انتخاب خوبیه.
با سلام
دوستان من با بودجه ی 16تا 19 میلیون تومان چی بخرم(غیر از تندر - ورنا - آوانته و هر جور سمند)..؟؟؟؟
ببینید من با سوخت و اینها اصلا مشکلی ندارم. و دوست دارم که ماشینم کلا بنزینی باشه.
از ماشین هایی مثل پرشیا هم خیلی خیلی خوشم میاد.
یک سوال هم دارم.اگر میشه یکم در مورد ماشین GOL توضیح بدین که هزینه ها و قطعاتش و مخصوصا قیمت نمایشگاهیش تو بازار چطوریه ( البته صفر کیلومترش) من که توش چند وقت پیش نشستم و اقعا امکانات خوبی داشت.کنسولش که آدمو دیوونه می کرد...
با تشکر
پرشیا و گل چون موتوراشون قدیمی و 8 سوپاپه زیاد توصیه نمیشن.با سلام
دوستان من با بودجه ی 16تا 19 میلیون تومان چی بخرم(غیر از تندر - ورنا - آوانته و هر جور سمند)..؟؟؟؟
ببینید من با سوخت و اینها اصلا مشکلی ندارم. و دوست دارم که ماشینم کلا بنزینی باشه.
از ماشین هایی مثل پرشیا هم خیلی خیلی خوشم میاد.
یک سوال هم دارم.اگر میشه یکم در مورد ماشین GOL توضیح بدین که هزینه ها و قطعاتش و مخصوصا قیمت نمایشگاهیش تو بازار چطوریه ( البته صفر کیلومترش) من که توش چند وقت پیش نشستم و اقعا امکانات خوبی داشت.کنسولش که آدمو دیوونه می کرد...
با تشکر
گل تولیدش متوقف شده، ABS هم نداره، فضای داخلش کوچیکه، صندوق عقب نداره و ...
پرشیا هم این نظر منه که هر کس این ماشین رو میدونه از نظر فنی هیچی در مورد ماشین نمیدونه و فقط به ظاهر نگاه میکنه! (که البته ظاهرش با ROA فرق زیادی نداره) ایرادات پرشیا نداشتن ABS و صدای موتور و موتور قدیمی هست. بنظر من اگه نظر آخرت این بود که پرشیا بگیری بهتره به سمند سورن و یا سمند EF7 فکر کنی که تموم امکانات پرشیا رو دارن و ABS و امکانات جانبی بیشتری دارن و قیمتشون پائینتره! در ضمن در EF7 موتور صدا نمیده.
اما پیشنهاد من (که البته توی این قیمت گزینه ها محدوده) 206 صندوقداره با موتور 1600 هست که موتورش خیلی جدیدتر و قویتره، امنیت بالا داره، کم مصرف و شتابش زیاده و ... فقط فضای داخلیش کوچیکه! قیمتش هم 16.800 و اگه اتومات باشه 19.300 هست.
فکر نمیکنم ماشین صفر، گزینه دیگه ای باشه که راجبش توضیح بدم!
Last edited by MehranVB; 21-08-2010 at 10:06.
قربونه تو فرشاد جان عالی بود توضیحاتت .
مثل اینکه انتخاب همون L90 E2 شد. آره دوستان هم گفتن صبر کن ولی متاصفانه فکر میکنم زود تر خریدنش از 2 میلیون اضافه تر میارزه.
فرشاد جان قطعاتش گیر میاد ؟! میگن خیلی خرج داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)