حسودیم شد...!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حسودیم شد...!!!
ببینم چند وقته این جوری شده؟ شما چه سرویسی دارین؟ اندیشه؟
این مال ساعت چنده؟
چه سرویسی 128 محدود؟
کدوم منطقه ؟
آخه قضیه چیه شاید اون سرور اندیشه که ترکیده بود بجاش ابَر سرور گذاشتن![]()
Last edited by mehdihamed; 25-05-2010 at 23:14.
نگران نباشید اون عکس مربوط به ادارست!
اون عکس رو در جواب دوستمون زدم تا آینده رو ببینید!![]()
ادارتون کارمند نمیخادهرجا هستی خوش باش
عدد واقعا یه رویاست
بابا ما همون اولم گفتیم که این یه رویاست...استاد فتوشاپم نیستیم با pint درستش کردم...
![]()
نهجدی paint هم چیز جالبیه ها
Last edited by mehdihamed; 26-05-2010 at 00:22.
856+642+717=2215 کیلوبایت یعنی حدود 18 مگابیت !!!
حالا کدوم ادارست که سرعت 18 مگابیت داره ؟! نمیبینی جوونای ما با دیدنش دلشون آب شده ؟! گناه داره اینجور چیزا رو به ما نشون میدین ما هم جوونیم آرزو داریما !!
در هر صورت با اینکه آرزو بر جوانان عیب نیست ! اما خیال همه راحت باشه هرگز نمیشه با شبکه فرسوده کابل مسی که ما داریم همچین سرعتی به مشترکان خانگی ایران داد ! پس شکممون رو صابون نزنیم ! مگه اینکه تا 50 سال دیگه تا در خونه هامون کابل نوری بکشن یا مسئولان خواب نما بشن مثلا بخوان سرویس بیسیم با اینجور سرعتا بهمون بدن !!! این اداره هم حتما کابل اختصاصی داره یا دیش .
من بالاترین سرعتی که با اندیشه ( اونم به مدت 2-3 دقیقه ) تجربه کردم با تورنت بوده که قبل عید یه دفعه سرعت رو 350 کیلو بایت رفت که نزدیک 3 مگابیت میشه ..
دقیق تر بخوام برات حساب کنم اگه فرض کنیم سرعت 512 نامحدود بجای 64 کیلو بایت همیشه 70 کیلو بایت باشه و هیچوقت پایین تر هم نیاد برا یه فیلم 700 مگی دقیقا 2 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا دانلود بشه یعنی با اون اشتراک حداکثر می تونی هر ساعت 252 مگ دانلود کنی !
اما با اشتراک 128 اگه فرض کنیم سرعت دانلودت 140 کیلو بایت باشه نه بیشتر : هر ساعت میشه حدود 500 مگ دانلود کرد و همون فیلم ظرف 1 ساعت و 20 دقیقه دانلود میشه . حالا انتخاب با خودته این سرعت برات بهتره یا اون حجم نامحدود .
ممنون بایت بخشش نمره منفی !![]()
شاگرد فتوشاپ پذیرفته میشود ! دوره مقدماتی - متوسط و پیشرفته !
با دیدن این عکس هم مسئول بخش paint ویندوز خودکشی میکنه ! هم شرکت Adobe دیگه نسخه جدید فتوشاپ بیرون نمیده !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)