سلام
این نسخه دوبلش هم درومده!
امروز داشتم از سمت یه مغازه رد میشدم دیدمش.
سلام
این نسخه دوبلش هم درومده!
امروز داشتم از سمت یه مغازه رد میشدم دیدمش.
بازيو تقزيبا تا وسطاش رفتم اونجايي كه اون يارو ميپره تو آب بايد بكشيش
بازي نسبت به قسمت قبلي از نظر گرافيك بهتر شده ولي محدوديت هاي آيتم ها اذيت ميكنه
فك كنم شخصيت ---- محبوب تر بود بين گيمر ها تا كريس هر چند من خودم عاشق جيل تو اويل 3 هستم![]()
سلام دوستان.آیل کد تقلبی برای بازی در کنسول xbox هست؟؟؟
خیر نیست .
ضمننا دوستانی که از گرافیک ATI HD استفاده میکنند باید anti aa بازی را off کنند وگرنه در بین بازی صفحه مشکی خواهد شد. cutsence
سلام
من يكي از طرف دار هاي پرو پا قرص اين بازي هستم
ولي evil 5 واقا افتضاح بود (داستان.گيم پلي.گرافيك.محيل بازي.....)
واقا من evil 4 رو به 5 ترجيه ميدم
![]()
![]()
![]()
![]()
یعنی به نظر شما گرافیک 4 از 5 بهتر بود
نزن این حرفها رو عزیزم ، اویل 5 تمام اویل های قبل خودش رو کامل کرد ، تمام داستان رو جا انداخت ، گیم پلیش هم که از 4 خیلی بهتر شده که ...
محیط بازی رو با شما موافقم چونکه یکی دو بار اول آدم یک مقداری گیج میشه و کلا اویل بازی کردن زیر نور خورشید و وسط دشت و صحرا زیاد جالب نیست .
گرافيك و اينارو نميخوام نظر بدم چون خودش داره داد ميزنه
اما در مورد داستان بدون شك كامل كننده سري اويل بود و جواب خيلي از سوالات رو كه از سريس هاي قبلي مونده بود ازش بدست آورد
يادش بخير چه دوراني داشتيم با LION ولي من با نظرت موافق نيستم به اين دلايل
1 گرافيكش كه عالي كار شده
2 به جاي آشلي كه دستو پا گير بود شيوا رو گذاشتن
3 ديگه از اون زامبي هاي احمق خبري نيست هوش مصنوعيه دشمنا تركونده
4 ديگه از اون بازرگان كلاه بردار خبري نيست بين مراحل ميشه خريد و فروش كرد فقط نميدونم چرا قسمتي كه جواهر ها رو تركيب مكرد حذف كردن
5 و كلي دلايل ديگه كه آلان حالش ني بتايپم
در كل اويل 5 از اويل 4 سرتره
صبر كنيد كاپكوم اويل 6 بسازه دوباره بروبچ ميگن اويل 5 از 6 بهتره اينا همش به خاطر لحظات خوبيه كه با گيم داشتيم![]()
خبر خوش درباره قسمت بعدی اینه که قراره برگرده به حال وهوای کلاسیک این بازی و حتی گفته شده ممکنه بعضی از شخصیتهای اون زمان دوباره مشاهده بشن( من یکی که دلم لک زده واسه nemesis
)
ولی خبر بد اینکه از قرار معلوم به این زودیا ازش خبری نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)