تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 949 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام بر شما
    با همکاران پشتیبانی صحبت داشتید؟ متاسفانه اطلاعاتی از خطتون ندارم. یا لطف کنید شمارتونو برام پیغام خصوصی کنید.
    لطفاً حتما با شماره 37665975 تماس بگیرید.
    ببینید شما الان می خواین بگین که سرعت شبانه 1024 3 گیگ با شبانه رایگان بیشتر از 190 هست::؟؟
    میگن که سرعت شبانه معمولا 2 برابر اسمی هست که میشه 250 که واسه من 190 می داد
    در حال حاظر 512 نامحدود bu دارم و که چن روز دیگه تموم می شه
    من کلا زیاد دانلود ندارم ولی همین 512 واسه من عالیه که دیگه نمیتونم تمدید کنم
    فن اوا با این کارش مشتری هاشو از دست میده
    الان نماینده محترم نامحدودی که قیمتش مثله 512 bu باشه و سرعتش min 70 باشه دارین؟؟؟ ندارین دیگه!!!!!

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان اکانت رایگان چیز پی ان pptp از کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد سرویس های معادل،یعنی مثلا سرعت 512 نامحدود نقره ای با 1 مگ برنزی نامحدود برابر هست؟
    سری نقره ای فقط 128 و 256 داره، تقریبا میشه گفت سرویس 512 برتز با 256 نقره ای برابره.

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید شما الان می خواین بگین که سرعت شبانه 1024 3 گیگ با شبانه رایگان بیشتر از 190 هست::؟؟
    الان نماینده محترم نامحدودی که قیمتش مثله 512 bu باشه و سرعتش min 70 باشه دارین؟؟؟ ندارین دیگه!!!!!
    برای همین عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید که سرویستون بررسی بشه. من رد نمی کنم که شما مشکل داشتین، ولی تائید نمی کنم که غیر قابل حله.
    بله سرویس 256 نقره ای.که البته باز هم همونطور که قبلا گفتم با قطعیت نمیشه گفت.

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس های جدید جشنواره فن آوا در مشهد رو به دوستانتون معرفی کنید و هدیه دریافت کنید:
    اینترنت پر سرعت یکساله با پهنای باند 6 مگابیت بر ثانیه، یک ترا بایت ترافیک، یک مودم وایرلس چهار پورت رایگان فقط 150 هزار تومان
    اینترنت پر سرعت یکساله با پهنای باند 6 مگابیت بر ثانیه، 3 گیگا بایت ترافیک فقط 24 هزار تومان
    اینترنت پر سرعت شش ماهه با پهنای باند 6 مگابیت بر ثانیه، 1.5 گیگابایت ترافیک فقط 12 هزار تومان

6. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

این عکس زیر مربوط به مودم من هست . می خواستم بدونم وضعیتش چجوری ؟ موردی چیزی نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

برای همین عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید که سرویستون بررسی بشه. من رد نمی کنم که شما مشکل داشتین، ولی تائید نمی کنم که غیر قابل حله.
    بله سرویس 256 نقره ای.که البته باز هم همونطور که قبلا گفتم با قطعیت نمیشه گفت.
    من این دفه 26000 بابت شارژ سرویس پرداخت کردم که این ماه باید 41000 بدم که اصلا با عقل سازگار نیست
    من منظورم این بود که سرویس نا محدود با قیمت 26000 که 60 سرعت داشته باشه دارین که شما گفتین 256 su که اونم 42000 قیمت داره
    نیازی به توضیح نیست خطم کاملا درسته مشکل نرم افزار اکانتینگ فن اوا هست همین و دیگر هیچ
    این خیلی زشته که من مشتری قدیمی باید تخلیه کنم برم ولی مجبورم دیگه منم مثه بقیه دوستام مجبورم تخلیه کنم چون فقط نامحدود به کارم میاد

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

این دو برابر اسمی فقط برای 512 حجمی هستش. کف سرعت 64 هست که فن آوا دانلود شبانه رو 120 میده که میشه دو برابر!!! ظاهرا این فقط برای 512 هستش نه سرویس دیگه

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این عکس زیر مربوط به مودم من هست . می خواستم بدونم وضعیتش چجوری ؟ موردی چیزی نداره ؟

ظاهرا همه چیزش خوبه، از کدوم شرکت سرویس گرفتین؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

منم بعد از شش ماه نامحدود داشتن مثل اينكه بايد كوچ كنم.فقط موندم كجا برم ! قبلش هم نامحدود مخابرات داشتم هشت ماه و اصلا با سرويس حجمي نميتونم كار كنم !!!
    دوستان راه چاره اي پيدا كرديد به منم بگيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •