داداش این چیزی که شما میخوای یکم غیر قابل تصوره !!
DVI یعنی Digital Visual Interface و AV هم یعنی Video/Audio که به صورت Analog هست و برای تبدیل این 2 به هم من فکر میکنم
حتما باید یک کیت سره راهشون باشه نه فقط یک فیش !
داداش این چیزی که شما میخوای یکم غیر قابل تصوره !!
DVI یعنی Digital Visual Interface و AV هم یعنی Video/Audio که به صورت Analog هست و برای تبدیل این 2 به هم من فکر میکنم
حتما باید یک کیت سره راهشون باشه نه فقط یک فیش !
تبدیل مستقیم از پلی سه به VGA هست بعدشم با یه تبدیل می تونید DVI بکنید که کلا چنین راهکاری توصیه نمی شه !!!!!
داداش این تبدیل DVI رو عکسشو میشه بزاری ؟
من اشتباه خوندم فکر کردم میگه HdMI به DV،ندیدم تا حالا!
دوستان بازی تو مایه های UnCharted چی هست؟!InFamous مثل اون هست؟
سلوم دوستان tv ما hd نداره مجبورم با av بازی کنم راهی نیستش که av بزارم کنار وبا کیفیت بیشتری بازی کنم؟؟؟؟
تلویزیون شما ورودی کامپوننت نداره؟!5تافیشه!
من اینو می گم ، دو هزار تومنه بیرون ، فقط یکم سخت پیدا می شه هر کسی نداره ، چون از رو کارت گرافیک ها بر می دارن می فروشن !
برای تبدیل به DVI می شه از HDMI به DVI هم استفاده کرد ! البته اون که من تو بازار دیدم یه چیز گنده هم وسط راه کابله بود !
![]()
بچه ها کسی میتونه راجع به ریجن های پی اس 3 کمکم کنه؟؟؟؟؟ تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم کسی جوابمو نداد
من میخام پی اس 3 بگیرم ولی نمیدونم مثل ایکس باکس ریجن داره یا نه....... اگه داره کدومش بهتره و بازیاش بیشتره یا بهتره بگم زودتر میاد......ممنون
کامپوننت که نفهمیدم چیه ولی فقط av داره 5 تای نداره
component همان ورودی پنچ فیش هست.
که شامل رنگ های زیر هست.
آبی-سبز-قرمز (که این 3 فیش برای تصویر هست) و قرمز و سفید (که این 2 فیش هم برای صدا هست)
مانند عکس زیر:
اگر تلویزیون شما فقط ورودی composite (همان 3 فیش رنگی زرد-سفید-قرمز) را دارد نمیشه کاری کرد و فقط با همین کیفیت میتونی بازی کنی.
این اطلاعاتی هست که من دارم امیدوارم کمکت کنه اما باز هم قبل از خرید تحقیق کن.
ps3 ریجن داره اما در اصل میشه گفت ps3 ریجن-فری (Region-Free) هست. و در ریزولیشن های بالاتر از 720p (رزولوشن های HD) به راحتی ریجن های دیگه را اجرا میکنه.فقط در حالت SD هست که با ریجن های نا هماهنگ مشکل داره.
چون که در حالت SD سیستم PAL از 576 خط افقی تشکیل شده ولی NTSC 480 خط داره ولی در ریزولیشن های hd تعداد این خطوط بین هر دو سیستم PAL و NTSC مشترک هست (720p -1080i-1080p)
نتیجه گیری کلی
PS3 + SDTV = Region-locked
PS3 + HDTV = Region-Free
که این بر میگرده به tv که ازش استفاده میکنید.(البته این موضوع فقط در مورد بازی ها صدق میکنه)
Last edited by choory; 30-07-2010 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)