کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ؟
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ؟
نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
یه نمودار میخوام تو اکسل رسم کنم اما جای ردیف و ستون ها رو برعکس نشون بده
یعنی ستون داده ها رو ردیف نشون بده
اگه منظورت تعویض series و category هست ... پس باید اینکارو کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد تا ستون دارم و 20 تا ردیف. همیشه ردیف ها رو احتیاج دارم. (لیست 20 تا دانشجو) اما همیشه به ستون ها احتیاج ندارم. هر کدوم از ستون ها بیانگر یک خصوصیته. مثلا شماره دانشجویی، ترم های گذرانده شده، نمره درس ریاضی، فیزیک، مبانی کامپیوتر و .... که روی هم رفته صد تا ستون میشه.
حالا میخوام کاری کنم که هر با فقط تعداد ستونی که خودم میخوام نمایش داده بشه. مثلا 20 ردیف (دانشجوها) با 5 تا از ستون ها نمایش داده بشه. میخوام بتونم از بین ستون ها فقط چندتاشو انتخاب کنم. آیا همچین چیزی رو میشه با اکسل انجام داد؟ (به جز مخفی کردن ستونهایی که نمیخوام ببینم و پرینت گرفتن قسمت هایی که میخوام.) ممنون.
صدتا ستون !!!!!!!!! فک کنم تعداد نبض هاشونو هم ثبت کردی ...!
برای جمع و جور کردن ستونها روش ساده تر از هاید کردن ، group کردنه..!
همه سرستونهای صدتا ستونو سلکت کن ، group کن ( Data >> outline ).. بعد تک تک ، سرستونهایی که میخوای ببینی رو سلکت و ungroup کن.. راحت..!
هروقت هم خواستی هرکدوم از تحفه هارو (!) ببینی رو علامت مثبت بالای ستونا کلیک کن تا جمال مبارک هویدا بشه ...!!
سلام دوستان یکسری فایل اکسل داشت که خراب شدند و باز نیمشن موقع باز کردن با اکسل این ارور رو میده :
و موقع باز مردن با نرم افزار Repair My Excel هم این ارور رو :
کاری میشه کرد براشون؟
ممنون. ولی واسه صدتا ستون خیلی وقت میبره. مثلا وقتی میخوام بین صدتا ستون، ستون 10، 42، 51 و 73 رو باز کنم چند بار باید علامت مثبتو کلیک کنم که اگه تعداد ستونهای مورد نیازم مثلا 40 تا بشه خیلی وقت میگیره! راه ساده تری نیست؟ جدی جدی مایکروسافت فکر اینجارو نکرده؟!
سلام دوستان
من تازه ویندوز 7 نصب کردم.الان که میرم فایل های اکس قبلی رو باز میکنم .فارسی هاش رو خرچنگ قورباغه نشون میده.همه فونت های میندوز قبلی رو هم نصب کردم.مشکل چیه؟چطور حلش کنم؟![]()
اگه همون فونتی که در فایل قبلیت بکار بردی حالا هم همونو بکار برده باشی و اون فونت هم با این ویندوز جدید سازگار باشه به هیچ عنوان نباید مشکلی پیش بیاد..
دیگه ببین مشکل کدومه ..!
من متوجه نشدم .. اگه یکبار میخوای اینکارو بکنی که وقتی نمی بره و یا ارزشش رو داره ولی اگه بخوای دائم ستونای دلخواهت رو تغییر بدی که دیگه از هر راهی حساب کنی بلاخره زحمت داره..!
اگه میخوای فایلتو بفرست شماره و یا عنوان ستونا رو هم بگو تا برات درست ش کنم..!! ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)