تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 524 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام دوستان

یه نمودار میخوام تو اکسل رسم کنم اما جای ردیف و ستون ها رو برعکس نشون بده

یعنی ستون داده ها رو ردیف نشون بده
    کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان

یه نمودار میخوام تو اکسل رسم کنم اما جای ردیف و ستون ها رو برعکس نشون بده

یعنی ستون داده ها رو ردیف نشون بده
    کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ؟
    اگه منظورت تعویض series و category هست ... پس باید اینکارو کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صد تا ستون دارم و 20 تا ردیف. همیشه ردیف ها رو احتیاج دارم. (لیست 20 تا دانشجو) اما همیشه به ستون ها احتیاج ندارم. هر کدوم از ستون ها بیانگر یک خصوصیته. مثلا شماره دانشجویی، ترم های گذرانده شده، نمره درس ریاضی، فیزیک، مبانی کامپیوتر و .... که روی هم رفته صد تا ستون میشه.

حالا میخوام کاری کنم که هر با فقط تعداد ستونی که خودم میخوام نمایش داده بشه. مثلا 20 ردیف (دانشجوها) با 5 تا از ستون ها نمایش داده بشه. میخوام بتونم از بین ستون ها فقط چندتاشو انتخاب کنم. آیا همچین چیزی رو میشه با اکسل انجام داد؟ (به جز مخفی کردن ستونهایی که نمیخوام ببینم و پرینت گرفتن قسمت هایی که میخوام.) ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

صد تا ستون دارم و 20 تا ردیف. همیشه ردیف ها رو احتیاج دارم. (لیست 20 تا دانشجو) اما همیشه به ستون ها احتیاج ندارم. هر کدوم از ستون ها بیانگر یک خصوصیته. مثلا شماره دانشجویی، ترم های گذرانده شده، نمره درس ریاضی، فیزیک، مبانی کامپیوتر و .... که روی هم رفته صد تا ستون میشه.

حالا میخوام کاری کنم که هر با فقط تعداد ستونی که خودم میخوام نمایش داده بشه. مثلا 20 ردیف (دانشجوها) با 5 تا از ستون ها نمایش داده بشه. میخوام بتونم از بین ستون ها فقط چندتاشو انتخاب کنم. آیا همچین چیزی رو میشه با اکسل انجام داد؟ (به جز مخفی کردن ستونهایی که نمیخوام ببینم و پرینت گرفتن قسمت هایی که میخوام.) ممنون.
    صدتا ستون !!!!!!!!! فک کنم تعداد نبض هاشونو هم ثبت کردی ...!

برای جمع و جور کردن ستونها روش ساده تر از هاید کردن ، group کردنه..!
    همه سرستونهای صدتا ستونو سلکت کن ، group کن ( Data >> outline ).. بعد تک تک ، سرستونهایی که میخوای ببینی رو سلکت و ungroup کن.. راحت..!
    هروقت هم خواستی هرکدوم از تحفه هارو (!) ببینی رو علامت مثبت بالای ستونا کلیک کن تا جمال مبارک هویدا بشه ...!!

6. 2 کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض خراب شدن فایلهای اکسل

سلام دوستان یکسری فایل اکسل داشت که خراب شدند و باز نیمشن موقع باز کردن با اکسل این ارور رو میده :

و موقع باز مردن با نرم افزار Repair My Excel هم این ارور رو :

کاری میشه کرد براشون؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صدتا ستون !!!!!!!!! فک کنم تعداد نبض هاشونو هم ثبت کردی ...!

برای جمع و جور کردن ستونها روش ساده تر از هاید کردن ، group کردنه..!
    همه سرستونهای صدتا ستونو سلکت کن ، group کن ( Data >> outline ).. بعد تک تک ، سرستونهایی که میخوای ببینی رو سلکت و ungroup کن.. راحت..!
    هروقت هم خواستی هرکدوم از تحفه هارو (!) ببینی رو علامت مثبت بالای ستونا کلیک کن تا جمال مبارک هویدا بشه ...!!
    ممنون. ولی واسه صدتا ستون خیلی وقت میبره. مثلا وقتی میخوام بین صدتا ستون، ستون 10، 42، 51 و 73 رو باز کنم چند بار باید علامت مثبتو کلیک کنم که اگه تعداد ستونهای مورد نیازم مثلا 40 تا بشه خیلی وقت میگیره! راه ساده تری نیست؟ جدی جدی مایکروسافت فکر اینجارو نکرده؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه ویندوز 7 نصب کردم.الان که میرم فایل های اکس قبلی رو باز میکنم .فارسی هاش رو خرچنگ قورباغه نشون میده.همه فونت های میندوز قبلی رو هم نصب کردم.مشکل چیه؟چطور حلش کنم؟

در آغاز فعالیت مریم ارفعی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام

من نوار فرمول بارم غیر فعاله
    چی کاز کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه ویندوز 7 نصب کردم.الان که میرم فایل های اکس قبلی رو باز میکنم .فارسی هاش رو خرچنگ قورباغه نشون میده.همه فونت های میندوز قبلی رو هم نصب کردم.مشکل چیه؟چطور حلش کنم؟
    اگه همون فونتی که در فایل قبلیت بکار بردی حالا هم همونو بکار برده باشی و اون فونت هم با این ویندوز جدید سازگار باشه به هیچ عنوان نباید مشکلی پیش بیاد..
    دیگه ببین مشکل کدومه ..!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

ممنون. ولی واسه صدتا ستون خیلی وقت میبره. مثلا وقتی میخوام بین صدتا ستون، ستون 10، 42، 51 و 73 رو باز کنم چند بار باید علامت مثبتو کلیک کنم که اگه تعداد ستونهای مورد نیازم مثلا 40 تا بشه خیلی وقت میگیره! راه ساده تری نیست؟ جدی جدی مایکروسافت فکر اینجارو نکرده؟!
    من متوجه نشدم .. اگه یکبار میخوای اینکارو بکنی که وقتی نمی بره و یا ارزشش رو داره ولی اگه بخوای دائم ستونای دلخواهت رو تغییر بدی که دیگه از هر راهی حساب کنی بلاخره زحمت داره..!
    اگه میخوای فایلتو بفرست شماره و یا عنوان ستونا رو هم بگو تا برات درست ش کنم..!! ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •