من میگم اگه شما یه تاپیک مرجع درست کنید تمام اینها رو توش بریزید خیلی خوب میشه من بشخصه اصلا صفحه پیش نگاه نمیکنم
یا صفحه اول همین تاپیک
چون می خوام اطلاعات تازه باشه شاید اون مغازه که معرفی کردید توی 100 صفحه پیش اجاره بوده باشه الان تعطیل کرده
من میگم اگه شما یه تاپیک مرجع درست کنید تمام اینها رو توش بریزید خیلی خوب میشه من بشخصه اصلا صفحه پیش نگاه نمیکنم
یا صفحه اول همین تاپیک
چون می خوام اطلاعات تازه باشه شاید اون مغازه که معرفی کردید توی 100 صفحه پیش اجاره بوده باشه الان تعطیل کرده
شما psp از کجا خریدی
قیمت رم های psp چنده؟؟
میشه مارک های بدرد بخورشو بگید.
2 gig بزرام یا 4 gig ؟
در ضمن مارکش خیلی تاثیر داره؟؟
ببخشید اقای mussketer اون مغازه ای که گفتید چند میده psp رو؟ می خوام یه قیمت خوبو داشته باشم.
مموری روی psp نیست درسته؟
upgrade کردن psp چطور انجام میشه؟
قیمت وسایل جانبیش مثل هدفونش چقدره حدودا؟
آقایون ببخشید بازم مثل همیشه زیاد سوال پرسیدم چکار کنم دیگه تازه کارم.![]()
توپخونه برو... برو اون راسته ای که همشون الکتریکی و کنسول و بازی و سی دی و اینا میفروشن! (ضلع شمالی) بر خیابون فروشگاه مالکیه. از هر کی بپرسی نشونت میده.آدرس دقیق می خوام
بازیهای کوچیک 100 مگی داریم تا بازی 1.6 گیگ! البته معمولا بین 500 تا 1000 مگ هستناصولا بازی ها چند مگه .... فیلم اگه تبدیل کنی برای psp چند مگ میشه........... 2gig فکر میکنم کافی باشه
ببین عزیز... راستش نمیخوام نا امیدت کنم! ولی مموری 2 گیگ اصل گرونتر از ایناس! من 10 ماه پیش اصلشو گرفتم 50 تومن تازه با تخفیف رو کنسول! الآن هم یچیزی حدود 40 تومنه. خلاصه اینکه احتمال زیادی هست که اشکال از مموریت باشه.2 گیگ خریدم 20 تومن با ضمانت .خودش میگفت از این بدرد نخورا نیست!
پیشنهاد خوبه! ولی باید به مدیر بگی.من میگم اگه شما یه تاپیک مرجع درست کنید تمام اینها رو توش بریزید خیلی خوب میشه من بشخصه اصلا صفحه پیش نگاه نمیکنم
مموری psp اصلش رو میگم:قیمت رم های psp چنده؟؟
میشه مارک های بدرد بخورشو بگید.
2 gig بزرام یا 4 gig ؟
در ضمن مارکش خیلی تاثیر داره؟؟
ببخشید اقای mussketer اون مغازه ای که گفتید چند میده psp رو؟ می خوام یه قیمت خوبو داشته باشم.
مموری روی psp نیست درسته؟
upgrade کردن psp چطور انجام میشه؟
قیمت وسایل جانبیش مثل هدفونش چقدره حدودا؟
آقایون ببخشید بازم مثل همیشه زیاد سوال پرسیدم چکار کنم دیگه تازه کارم.
2 گیگ، 40 تومن
4 گیگ، 65 تومن
8 گیگ، 120 تومن
منظورت از مارک بدردبخور چیه؟! فقط سونی داریم و سن دیسک. توصیه میکنم سونی اصل با گارانتی ایران رهجو بگیرید. قیمتش همیناس که گفتم.
من 2 گیگ گرفتم برام کم اومد! شما خودت باید انتخاب کنی.
همکارمون، psp فت رو با هدفون و بدون umd ازش گرفت 200 تومن! تازه کپی خور شده. معرکه نیست خدایی؟!
upgrade کردن به سادگی انجام میشه. حدود 25- 26 مگابایت دانلود داره و 5 دقیقه زمان میبره!
هدفون که رسما به خودت بستگی داره! من یه sony MDR-Q38 گرفتم که چند روز پیش فیشش خراب شد. امروز دارم میرم SONY EX-32 بگیرم. از بچه های همین فاروم راهنمایی گرفتم تا این رو انتخاب کردم.
خواهش میکنم! شما بپرس! ما تا اونجا که بلد باشیم جواب میدیم!!
اشکاله گیر وسط بازی رو میگی یا سفیدی سر بازیکنا رو؟
جفتش رو میگم! ولی شما نگران نباش زیاد! مموریت رو یه پی اس پی دیگه تست کن... اگه مورد داشت ببر بکوب تو سر فروشنده هه!! بگو این بود میگفتی از این بیخودیا نیست؟!
------------------------
آقا من رفتم.... شرمنده!
تا بعد از تعطیلات بای
Last edited by musketeer; 02-06-2008 at 14:42.
ببخشید چندتا سوال دیگه.
همه ی psp ها الان کپی خورن؟ از کجا میشه فهمید کپی خورن یا نه؟
منظورتونو از umd نفهمیدم.اگه توضیح بدین ممنون میشم.
حتما مموری اصل بگیرم دیگه؟شما پیشنهاد میدید 4 gig بخرم درسته؟
و یک چیز دیگه frame ware های psp ها با هم فرق داره یا نه.
آقا یه دنیا ممنون.
نه.باید از توش ورژنشو نگاه کنی.
Universal Media Disk همون چیزیه که بعضی ها بهش سی دی PSP هم میگن.یه دیسک کوچولو توی یه قاب پلاستیکی که پشت دستگاه وارد میشه.
مموری اصل اگه نبود هم طوری نمیشه.من با Sony تقلبی دارم زندگی میکنم هنوز هم زنده ام!ولی اصل سرعتش بالا تره.ظرفیتش به خودت بستگی داره.
Frame ware نه، Firmware.آره،تو جدیداش قابلیتای جدیدی اضافه میشه.
خواهش.
تو که آوریل دوست داری حتما Burnoutominator رو با PSP بگیر.
یه چیز دیگه:نظرتو راجع به پست قبلی من نگفتی؟
یه 5700 اگه توش میذاشتی کیفیتش از همه بالاتر میشد.صداش خداست!
Last edited by Arshia001; 02-06-2008 at 16:24.
ببخشید حواسم نبود چکار کردی عربی من که .... .
این بازیه چه ربطی به آوریل داره؟
این که میگی سرعتش بالا تره منظور همون سرعت اجرای بازیه دیگه نه؟
برای کپی خور بودنش مثلا ورژنش چطوریه؟
frimware میشه با آپدیت توی همه ی psp ها بروز کرد دیگه.آخه میدونی منطورم چی بود گفتم Frimware های psp های اون اول که میخریشون با هم فرق دارن ولی با یه آپدیت با هم یکی میشن دیگه درسته؟
ممنون از اینکه کمکم کردی.
Last edited by Paradise_human; 02-06-2008 at 16:44.
اصلا به ضمانت و... دلتونو خوش نکنید همش خالی بندیه
بله سرعت تو خود بازی مد نظره!(فریم ریت)
مثلا 3.90 m33
آره دیگه کلن تو خود psp آپدیت میکنیم بعدم فریم ویر دانلودیه نه خریدنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)