دوباره سلام.
من رفتم دفترچرو گرفتم و سوالم کردم. گفت من اصلا نمیدونم راجب چی داری صحبت میکنی! کفالت فعلا مثل سابقه!
حالا از کجا مطمئن بشم؟ اصلا کی قراره این قوانین جدید اجرایی بشه؟!
دوباره سلام.
من رفتم دفترچرو گرفتم و سوالم کردم. گفت من اصلا نمیدونم راجب چی داری صحبت میکنی! کفالت فعلا مثل سابقه!
حالا از کجا مطمئن بشم؟ اصلا کی قراره این قوانین جدید اجرایی بشه؟!
سلام دوستان
من رفتم آموزشی ارتش 06 تهران 10 روز اونجا بودم بعد ارشد قبول شدم حالا می خواستم بدونم حالا که تجدید دوره شدم میتونم دوباره یه کاری کنم از اول بیفتم سپاه یعنی چون تجدید دوره شدم میخواستم ببینم میتونم از اول سپاه باشم ارتش نباشم ؟
در نزدیکی منزل ما چند پلیس +10 هست پیش هرکدوم رفتیم گفتن فعلا دفترچه نمی گیریم !
ممنون دوست عزیز.
دلیلشم گفتن چیه؟ چون اگه قرار بر این باشه قانونی ابلاغ بشه باید به همه بشه دیگه!
والا پرسیدم گویا بهشون گفتن فعلا دفترچه با این مضمون نگیرید تا اطلاع بعدی که بهتون بگیم
سلام
من شهرستانم اگه برا معافیت پزشکی ضعیفی چشم اقدام کنم برا معاینه می فرستن تهران؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی حاجی من 5 اذر که بابام وارد 60 سالگی میشه 6 ام اذر میرم درخواست بدم اتفاقا الانم زنگ زدم ازش پرسیدم که به شما هم گفتن نگیرید بم گفت همچین چیزی نیومده به ما!
از اخباری که دوستمون گذاشتن هم میشه فهمید که هنوز قانون در دست تصویب هست و تازه باید شورای نگهبان هم نظر بده توجه کنید:
یعنی به این زودی ها اجرا نمیشه و حداقل یکسال مراتب داره که باید طی کنه! و روال کماکان همین هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بالاخره اجرا میشه ولی نه به این زودی!
دوست عزيز نزار همون روز يا روز بعدش.از همون اول كه سن بابات رو نميخوان.
برو دكتر و معاينه و حساب بانكي و واكسن و اين چيزاش رو از قبل انجام بده كه جلو بيفتي !!!!
وقتي اين كارارو بكني بعدش بايد بري تازه نظام وظيفه ...
كار سختت از همون موقع شروع ميشه !!!!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام
آقا بنده اطلاعی از قوانین جدید و قبل و ... ندارم
الان دارم کارشناسی نرم افزار میخونم
یه دو ماه کسری از بسیجی میتونم جور کنم+14ماه و اندی از دوران خدمت پدر
حالا نسبت به کسری میتونم یک سال هم صبر کنم تا اون دو ماه کسری از بسیجم بشه سه ماه(یک ماه برای هر سال تا اونجایی که خودم میدونم)
حالا صبر کنم یا نه اقدام کنم برا کسری؟؟؟؟؟
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)