تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 722 اولاول ... 335385425431432433434435436437438439445485535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

ولی میخواستم بگم که اگه شما انقدر از موسیقی سرت میشه چرا خودت تنظیم کننده نشدی؟!
    من همین دو مورد رو میگم این بحث رو خاتمه میدم :
    اولاً اونی که گفتی رتبه ی اول جهان شده خواهشاً یه لینکی چیزی ازش بده تا ما هم ببینیم (تا جاییکه یادمه ایشون توی گروهی بنام اشکان و کوشان بوده قبلاً حالا نمیدونم چاوشی اینو از کجا پیدا کرده .)
    مطلب دومم اینه که مگه هر کی درباره ی موسیقی مطالعه داره و منتقد هست ( کلاً منتقد یه کار ، البته من که در حد و اندازه ی اینکار نیستم ولی نظرمو گفتم ) باید خودش هم اون کارو انجام بده یا من باید حتماً بیام یه آهنگ بسازم ؟ چه ربطی داره عزیز من ؟ (طرز تفکر هواداران جناب چاوشی رو نگاه کن که درکی از علم و هنر ندارن ! ! !)
    این حرف شما درست مثل اینه که بگی " خفه شو" ...
    به هر حال :
    من این بحثو اینجا خاتمه میدم و این آخرین پست من توی فروم پی سی ورد () هست و امیدوارم حداقل این بار دیگه پستم حذف نشه ....

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

24 ساعت نبودما
    خواهش میکنم یوسف جان !
    من به شخصه معتقدم وضعیت موسیقی ایران در حال حاضر زیاد جالب نیست واسه همین هم ترک یا آلبوم خاصی الان مد نظرم نیست ! هدفم بیشتر اینه که اونایی که به خواننده ای پر و بال میدن و میگن تنظیم خوبه خب خواننده ای هم مثل چاوشی توی همین حال و هوا میمونه !
    من آلبوم حریص رو تقریباً گوش دادم همشو و هیچ نو آوری ای توی تنظیم و هیچ چیز متفاوتی ندیدم ! آقا اینکه یه آهنگ با نرم افزار بسازی و حالا یه گیتار الکتریک (شاید هم گیتار آکوستیک) هم بعنوان آکورد هی توش بزنی که نشد آهنگسازی و تنظیم که ! صدای خواننده بعضی جاها واقعاً گم میشه بدبختی اینه که میکس و مستر درست حسابی هم بلد نیستن !!! لا اقل شما که نمی تونین تنظیم کنین الکی شلوغش نکنین آهنگو که آدم سرگیجه بگیره ! اینها مربوط میشه به اینکه متاسفانه تنظیم کنندگان ما بیشترشون نمیرن دنبال علم آهنگسازی و به شکل اصولی یاد بگیرن ...
    اینها نکاتی هست که هوادارای یه خواننده کمتر بهش توجه میکنن و دلشون فقط به صدای طرف و یا شعرش خوشه !
    حالا جداً چند نفر از هوادارها میان به این چیزها توجه کنن ؟ همین که صدای خواننده رو بشنون واسشون کافیه ! خواننده به انتقاد هم نیاز داره مسلماً ....
    شما برای بار سوم آهنگ معرفی نکردین
    خب من الان از این پست شما نتیجه میگیرم که...
    به قول فردوسی پور نتیجه گیری رو به مردم واگذار میکنیم
    چه ربطی داره عزیز من ؟ مشکل اینه که همین هوادارها هستن که هر چی ایشون میده بیرون میگن خوبه و همینا هستن که موسیقی کشور رو ضعیف میکنن !
    ولی مثلاً علی لهراسبی رو نگاه کن با اینکه این همه طرفدار نداره ولی همیشه سعی کرده کارهای قویتری بده و من هم این کارشون رو ستایش میکنم چون بیخودی آهنگ نمیخونه و با آهنگسازها و تنظیم کننده های خوب کار میکنه یا همین محمد اصفهانی که البته آلبوم آخرشو زیاد قبول ندارم ولی باز هم به فکر ارائه ی موسیقی بهتره یا مانی رهنما که توی آخرین آلبومش با استاد آندره آرزومانیان کار کرد ... خب ببین اینها پولشون رو برای ساختن یک آلبوم چطور خرج میکنن و شان موسیقی پاپ رو در ایران پایین نمیارن .. حالا کسایی مثل چاوشی یا یگانه یا اصحابی چطور خرج میکنن (منظورم از لحاظ تنظیم و آهنگه) البته این یه مثال بود فقط و جاش هم توی این تاپیک نیست .... سوالم از شما اینه که چرا با وجود اینها باید چاوشی بهترین خواننده باشه ؟
    خب این یکی:
    اولای پستتون؛ من کارهای علی لهراسبی رو گوش ندادم. اظهار نظر نمیکنم.
    محمد اصفهانی هم که واقعا کارهای قوی و شاهکاری داره در سبک خودش، با حرفتون در مورد آلبوم آخرش هم موافقم.
    اما ببینین، قبول کنیم، اصفهانی خواننده ای نیست که بخواد فن داشته باشه. از اولش همچین تیریپی نبوده.
    اما مانی رهنما:
    من خیلی خیلی اتفاقی آلبوم "کجا به خنده میرسیم" رو دانلود کردم و تا این لحظه که اینجا نشستم به چندتا از بهترین دوستانم این آلبوم رو هدیه دادم و اعتقاد دارم یکی از 3 تا البوم قشنگی هست که توی زندگیم گوش دادم.
    حتی شاید بتونم بگم توی سبک خودش بهترینه.
    اما باز قبول کنیم، مانی هم مال این صحبتهای فن بازی و اینا نیست. چون اصلا سبکش خیلی عامه پسند نیست.
    اما محسن یگانه و چاووشی؛ شاید یکی از اصلی ترین دلایل پر طرفدار بودنشون اینه که اینا یه مدت زیرزمینی خوندن و خیلی خوب هم تبلیغات کردن.
    شما الان نگاه کن واسه همین آلبوم 13 این آقای چاووشی جند ساله ما رو انگشت به دهن گذاشته؟
    خب وقتی اینجوریه، معلومه روزی که بیاد من 100% میرم میخرمش که زودتر گوش کنم ببینم چی خونده! (فن های عزیز دقت کنین من به هیچ عنوان منکر وضعیت تخیلی انتشار آلبوم توی مملکت عزیزمون نیستم. اما شما هم منکر جنبه تبلیغاتیه این جریان نشین.)
    بقیش هم پست بعدی

3. 6 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم ناهماهنگی یوسف جان ؟ چه ناهماهنگی ؟ معنی ناهمانگی رو من بلد نیستم ، بهم یاد میدی ؟
    مگه کوشان حداد داداشمه بخوام ازش تعریف کنم ؟؟؟ گور پدرش حالا که این طور شد !!!!
    شما هنوز یادت نیست حرف منو و اومدی داری هرچی توضیح تویه اون قسمت دادم رو به سخره میگیری !!!!
    صدای زنگ دیگه ؟
    من همونجا نگفتم این تنظیم کوشان فقط محض قدرت نمایی بود ؟ و مخاطبا خوششون نیومد ؟
    از این به بعد نسبت به نظرات دوستان جور دیگه ای موضع میگیرم !!!!
    خب من اول یه معذرت خواهی بکنم بابت یه قسمت از پستم.
    یکی از دوستان همین الان من رو در مورد اون صدای زنگ توجیه کرد، الان میبینم این صدا N بار توی آهنگ تکرار شده، خداییش هم خیلی قشنگ کار شده.
    اما باز روی ناهماهنگی آهنگ تاکید دارم.
    نیمه اول آهنگ خیلی خوبه، اما نیمه دومش، خصوصا آخراش:
    "عزیزم خودت میدونی، فصل فصله تو که عشقه (درست میشنوم؟ تو که عشقه یعنی چی؟)
    چار فصل من بهاره"
    واقعا به نظرم ناجور میاد..
    بعد هم مجید جان خب من هم مخاطب عام هستم! دوستای من هم که میخوام واسشون این آهنگ رو بذارم و بگم:
    "ای خدا!!! این محسن چاووشی آخرشه!!!!!"
    هم مخاطب عام هستن.
    حالا درسته سعی میکنم دیدم رو به کمک دوستان یکم از حالت آماتور در بیارم
    ولی باز جوابگوی سطح ما نیست
    بعد هم پست من، خطاب به تمام دوستان متعصب بود. نه شما عزیزم.

5. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

"عزیزم خودت میدونی، فصل فصله تو که عشقه (درست میشنوم؟ تو که عشقه یعنی چی؟)
    چار فصل من بهاره"
    واقعا به نظرم ناجور میاد..
    منظورت از چه نظر ناجوره ؟
    از نظر معنی که خیلی معنی میده.
    به طرف مقابل میگه تو وقتی دلت پر از عشقه فصلای دل منم بهار میشه دیگه زمستونی نیست
    ولی از نظر وزن شعر موافقم یه کم ناجوره و با مصرع قبلیش ناهماهنگه

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

با ارسال نامه‌ای برای سایت موسیقی ما؛

رضا صادقی حرکت زیبای هواداران چاوشی را تحسین کرد

موسیقی ما – رضا صادقی هنرمند خوش‌نام موسیقی کشورمان در نامه‌ای که برای انتشار در سایت موسیقی ما، ارسال کرده است از حرکت زیبای هواداران محسن چاوشی تقدیر کرد. صادقی نوشته است: «به حکم وظیفه خواستم از همهٔ طرفداران محسن چاوشی به خاطر کار زیبایی‌که ۱۸ شهریور‌ماه در آسایشگاه کهریزک انجام دادند تشکر کنم.»

وی در ادامه آورده است: «به دوست خوبم محسن چاوشی عزیز، هم‌خون جنوبی خودم نیز که همچین دوستانی دارد تبریک می‌گویم. برای همه طرفدارانش که تا این اندازه با فهم و درک هستند و قلب بزرگی‌ دارند، آرزوی سلامتی می‌کنم و امیدوارم همهٔ دوستان ما نیز ادامه دهنده چنین حرکت‌های باشند تا ثابت کنیم موسیقی‌ فقط در کنسرت نیست.»

صادقی در پایان نوشته است: «باز هم امیدوارم در آینده شاهد این گونه حرکت‌ها باشیم و همه طرفداران و هواداران هنرمندان در این کار‌های زیبا سهیم باشند.»

پ.ن:در مورد اون بحث هم یه پست دادم که حذف شد البته چیز بدی نگفته بودم ولی منم دیگه بحثی ندارم...

اینم بگم که مثل اینکه سنتوری پخش شده:

سننتوری بالاخره منتشر شد

دوستان عزیز میتونن این اثر رو از فروشگاه های عرضه ی محصولات فرهنگی تهیه کنن و باز هم حمایت خودشونو از محسن چاوشی نشون بدن.

منبع:

mra-chavoshi.blogfa.com

9. 8 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ریمیکس آهنگ " پروانه ها " به زودی ... : )

11. 6 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تا ثابت کنیم موسیقی‌ فقط در کنسرت نیست
    این حرفش خیلی پر محتوا بود

سننتوری بالاخره منتشر شد
    من حتما میگیرم فقط به عشق محسن

13. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

سنتوری که تکراری بود به کل :(

باز اون ریمیکس آخریه جدید بود فقط

15. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان در مورد آهنگ "ها" صحبت کردن باید بگم به نظرم اون صدای ارگان نوآوری هست اما
    نوآوری خوبی نبوده و حتی بعضی جاها روی صدای محسن اثر منفی گذاشته ...

رعایت بعد فنی خیلی کار خوبی هست به شرطی که بعد احساسی قضیه هم در نظر گرفته بشه ...
    وگرنه میتونه اثر عکس داشته باشه ...

به امید کارای فوق العاده از کوشان ...

من که آلبوم رو نمیخرم چون اصلا دوس ندارم ایرانگام سود کنه
    شما چطور؟

تراک 8 رو که رمیکس من با تو خوشم هست حتما بگیرید چون چند بیت اضافه شده و نحوه خوندن هم متفاوته

خونمون به جای بوی بی کسی
    پره از عطر خوش هم نفسی
    تپش قلب تو با نبض منه
    عزیزم لحظه ی عاشق شدنه

فک نکن رو به غروبه زندگی
    اگه عاشق باشی خوبه زندگی
    برای دیدن خوبی کافیه
    چشاتو وا کنی رو به زندگی

لینک غیر مستقیم رمیکس من با تو خوشم ...
    چهار مگابایت
    128kbs

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Alireza_SA; 09-10-2011 at 20:50.

17. 5 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از چه نظر ناجوره ؟
    از نظر معنی که خیلی معنی میده.
    به طرف مقابل میگه تو وقتی دلت پر از عشقه فصلای دل منم بهار میشه دیگه زمستونی نیست
    ولی از نظر وزن شعر موافقم یه کم ناجوره و با مصرع قبلیش ناهماهنگه
    اون بحثش که قشنگ ر..ده تو قافیه به کنار! این جمله "تو که غشقه" (با اون ملودی پس زمینش!!) رو من تا حالا هیچ جایی ندیدم و نشنیدم که همچین ترکیبی بخواد معنی بده.

این آهنگ من با تو خوشم هم شعرش خیلی تیریپ قدیمیه. عرق سگی و بد مستی و اینا

19. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •