مبین نت رو ندیدی پسیا طرح یک ماهه میده یا 6 ماهه که یه دفعه گرون میشه و اون قیمت های وسط رو اصلا پوشش نداده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مبین نت رو ندیدی پسیا طرح یک ماهه میده یا 6 ماهه که یه دفعه گرون میشه و اون قیمت های وسط رو اصلا پوشش نداده
برای من فقط یوتیو پ بدون فیل باز میشه و با سرعت عالی ویدیو استریم میکنه...
بهنام از بیس پوک برام یه تریس بگیر ببینم رو کدوم مسیرا باز هست.
برای منم چند ماه پیش از فی*لتر در اومده بودن ولی بعد 1 هفته دوباره فی*لتر شدن :|
راستی شاتل زاهدان هنوز مشکل داره و درست نشده نمیدونم مشکل چیه که نمیتونن درست کنن
قرار بود 2 شب پیش درست شه مثلا![]()
آره خیلی خراب شده.
برای من از شنبه چهاردهم خراب شده.
احتمالا چون شماها تو اماکن متبرکهاید براتون فیـــــاــتر نیست.اینجا همچنان مثل سابقه...
![]()
اگه ممکنه جواب منو هم بدین ممنون
سلام.
من شنیدم که سرویس های آرت شاتل اگه 128 بخری سرعت بالا در اختیار مشتری میزاره (تقریبا معادل 1024 شرکتهای دیگه) می خواستم بپرسم که سرویس های اکو هم اینجوری هستن؟
سلام من میخوام بیام شاتل تو تبریز کسی از تبریز بگه کیفیتش طوره می خوام 8 مگ بگیرم
شاتل آشغاله. بقول یک نفر توی همین فروم اسمش همون شاشتل است.
6مگ به تازگی گرفتم 3 شب پشت سر هم فقط دانلود کردم. سرعتم 2مگ بوده شبانه. الان شده 16کیلوبایت.
تماس گرفتم میگن در ساعاتی که مشکل دارید تماس بگیرید. تماس گرفتم 7 صبح. میگه الان دسترسی به پنلم ندارم شرمنده.
بعداز 20دقیقه رو خط که نگهم داشته میگه درسته 16کیلوبایت 1/8 طبق قرار داده. خلاف قرار داد سرعتتون نشده که.
میگه اگر میخوای از شیرینگ در بیای (نمیگه محدودیت) باید 3 هفته دانلود نکنی تا درست بشه. میگم همکارت میگفت 1هفته، میگه نه اشتباه کرده...
حالا بگذریم...
من که پول بیشتری دادم برابر است با کسی که پول کمتری داده و همان سرعت رو در ساعت رایگان میدن.
1مگ حداقل و 2مگ حداکثر سرعتی بوده که میدادن.
مصوبه دزدان (تنظیم مق...) این بوده که 1/8 کمتر باشه غیرقانونیه.
اینها یکبار حداقل رو 1مگ در نظر میگیرن و یکبار دیگه 1/8 در نظر میگیرن که میه حداقل^2
و بعد هم میگن دانلود رایگان سرجاشه...
بهش میگم این چجور رایگانیه که میگی 3هفته نگیر و سرعتشم دایال آپه ؟
جالبه که میگفت شاتل هیچ شاکی ای نداره و همه راضی هستند از سرویس های ما.
من که حاضر نیستم با شاشتل ادامه بدم میرم دنبال یه شرکت درست و حسابی به شما هم توصیه میکنم ادامه ندید هر چقدر بیشتر پول بریزید تو حلق اینها بیشتر پر رو میشن.
Last edited by Alone-Star; 10-01-2014 at 16:10.
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)