تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4348 از 4751 اولاول ... 33483848424842984338434443454346434743484349435043514352435843984448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,471 به 43,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه فایده ای داره براشون. با برنامه میشه تنظیم کرد که هر وقت نت اشکال پیدا کرد و بعدش وصل شد دوباره برا دانلود سعی کنه.
    بحث، اینجا این نیست که میشه با برنامه، این مشکلو حل کرد و به قول معروف این مشکلو دور زد! اینو همه میدونند از جمله شما، من و مسئولین شاتل و ...
    بحث، اینجاست که شاتل این کارو واسه این کرده که در مصرف پهنای باند صرفه جویی بشه و حداقل این کار اینجاست که مثلا کسی مثل مهدی که شبی 20 گیگ دریافتی داره با این کار، این 20 گیگ میشه مثلا 19 گیگ به خاطر اون اختلالاتی که به وجود میاد و اون تایمی که از دانلود شبانه بابت این مشکل از بین میره
    در نتیجه اگر این 1 گیگ ها و امثال اون جمع بشه و n کاربر حداقل 1 گیگ از مصرفشون کم بشه، خودش کلی سود داره واسه شاتل که پهنای باندش کمتر مصرف شده
    امیدوارم، قضیه رو گرفته باشید

2. 2 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

isp به 2 روش میتونه تو دانلود شبانه اخلال ایجاد کنه روش اول دیسکانکت کردن کانکشنهایی که isp فکر میکنه کاربر پشت سیستم نیست.خوب تو این مورد میشه با ping کردن و ایجاد ارتباط با سایتهای متعدد isp رو تا حدی گول زد.البته در هر حال احتمال دیسکانکت شدن هست که میشه کانکشن رو طوری تنظیم کرد که به سرعت یا با وقفه دوباره ارتباط رو به طور اتومات برقرار کنه.

روش دوم که البته به ندرت من دیدم اینه که کانکشن ظاهرا برقراره اما هیچ دریافت و ارسالی انجام نمیشه (حالا به هر دلیل) تو این وضعیت باید بلافاصله خودمون کانکشن رو قطع و وصل کنیم تا مشکل حل بشه.دانلود منیجر هم باید متحمل این وضعیت باشه یعنی با دیسکانکت شدن همچنان در حال اجرا بمونه و ارور نده و خارج بشه.

تو لینوکس با یه اسکریپت ساده میشه به هر دو هدف رسید.تو ویندوز نرم افزار conkeep برای اینکار استفاده میشه.
    این conkeep که شما میگی با connection keeper 13 فرق داره یا همونه؟ نرم افزار دیگه ای هم میشناسید؟ من همیشه dc میشم و توی ویندوز 8 هیچ راه حلی واسه این مشکل پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این conkeep که شما میگی با connection keeper 13 فرق داره یا همونه؟ نرم افزار دیگه ای هم میشناسید؟ من همیشه dc میشم و توی ویندوز 8 هیچ راه حلی واسه این مشکل پیدا نکردم
    بله آخرین ورژنش ۱۳.۱ هست.مشخصات جالبی هم داره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر زیاد دیسکانکت میشید خطتون مشکل داره

البته میشه ویندوز رو طوری تنظیم کرد که اگر برنامه ای درخواست ارتباط اینترنتی داشت(مثل دانلود منیجر) در صورت نبود ارتباط به طور خودکار کانکت بشه.به این ترتیب که ابتدا با ورود به کنترل پنل internet options رو انتخاب کنید(نمای کلاسیک) به سربرگ Connections برید و Always dial my default connection رو انتخاب کنید.البته در صورت وجود چند کانکشن باید کانکشن adsl تون پیشفرض باشه(کانکشن پیشفرض شماره گیری میشه) - تو خود تنظیمات کانکشن گزینه ای برای reconnect هست که تعداد و وقفه ارتباط مجدد رو میشه کنترل کرد.

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تو خود تنظیمات کانکشن گزینه ای برای reconnect هست که تعداد و وقفه ارتباط مجدد رو میشه کنترل کرد.
    نه، توی ویندوز 8 همچنین قابلیتی وجود نداره. راستی دوستان فکر کنم قعطعی های شاتل از نوع دوم که ایشون گفتن باشه. چون یه روز صبح زود دیدم اینترنت connected هستش ولی سند و رسیو نداره. دوباره که قطع و وصل کردم درست شد. واسه شما هم جدیدا اینجوری میشه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پینگ و سرعت عالی شده!!

====

برای بقیه دوستان چطوره؟

7. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.
    ببین از سرورای خارجی که یه شب تا صبح دانلود کنی، مخصوصا اگه سرویس بالای 2 مگ داشته باشی که سرعت دانلود شبش هم بالاست،از شب بعدش محدود میشی.ولی سرورهای داخلی رو دیرترمحدود میکنن.
    در مورد اینکه چطور دیرتر محدود بشی هم میتونی فایلهای مورد نظرت رو به سرورهای ایرانی منتقل کنی.برای اینکار هم یه سری به تاپیک expressleech تو همین سایت بزن.
    ممنون
    ولی فایلهام روی تورنت است و توی کامنت ها نوشتن مگنت شون بسته شده فعلا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من از مخابرات میخوام ببیام بیرون میخواستم بدونم این طرح نامحدود شبانه رایگان داره؟ یعنی سرعتش بیشتر باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

11 گیگ تو سایت زده ولی تا 22 گیگ برای 128 مشکلی پیش نیموده.بعد از اون حجم سرعت محدود شده
    من ویندوز 8.1 رو (3 گیگ) حدودا توی 2 روز دانلود کردم بعدش محدود شدم.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه سوال فنی

چرا شاتل اینقدر پنل کمی واسه فروش داره ؟
    همه سرویس های محدود فقط 3 گیگ هستن و 5 و 8 گیگ ندارن چرا ؟!!!!!

چرا اینجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سوال فنی

چرا شاتل اینقدر پنل کمی واسه فروش داره ؟
    همه سرویس های محدود فقط 3 گیگ هستن و 5 و 8 گیگ ندارن چرا ؟!!!!!

چرا اینجوریه ؟
    به خاطر یک مشت دلار
    وقتی خود کاربر ترافیک اضافه بخره، شاتل پول بیشتری میگیره دیگه...

13. 3 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •