ممنون
ولی چطور و چقدر باید دانلود کرد که به محدودیت نخوره؟
کسی چیزی میدونه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون
ولی چطور و چقدر باید دانلود کرد که به محدودیت نخوره؟
کسی چیزی میدونه؟
دوستان تهران وضعیت شاتل چطوره ؟
راستش میخوام از مخابرات بکشم بیرون با این سرعت افتضاحش ( 128 کیلوبایت با سرعت 18kb/s !!!!)
میخواستم بدونم شما ها که شاتل دارید سرعت دانلود چقدره ؟
سرعت وبگردی چطوره ؟
احیانا محدوده سرعت این سرویسارو بهم بگین :
128
256
512
نوکر همگی
من اکو 256 داشتم وبگردیش خوب بود.سرعت دانلودم 390 بود.
الان نامحدود 256 گرفتم سرعت دانلودم شده130.سرعت وبگردی سایت های خارجی هم افتضاح شده ولی سایت های داخلی نه فرقی نکرده.خوبیش اینه که فقط بیشتر از محدود دانلود میکنی
سلام
یه چند وقتیه ساعت 3 شب به بعد اینترنت قطع میشه
کسی اینطوری هست؟
اصفهان 128 اکو
شرمنده بد توضیح دادم
سرعت دانلودم کلا زیر 15 کیلوبایته، همه سایت ها بزور باز میشن، حتی سایت Leader.ir!!! یا فارس نیوز که داخلی هست هم دیگه مثل آدم باز نمیشه تاااااااااا ساعت 4 صبح وضع همینه
محدودیت که برای سرور خارجی بود، الان اینکارا نمیدونم معنیش چیه! مودم رو هم خاموش روشن میکنم بازم فرق نمیکنه
دشمنت شرمنده.
سایتهای داخلی هم محدود میشن، ولی بعد از 20-30 گیگ دانلود، البته دقیق نمیدونم.
خاموش روشن کردن مودم هم مسلما کمکی نمیکنه، یه 4-5 شب کلا مودم رو خاموش بذار و اصلا دانلود نکن تا اینکه از محدودیت در بیای.
حواست باشه اگه همینجوری دانلود کنی، اونوقت دیگه تا 8 صبح سرعتت محدود میشه.
خواهش میکنم.
ببین از سرورای خارجی که یه شب تا صبح دانلود کنی، مخصوصا اگه سرویس بالای 2 مگ داشته باشی که سرعت دانلود شبش هم بالاست،از شب بعدش محدود میشی.ولی سرورهای داخلی رو دیرترمحدود میکنن.
در مورد اینکه چطور دیرتر محدود بشی هم میتونی فایلهای مورد نظرت رو به سرورهای ایرانی منتقل کنی.برای اینکار هم یه سری به تاپیک expressleech تو همین سایت بزن.
از سرعت 128-1024 رو روی دو مگ میبندن، البته یه کم بیشتر.تو روز همه چی آرومه، همگی خوشبختیم، بدبختیهاش مال شبه...یه نگاه به صفحه های قبل بنداز تا آمار محدودیتا دستت بیاد.
آقایی...![]()
دوستان وقتی در اثر زیاد دانلود کردن در ساعت رایگان سرعت رو محدود میکنن و به عنوان مثال بیارن روی 16 کیلوبایت این محدودیت فقط برای ساعت رایگانه یا سرعت روز هم 16 کیلوبایت میشه ؟
اگه سرویستون eco یا همون اقتصادی یا محدود باشه، تو روز محدود نمیشید؛ اما اگه سرویستون نامحدود باشه، توی روز به سرعت اسمی برمیگردید. یعنی 128kb با 16kB دانلود میکنه.
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)